|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | opskrift på snapser? Fra : fugger
 | 
 Dato :  23-11-02 13:51
 | 
 |  | jeg har et par flasker rød ålborg stående som jeg ikke får drukket(smager
 ikke godt).
 kan man piffe denne ynkelige drik op med noget så den får en smag som gør
 den drikkelig?
 tager imod alle forslag med kyshånd.
 det ville jo alligevel være en skam at jage den igennem en omgang aktiv kul.
 
 
 
 
 |  |  | 
  Morgan Frimann (23-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Morgan Frimann
 | 
 Dato :  23-11-02 14:31
 | 
 |  | "fugger" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk> wrote in message
 news:3ddf79c0$0$168$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > jeg har et par flasker rød ålborg stående som jeg ikke får drukket(smager
 > ikke godt).
 > kan man piffe denne ynkelige drik op med noget så den får en smag som gør
 > den drikkelig?
 > tager imod alle forslag med kyshånd.
 > det ville jo alligevel være en skam at jage den igennem en omgang aktiv
 kul.
 
 Ved du hvad, Søster Lagkage? Jeg synes du skulle smutte ned i 7 Eleven og
 købe dig et par Bacardi Breezers så du kan få en god konfirmand-brandert
 uden at støde dine sarte smagsløg.
 
 På vejen kunne du jo evt. svinge forbi mig med de der flasker Aalborg. Jeg
 skal sgu gerne hjælpe dig af med dem, inden du ødelægger dem!
 
 Kærlig hilsen Morgan
 
 
 
 
 |  |  | 
  fugger (23-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : fugger
 | 
 Dato :  23-11-02 15:33
 | 
 |  | 
 
            nu er der bare lige det at i en alder af 41 år og mange forsøg på at drikke
 skidtet er det ikke lykkedes mig at kunne komme til at li smagen.
 men jeg drikker gerne andre snapser ,bare ikke lige "model ydmyg".jeg tar
 gerne imod flere tips og hvis ikke der kommer noget spændende kan Morgan jo
 stikke forbi Hillerød og hjælpe mig med at drikke skidtet      "Morgan Frimann" <morgan@frimann.com> skrev i en meddelelse
 news:arnvtq$mbh$1@news.cybercity.dk...
 > "fugger" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk> wrote in message
 > news:3ddf79c0$0$168$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > jeg har et par flasker rød ålborg stående som jeg ikke får
 drukket(smager
 > > ikke godt).
 > > kan man piffe denne ynkelige drik op med noget så den får en smag som
 gør
 > > den drikkelig?
 > > tager imod alle forslag med kyshånd.
 > > det ville jo alligevel være en skam at jage den igennem en omgang aktiv
 > kul.
 >
 > Ved du hvad, Søster Lagkage? Jeg synes du skulle smutte ned i 7 Eleven og
 > købe dig et par Bacardi Breezers så du kan få en god konfirmand-brandert
 > uden at støde dine sarte smagsløg.
 >
 > På vejen kunne du jo evt. svinge forbi mig med de der flasker Aalborg. Jeg
 > skal sgu gerne hjælpe dig af med dem, inden du ødelægger dem!
 >
 > Kærlig hilsen Morgan
 >
 >
            
             |  |  | 
   Kim (23-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kim
 | 
 Dato :  23-11-02 16:24
 | 
 |  | 
 
            Brug den til de kolde december aftner hvor i skal drikke gløgg, en skvat i
 gløggen får man varmen af.
                                                 Kim
 "fugger" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
 news:3ddf99f0$0$123$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > nu er der bare lige det at i en alder af 41 år og mange forsøg på at
 drikke
 > skidtet er det ikke lykkedes mig at kunne komme til at li smagen.
 > men jeg drikker gerne andre snapser ,bare ikke lige "model ydmyg".jeg tar
 > gerne imod flere tips og hvis ikke der kommer noget spændende kan Morgan
 jo
 > stikke forbi Hillerød og hjælpe mig med at drikke skidtet      > "Morgan Frimann" <morgan@frimann.com> skrev i en meddelelse
 > news:arnvtq$mbh$1@news.cybercity.dk...
 > > "fugger" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk> wrote in message
 > > news:3ddf79c0$0$168$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > > jeg har et par flasker rød ålborg stående som jeg ikke får
 > drukket(smager
 > > > ikke godt).
 > > > kan man piffe denne ynkelige drik op med noget så den får en smag som
 > gør
 > > > den drikkelig?
 > > > tager imod alle forslag med kyshånd.
 > > > det ville jo alligevel være en skam at jage den igennem en omgang
 aktiv
 > > kul.
 > >
 > > Ved du hvad, Søster Lagkage? Jeg synes du skulle smutte ned i 7 Eleven
 og
 > > købe dig et par Bacardi Breezers så du kan få en god konfirmand-brandert
 > > uden at støde dine sarte smagsløg.
 > >
 > > På vejen kunne du jo evt. svinge forbi mig med de der flasker Aalborg.
 Jeg
 > > skal sgu gerne hjælpe dig af med dem, inden du ødelægger dem!
 > >
 > > Kærlig hilsen Morgan
 > >
 > >
 >
 >
            
             |  |  | 
    Nicolai Zoffmann Hei~ (25-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nicolai Zoffmann Hei~
 | 
 Dato :  25-11-02 17:25
 | 
 |  | 
 
            Kim wrote:
 > Brug den til de kolde december aftner hvor i skal drikke gløgg, en
 > skvat i gløggen får man varmen af.
 >                                                 Kim
 Et skvat? Det er da slet ikke nok    Jeg plejer at hælde et par* deciliter (til to flasker vin) i en gryde dagen
 før. Sammen med hakkede mandler, rosiner samt diverse krydderier (og evt.
 sukker) kan det så stå til vinen tilsættes og det hele varmes.
 Men selv hvis du drikker meget snaps vil der være lidt til overs af dine
 mange flasker. Kan desværre ikke hjælpe dig med dem, da de også i min mund
 smager gysseligt.
  hygge,
    Nicolai
 * Et par betyder her op mod 4 dl.
            
             |  |  | 
  R. Ilsøe (24-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : R. Ilsøe
 | 
 Dato :  24-11-02 01:13
 | 
 |  | 
 
            > Ved du hvad, Søster Lagkage? Jeg synes du skulle smutte ned i 7 Eleven og
 > købe dig et par Bacardi Breezers så du kan få en god konfirmand-brandert
 > uden at støde dine sarte smagsløg.
 >
 > På vejen kunne du jo evt. svinge forbi mig med de der flasker Aalborg. Jeg
 > skal sgu gerne hjælpe dig af med dem, inden du ødelægger dem.
 Hmmm... Sikke dog et pænt svar bare fordi stakllen ikke kan li' snaps... Det
 kan jeg da heller ikke, mn rakker da ikke ned på folk der kan...!
 --
 R. Ilsøe
 Balto, Flatcoated Retriever (½ år)
 Cikorie, Flatcoated Retriever  (10½ år)
 Bimmer, Labrador (2½ år)
http://soulbenders.webbyen.dk |  |  | 
  Søren (25-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Søren
 | 
 Dato :  25-11-02 17:03
 | 
 |  | "Morgan Frimann" <morgan@frimann.com> wrote in message
 news:arnvtq$mbh$1@news.cybercity.dk...
 > "fugger" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk> wrote in message
 > news:3ddf79c0$0$168$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > > jeg har et par flasker rød ålborg stående som jeg ikke får
 drukket(smager
 > > ikke godt).
 > > kan man piffe denne ynkelige drik op med noget så den får en smag som
 gør
 > > den drikkelig?
 > > tager imod alle forslag med kyshånd.
 > > det ville jo alligevel være en skam at jage den igennem en omgang aktiv
 > kul.
 >
 > Ved du hvad, Søster Lagkage? Jeg synes du skulle smutte ned i 7 Eleven og
 > købe dig et par Bacardi Breezers så du kan få en god konfirmand-brandert
 > uden at støde dine sarte smagsløg.
 >
 > På vejen kunne du jo evt. svinge forbi mig med de der flasker Aalborg. Jeg
 > skal sgu gerne hjælpe dig af med dem, inden du ødelægger dem!
 >
 > Kærlig hilsen Morgan
 >
 >
 HØRT!
 
 Rød Ålborg smager pr. definition altid god.
 
 Søren
 
 
 
 
 |  |  | 
  Anne Lindholt Ottose~ (23-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anne Lindholt Ottose~
 | 
 Dato :  23-11-02 16:46
 | 
 |  | 
 
            Hej!
 Du kunne prøve at lave julesnaps af den efter den opskrift, der har været
 her i gruppen før - den kan ses her: http://makeashorterlink.com/?P35616B82 Måske den kan skjule den grimme smag af snaps.    /Anne
 "fugger" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk> wrote in message
 news:3ddf79c0$0$168$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > jeg har et par flasker rød ålborg stående som jeg ikke får drukket(smager
 > ikke godt).
 > kan man piffe denne ynkelige drik op med noget så den får en smag som gør
 > den drikkelig?
 > tager imod alle forslag med kyshånd.
 > det ville jo alligevel være en skam at jage den igennem en omgang aktiv
 kul.
 >
 >
            
             |  |  | 
  Ukendt (27-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  27-11-02 19:16
 | 
 |  | 
 
            Hej!
 > jeg har et par flasker rød ålborg stående som jeg ikke får drukket(smager
 > ikke godt).
 Hver mand sin smag  -  jeg synes Rød Aalborg er fantastisk   > kan man piffe denne ynkelige drik op med noget så den får en smag som gør
 > den drikkelig?
 > tager imod alle forslag med kyshånd.
 > det ville jo alligevel være en skam at jage den igennem en omgang aktiv kul.
 Jeg synes personligt, at Brøndum er bedst til at lave kryddersnapse af, 
 men jeg kunne måske godt forestille mig, at det ville gå at lave noget 
 med bær - sådan helt generelt.
 Jeg går ud fra, at du vil slippe lidt af den kraftige kommensmag, og 
 (jeg ved det ikke men jeg tror...) det kan muligvis gøres ved at lade 
 væsken trække med fx. brombær eller lignende. Mon ikke man kan bruge 
 frosne bær?
 Ellers: Rød Aalborg er, som andre jo også skriver, ret godt ifbm. Gløgg 
 og andre varme drikke.
 Hvis du drikker kaffe, er kaffepunch meget sjovt - bryg noget stærkt 
 kaffe og put en en-krone i koppen. Hæld så kaffe op til du ikke kan se 
 den mere, og hæld derefter snaps på til du kan se den igen.
 Det smager godt nok af tis, men jeg garanterer for at skidtet bliver 
 drukket hurtigt   / Kristian
            
             |  |  | 
  Krabsen (28-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Krabsen
 | 
 Dato :  28-11-02 10:49
 | 
 |  | Nej, brombær - eller andre bær - er slet ikke kraftige nok i smagen til at
 'overdøve' den Røde.
 Jeg har aldrig prøvet, men vil umiddelbart tro, at uanset hvilken
 tilsætning, vil det være synd for begge.
 
 Men et par vildskud:
 
 ...Porseknopper
 ...Egespåner (helt seriøst!!)
 ...Rønnebær
 ...Julegave til venner, der kan lide smagen
 
 og ellers er gløggen osse mit beddste bud.
 
 mvh
 Krabsen
 
 
 
 "Kristian Høgh" <stagh@fjerndette.vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
 news:3DE50BCD.8090105@fjerndette.vip.cybercity.dk...
 > Hej!
 >
 > > jeg har et par flasker rød ålborg stående som jeg ikke får
 drukket(smager
 > > ikke godt).
 >
 > Jeg synes personligt, at Brøndum er bedst til at lave kryddersnapse af,
 > men jeg kunne måske godt forestille mig, at det ville gå at lave noget
 > med bær - sådan helt generelt.
 >
 > Jeg går ud fra, at du vil slippe lidt af den kraftige kommensmag, og
 > (jeg ved det ikke men jeg tror...) det kan muligvis gøres ved at lade
 > væsken trække med fx. brombær eller lignende. Mon ikke man kan bruge
 > frosne bær?
 >
 > / Kristian
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
   Jørgen Hess (28-11-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jørgen Hess
 | 
 Dato :  28-11-02 16:55
 | 
 |  | 
 "Krabsen" <news@krabsen.dk> skrev i en meddelelse
 news:as4opu$k4g$1@sunsite.dk...
 > Nej, brombær - eller andre bær - er slet ikke kraftige nok i smagen til at
 > 'overdøve' den Røde.
 > Jeg har aldrig prøvet, men vil umiddelbart tro, at uanset hvilken
 > tilsætning, vil det være synd for begge.
 >
 > Men et par vildskud:
 >
 > ..Porseknopper
 > ..Egespåner (helt seriøst!!)
 > ..Rønnebær
 > ..Julegave til venner, der kan lide smagen
 >
 > og ellers er gløggen osse mit beddste bud.
 >
 > mvh
 > Krabsen
 >
 >
 Den er vist god nok med egespånerne.
 Min far var helt vild med at lave vin. Og en enkelt gang lavede han vin med
 det direkte formål at destillere den (dybt ulovligt, manden er død,
 toldvæsenet må tage til himlen), og så prøvede han at lagre noget af denne
 sprit med tynde egestykker (Noget fintkløvet egebrænde). Dengang var stærk
 spiritus noget der efter min mening trak direkte til helvede, så jeg kan
 ikke udtale mig om resultatet.
 
 Men to - tre vaniliestænger trukket i et par uger burde så også kunne gøre
 noget.
 
 Men kommenssmagen er ellers svær at neutralisere.
 
 mvh
 Jørgen
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Mich. Ottosen (11-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mich. Ottosen
 | 
 Dato :  11-12-02 22:54
 | 
 |  | 
 
            Kristian Høgh <stagh@fjerndette.vip.cybercity.dk> wrote:
 > Hvis du drikker kaffe, er kaffepunch meget sjovt - bryg noget stærkt 
 > kaffe og put en en-krone i koppen. Hæld så kaffe op til du ikke kan se
 > den mere, og hæld derefter snaps på til du kan se den igen.
 En enkrone skinner vel for meget? Det bliver sikkert meget 'sjovere',
 hvis du bruger en kobberslant (= 25 øre eller 50 øre) = mindre kaffe og
 mere snaps.
 Men det er vist ligegyldigt, hvilken mønt man bruger    Men processen
 kræver noget finjustering og stor omhyggelighed.
 > Det smager godt nok af tis, men jeg garanterer for at skidtet bliver 
 > drukket hurtigt   Véd ikke, om det smager af tis. Har aldrig smagt tis.
 Jeg synes faktisk, at 'en bette swort' smager ret godt - når bare der
 går år imellem, at jeg får det.
 -- 
 venlige hilsner, Mich. Ottosen
            
             |  |  | 
 |  |