|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | juleandesteg før tid? Fra : E.G.C.
 | 
 Dato :  12-12-02 15:59
 | 
 |  | Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om formiddagen   og  så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab og
 så vasker man bradepande af og ordner alt det fedtede og har så ikke så meget at lave når man skal spise om aftenen. Derpå skal
 stykerne så varmes eller grilles.  Kan det lade sig gøre, får man et ordentligt resultat, med sprødt skind?
 
 Mvh.
 
 Ester C.
 
 
 
 |  |  | 
  Nette (12-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  12-12-02 16:20
 | 
 |  | 
 "E.G.C."  wrote in message
 news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
 formiddagen   og  så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab
 Jeps. Det gør vi hvert år. Der skal jo også være plads til flæskestegen i
 ovnen   Det virker fint. Og det er knapt så stressende, men husk at gemme skyen til
 sovsen.
 Nette
            
             |  |  | 
  June Last (12-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : June Last
 | 
 Dato :  12-12-02 16:30
 | 
 |  | 
 
            On Thu, 12 Dec 2002 16:20:00 +0100, "Nette"
 <nettesnetpost@hotmail.com> wrote:
 >
 >"E.G.C."  wrote in message
 >news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 >> Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
 >formiddagen   og  så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab
 >
 >Jeps. Det gør vi hvert år. Der skal jo også være plads til flæskestegen i
 >ovnen   >Det virker fint. Og det er knapt så stressende, men husk at gemme skyen til
 >sovsen.
 >
 >Nette
 >
 >
 Vil du være sød at fortælle - stegetid - varmegrader - opvarmningen ! 
 -- 
 Kærligst June
            
             |  |  | 
   IT-Sektionen (12-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : IT-Sektionen
 | 
 Dato :  12-12-02 16:53
 | 
 |  | 
 
            "June Last" <Junelast@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:3df8ab3a.34458414@news.tele.dk...
 > On Thu, 12 Dec 2002 16:20:00 +0100, "Nette"
 > <nettesnetpost@hotmail.com> wrote:
 >
 >
 > Vil du være sød at fortælle - stegetid - varmegrader - opvarmningen !
 > --
 > Kærligst June
 Hej June
 Håber denne kan bruges
http://www.bulows.dk/andesteg3.html Mvh - Jørgen
            
             |  |  | 
   Nette (12-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  12-12-02 21:34
 | 
 |  | 
 "June Last"  wrote in message news:3df8ab3a.34458414@news.tele.dk...
 > Vil du være sød at fortælle - stegetid - varmegrader - opvarmningen !
 
 Vi steger den som vi plejer, uanset om det er and eller kalkun vi får. (
 Afhænger af hvor mange vi bliver til middagen).
 Tag den ud ca. 15 min. før den er færdig.
 Dagen efter lægger vi stykkerne i en bradepande, pensler den med lidt af
 skyen og giver den så 10 minutter ved 200 grader og 5 minutter ved 220
 grader.
 Resten af skyen samt skyen fra flæskestegen bruger vi så til sovsen, godt
 blandet med kartoffelvandet.
 
 Nette
 
 
 
 
 |  |  | 
  Sabina Hertzum (12-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sabina Hertzum
 | 
 Dato :  12-12-02 17:02
 | 
 |  | 
 
            Nette wrote:
 > "E.G.C."  wrote in message
 > news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 >> Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
 > formiddagen   og  så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab
 >
 > Jeps. Det gør vi hvert år. Der skal jo også være plads til
 > flæskestegen i ovnen   > Det virker fint. Og det er knapt så stressende, men husk at gemme
 > skyen til sovsen.
 nu er vi ikke til andesteg men kalkun.... kan det gøres på samme måde??
 --
 Knus Sabina
www.MandeZonen.dk Danmarks førende mandeportal.
            
             |  |  | 
  Margit (12-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Margit
 | 
 Dato :  12-12-02 17:09
 | 
 |  | Hej Ester C
 Jeg steger altid vores and om formiddagen. Mest fordi den er nemmere at
 partere, når den er kold. Derefter lægger
 vi stykkerne i den rengjorte bradepande og stiller den køligt til om
 aftenen. Da pensles stykkerne med andefedt
 og stilles i en 225 gr. varm ovn i 10 min. Anden er som nystegt.
 Mvh Margit
 
 
 "E.G.C." <kaninen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
 news:3df8a277$0$35890$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > Er der nogen som har prøvet at stege anden før tid, altså fra om
 formiddagen   og  så skære den ud. Lægge stykker(ne) i køleskab og
 > så vasker man bradepande af og ordner alt det fedtede og har så ikke så
 meget at lave når man skal spise om aftenen. Derpå skal
 > stykerne så varmes eller grilles.  Kan det lade sig gøre, får man et
 ordentligt resultat, med sprødt skind?
 >
 > Mvh.
 >
 > Ester C.
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  E.G.C. (12-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : E.G.C.
 | 
 Dato :  12-12-02 18:44
 | 
 |  | 
 "Margit" <saaj@esenet.dk> skrev i en meddelelse news:3df8b49b$0$35860$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > Hej Ester C
 > Jeg steger altid vores and om formiddagen. Mest fordi den er nemmere at
 > partere, når den er kold. Derefter lægger
 > vi stykkerne i den rengjorte bradepande og stiller den køligt til om
 > aftenen. Da pensles stykkerne med andefedt
 > og stilles i en 225 gr. varm ovn i 10 min. Anden er som nystegt.
 > Mvh Margit
 >
 
 Jeg takker så meget til alle svar..Det lyder rigtigt godt.  Og nu tænkte jeg ikke på at blande flæslestegen ind i dette spørgsmål.
 Hvad med den? Kan man også lave den i forvejen??????
 
 Mvh.
 
 Ester c.
 
 
 
 |  |  | 
   K.G. (12-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : K.G.
 | 
 Dato :  12-12-02 21:25
 | 
 |  | Hej Ester c.
 
 Nej du vil ikke kunne stege Flæskestegen på forhånd
 det ville bestemt være synd - det at varme en flæskesteg
 op før servering vil blive en kedelig fornøjelse ...
 
 I øvrigt bruner jeg andens vinger - kråse - lever og hals
 til min sovs - og ligger et fugtigt koldt vådt viskestykke
 over anden som så evt. kan stå på altanen.
 
 Man kan evt. tilføje en bouillon terning og et æble til
 den sky man koger på vinger m.m. ...
 
 Kan udskære når den er afkøle og lægges på plads i
 bradepanden ...
 
 Ja som Margit ellers beskriver - varme efter ovnens
 type før servering - evt. grill for at få skinnet sprødt.
 
 Jeg steger altid mine ænder når jeg står op så de er
 til nedkøling før middag  juleaftens dag ...
 
 Held og lykke og God Jul
 
 Med venlig hilsen
 K.G.
 
 
 
 
 |  |  | 
   Nette (12-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  12-12-02 21:36
 | 
 |  | 
 "E.G.C."wrote in message
 news:3df8c922$0$35867$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > Jeg takker så meget til alle svar..Det lyder rigtigt godt.  Og nu tænkte
 jeg ikke på at blande flæslestegen ind i dette spørgsmål.
 > Hvad med den? Kan man også lave den i forvejen??????
 
 Nej for søren, det ville jeg ikke turde. Kalkunen/andens opvarmningstid
 passer lige til den tid hvor flæskestegen alligevel skal ud og trække. Den
 passer sig selv i ovnen og den er hurtig at skære ud, så at lade den komme
 ind d. 24. vil klart være den bedste løsning.
 
 Nette
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |