| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
    
        
            
                
                  | ribsgele Fra :  snusi   | Vist : 1506 gange 150  point Dato :  10-07-08 20:03 |  
  |  
 
                Jeg har for første gang lavet ribsgele og jeg synes faktisk det gik rigtig godt    men nu er der nogen der siger at det er meget kraftig i smagen.
 Der stod i opskriften at der ikke skulle meget vand i når bærrene skulle koges.
 snusi
                
                
                    
                  |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Godkendelse af svar Fra :  snusi   | 
  Dato :  10-07-08 20:34 |  
  |  
 
                Tak for svaret LuffeA.
 Så vil jeg da fortsætte med at være stolt af min første hjemmelavede ribsgele   
snusi
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                  | Kommentar Fra :  Klumme  | 
  Dato :  10-07-08 20:59 |  
  |  
 
                Behold den som den er. Du skal ikke lave en god gele om for at tækkes een. Køb evt et glas gele til vedkommende
                
                
                                 
                
                    
                 |   |           
                
            
        
          | Du har følgende muligheder |  |  
  |  
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
  
                    Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
                    
                                  
            
          |   |   
        
        
          
         
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |