Margarinne blødgøres og sukker røres, 1 æggeblomme i af gangen, hvor der røres/piskes kraftigt imellem hver. 
Det sigtede mel blandet med bagepulver samt vand, mandelessens og frugtfarve røres i dejen. 
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen. 
Bages ved ca. 175 grader C i ca. 40 minutter i den nederste halvdel af ovenen. 
Den afkøldede kage pyntes med chokoladeglasur.
Tips:
1 tsk. = 5 ml. 
Ingredienser: 500  g. margarinne 
750  g. sukker 
500  g. hvedemel 
6   æg 
3  tsk. bagepulver 
3 1/2  dl. vand 
5  tsk. mandelessens 
4  tsk. grøn frugtfarve 
    
   Glasue: 
250  g. flormelis 
1-2  spsk. kakao 
½  dl. kogende vand 
   
herfra
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=6371