Du kan sagtens bage et nemt fiberrigt franskbrød efter en almindelig franskbrøds opskrift, hvis du bare erstatter 1/4 af hvedemelet med grahamsmel. 
Der er mange muligheder - her er en af dem 
Brød med grahamsmel 
Du skal bruge: (2 store brød) 
50 g gær 
1 l koldt vand 
2 tsk salt 
2 spsk olie, evt. olivenolie 
250 g ( 4 dl) grahamsmel 
1 kg hvedemel
Sådan gør du:
Rør gæren ud i vandet.
Rør salt og olie i. 
Sigt grahamsmel og 2/3 af hvedemelet i.
Ælt dejen igennem med resten af melet. Brødet bliver bedst, hvis dejen er lidt lind. 
Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse i ca. 2 timer.
Del dejen i to klumper og form hver klump til et rundt brød. Lad dem efterhæve 1 time.
Bag brødene. Først 15 min. ved 225 grader. Skru så ned til 200 grader og bag brødene færdig i ca. 30 min. 
http://www.altomkost.dk/Opskrifter/Broed_og_boller/Broedmedgrahamsmel.htm
Held og lykke med det