|
|
|
Lyder ret lækkert og jeg ville med glæde spise et sådant ypperligt måltid.
Eneste anke, fra en der også har lavet en del mad, er at du er nogenlunde sikker på at alle kan lide fisk og skaldyr.
Og laks og spinat er jo fantastiske sammen. Og ja, noget flute eller andet brød til den røgede laks.
| |
 | Kommentar Fra : Leif7 |
Dato : 05-12-25 06:49 |
|
Laks og spinat går sammen op i en højere enhed
Jeg er ikke så meget til rejer, så jeg skærer blot avocadoen ud og klasker creme fraiche og stenbiderrogn på dem samt lidt dild.
Køb nogle ekstra avocado, evt fra en anden bunke i butikken, de kan overraske til den ubehagelige side.
| |
 | Kommentar Fra : ingelein  |
Dato : 05-12-25 10:16 |
|
Tak for svarene. Det blev en vellykket middag. Havde købt dyre Avocadoer til en 10 stykket. Heldigvis flere end jeg havde brug for, for den ene var stenhård. Så lærte jeg det. Troede at de havde ens modningsgrad.
Spinattærten var en udfordring. Jeg har ingen deciderede tærteforme med bølget kant, men brugte et stort ovalt ildfast fast. Havde købt 4 poser spæde spinatblade og havde frossen spinat liggende. Det viste sig at der var 75 gr. Spinat i hver pose. Det tilberedte jeg + en portion frossen spinat . Grov tærtedej med fuldkornsmel + hvedemel + 200 g smør. Fin dej , fordi jeg er vant til at lave smulderdej. Bunden rullet ud og skåret i form. Siderne rullet ud til 4 cm brede strimler. Fyldet: 8 æg, 475 g hytteost, 200 g creme fraiche.
I fyldet rørte jeg først den tilberedte frosne spinat, fyldte i formen og fordelte derefter den fine tilberedte babyspinat ovenpå. Dryssede med pinjekerne ovenpå. Bagetiden blev 35 minutter, selvom tærten med dej var forbagt. Succes!
Hertil en lakseside med 2 poser NEM FISK citronsovs bagt i ovn.
| |
 | Kommentar Fra : Mosebaek |
Dato : 05-12-25 20:17 |
|
Citat Kan jeg servere det nævnte? |
Må jeg lige få adressen...og jeg skal være der, lige på et studs.
Du er jo en ren Gourmet kunstner.
M.
| |
 | Kommentar Fra : Leif7 |
Dato : 07-12-25 08:06 |
|
Jeg har planket din opskrift
Fladfisk på en lidt anden måde:
Brug kokosmel i stedet for rasp til paneringen, den færdige fisk kan godt tåle nogle dryp chilisauce, men sæt chilien på bordet og lad folk bestemme selv.
Ris og/eller eksotisk grønsagsblanding.
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|