|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | hakkeboeffer Fra : Pia
 | 
 Dato :  17-12-02 09:46
 | 
 |  | Hejsa
 
 Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
 hakkeboeffer?  Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket oksekoed,
 former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden.  Er der nogle
 andre maader at goere det paa?
 
 Knus
 
 Pia
 
 
 
 
 |  |  | 
  Mikkel Winther (17-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mikkel Winther
 | 
 Dato :  17-12-02 09:57
 | 
 |  | 
 
            Pia was trolling as usual:
 > Hejsa
 >
 > Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
 > hakkeboeffer?  Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
 > oksekoed, former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa
 > panden.  Er der nogle andre maader at goere det paa?
 >
 Jeg kan godt lide at smøre lidt sennep på før jeg steger dem. Bemærk at det
 helst skal være en lidt kedelig fransk sennep, da man også gerne skulle
 kunne smage kødet..    m.
 --
 Little field mice
 Living under the house
 Never eating much
 Tough life for a mouse
           Eels - Flyswatter
            
             |  |  | 
  Klaus Alexander Seis~ (17-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  17-12-02 10:08
 | 
 |  | Pia skrev:
 
 > hvordan laver I alle jeres hakkeboeffer?
 
 Jeg putter ofte et finthakket løg, 1 presset fed hvidløg og ½ glas
 kapers i 500 g hakket oksekød, men er det så stadig hakkebøffer?
 
 
 // Klaus
 
 --
 ><>    vandag, môre, altyd saam
 
 
 |  |  | 
  Ulrik Nielsen (17-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ulrik Nielsen
 | 
 Dato :  17-12-02 12:19
 | 
 |  | Pia wrote:
 > Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
 > hakkeboeffer?  Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket oksekoed,
 > former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden.  Er der nogle
 > andre maader at goere det paa?
 >
 
 jeg laver dem nogen gange med ost og bacon
 
 1: lav to tynde bøffer
 2: put en skive ost imellem
 3: bacon rundt om de to bøffer med ost imellem (altså rundt langs kanten)
 4: sæt bacon fast med en tandstik
 5: steg og spis
 
 --
 mvh
 
 Ulrik Nielsen
 - there is no spoon...
 
 
 
 |  |  | 
  H3nrik V! [2670] (17-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : H3nrik V! [2670]
 | 
 Dato :  17-12-02 18:16
 | 
 |  | "Ulrik Nielsen" <ulrik@lazy.dk> wrote in message
 news:mKDL9.2730$Hl6.274694@news010.worldonline.dk
 
 > jeg laver dem nogen gange med ost og bacon
 >
 > 1: lav to tynde bøffer
 > 2: put en skive ost imellem
 > 3: bacon rundt om de to bøffer med ost imellem (altså rundt langs
 > kanten) 4: sæt bacon fast med en tandstik
 > 5: steg og spis
 
 Uhmmm... One to try!
 
 /H3nrik - der venter på farsbrøddet...!
 
 
 
 
 |  |  | 
  Martin Andersen (17-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Martin Andersen
 | 
 Dato :  17-12-02 12:24
 | 
 |  | > Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
 > hakkeboeffer?  Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
 oksekoed,
 > former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden.  Er der
 nogle
 > andre maader at goere det paa?
 
 Salt, peber og grillkrydderi, så de bliver ligesom dem man smider på grillen
 
 
 
 
 |  |  | 
  Padmé (17-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Padmé
 | 
 Dato :  17-12-02 12:29
 | 
 |  | desværre...spiser aldrig hakkedrenge...
 
 Padmé
 
 
 "Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> wrote in message
 news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
 > Hejsa
 >
 > Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
 > hakkeboeffer?  Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
 oksekoed,
 > former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden.  Er der
 nogle
 > andre maader at goere det paa?
 >
 > Knus
 >
 > Pia
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Kevin Edelvang (17-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  17-12-02 12:57
 | 
 |  | 
 
            Padmé wrote:
 > desværre...spiser aldrig hakkedrenge...
 > Padmé
 Undskyld, jeg blander mig, men er det ikke lidt fjollet at svare, hvis
 man ikke har et svar?
 Jeg mener, hvis alle brugerne af denne gruppe skulle skrive til samtlige
 indlæg, at de desværre ikke kunne hjælpe med dit og dat, så ville
 gruppen da blive uudholdelig. Bare et synspunkt    Mvh
 Kevin Edelvang
            
             |  |  | 
   Mikkel Winther (17-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mikkel Winther
 | 
 Dato :  17-12-02 20:53
 | 
 |  | 
 
            Kevin Edelvang was trolling as usual:
 > Padmé wrote:
 >
 >> desværre...spiser aldrig hakkedrenge...
 >
 >> Padmé
 >
 > Undskyld, jeg blander mig, men er det ikke lidt fjollet at svare, hvis
 > man ikke har et svar?
 >
 > Jeg mener, hvis alle brugerne af denne gruppe skulle skrive til
 > samtlige indlæg, at de desværre ikke kunne hjælpe med dit og dat, så
 > ville gruppen da blive uudholdelig. Bare et synspunkt    >
 Jeg har ingen kommentarer til denne post.    m.
 --
 "Dracula hasn't had servants in 400 years and then a man comes to his
 ancestral home, and he must convince him that he -- that he is like the man.
 He has to feed him, when he himself hasn't eaten food in centuries. Can he
 even remember how to buy bread? How to select cheese and wine? And then he
 remembers the rest of it. How to prepare a meal, how to make a bed. He
 remembers his first glory, his armies, his retainers, and what he is reduced
 to. The loneliest part of the book comes... when the man accidentally sees
 Dracula setting his table."
           from "Shadow of the Vampire", 2000
            
             |  |  | 
    Gjøl (17-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Gjøl
 | 
 Dato :  17-12-02 21:44
 | 
 |  | >> Padmé wrote:
 >>
 >>> desværre...spiser aldrig hakkedrenge...
 >>
 >>> Padmé
 
 Stiller du dig også op i Netto, og råber "Jeg handler ikke her i butikken"
 
 Glædelig Jul
 
 
 
 
 |  |  | 
    Kevin Edelvang (17-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  17-12-02 22:42
 | 
 |  | 
 
            Mikkel Winther wrote:
 > Jeg har ingen kommentarer til denne post.    >
 > m.
 > --
 > "Dracula hasn't had servants in 400 years and then a man comes to his
 > ancestral home, and he must convince him that he -- that he is like
 the man.
 > He has to feed him, when he himself hasn't eaten food in centuries.
 Can he
 > even remember how to buy bread? How to select cheese and wine? And
 then he
 > remembers the rest of it. How to prepare a meal, how to make a bed. He
 > remembers his first glory, his armies, his retainers, and what he is
 reduced
 > to. The loneliest part of the book comes... when the man accidentally
 sees
 > Dracula setting his table."
           from "Shadow of the Vampire", 2000
 Nu bliver jeg helt betjent-agtig, men du burde virkelig kigge herind:
http://www.usenet.dk/ord/lokal.html#signatur Og dernæst herind:
http://www.usenet.dk/netikette/hardball.html   Mvh
 Kevin Edelvang
            
             |  |  | 
     Torben Abilgaard (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Torben Abilgaard
 | 
 Dato :  18-12-02 00:59
 | 
 |  |  |  |  | 
      Kevin Edelvang (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  18-12-02 01:53
 | 
 |  | Torben Abilgaard wrote:
 
 > Er du her for madens skyld?
 
 Absolut! Du vil også bemærke, at langt de fleste af mine indlæg handler
 om det.
 
 > Eller har du bare så travlt med pegefingeren, at du må have sort
 > kjole og pibekrave på hele tiden!??
 
 Når man læser så mange nyhedsgrupper, som jeg gør, er det rart, når folk
 overholder netiketten.
 
 I øvrigt tak, fordi du nu gør det! Det er en fornøjelse, når folk gider
 sætte sig ind i reglerne for de fora, de benytter.
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 --
 "Som stemningen tilsyneladende er i øjeblikket burde der
 næsten fremsættes en OTD om at omdøbe denne gruppe til
 dk.livssyn.binaer-kodet-kristendom-med-vattet-og-ligeglad-
 holdning-over-for-serioes-debat-om-kristendom."
 
 
 
 |  |  | 
      Mikkel Winther (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mikkel Winther
 | 
 Dato :  18-12-02 09:55
 | 
 |  | 
 
            Torben Abilgaard was trolling as usual:
 > Kevin mælede:
 >> Nu bliver jeg helt betjent-agtig, men du burde virkelig kigge herind:
 >>
 >> http://www.usenet.dk/ord/lokal.html#signatur >>
 >> Og dernæst herind:
 >>
 >> http://www.usenet.dk/netikette/hardball.html >>
 >>    >>
 >>
 >
 > Er du her for madens skyld?
 >
 > Eller har du bare så travlt med pegefingeren, at du må have sort
 > kjole og pibekrave på hele tiden!??
 >
 Whoa! Kevin har jo sådan set ret i det han skriver, og han skrev meget
 høfligt i den tro at jeg ikke kendte netiketten. Så der er vel ingen grund
 til at gå amok...
 Dette er en af de få grupper hvor der ikke er flame wars, skal vi ikke prøve
 at holde den sådan?
 m.
 --
             Indie  &  Electronica
    Tirsdage i ulige uger  kl. 22.30 - 00.00
    Universitetsradioen 95.5 FM / 95.2 kabel
      www.universitetsradioen.dk/rotation Dette er en ekstra linie i min sig, kun som flamebait!    |  |  | 
     Mikkel Winther (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mikkel Winther
 | 
 Dato :  18-12-02 09:51
 | 
 |  | 
 
            Kevin Edelvang was trolling as usual:
 > Mikkel Winther wrote:
 >
 >> Jeg har ingen kommentarer til denne post.    >>
 >> m.
 >> --
 >> "Dracula hasn't had servants in 400 years and then a man comes to his
 >> ancestral home, and he must convince him that he -- that he is like
 >> the man. He has to feed him, when he himself hasn't eaten food in
 >> centuries. Can he even remember how to buy bread? How to select
 >> cheese and wine? And then he remembers the rest of it. How to
 >> prepare a meal, how to make a bed. He remembers his first glory, his
 >> armies, his retainers, and what he is reduced to. The loneliest part
 >> of the book comes... when the man accidentally sees Dracula setting
 >> his table."
 >           from "Shadow of the Vampire", 2000
 >
 > Nu bliver jeg helt betjent-agtig, men du burde virkelig kigge herind:
 >
 > http://www.usenet.dk/ord/lokal.html#signatur >
 > Og dernæst herind:
 >
 > http://www.usenet.dk/netikette/hardball.html >
 I know, I know. Jeg er nok et rigtigt møgsvin, men jeg kendte faktisk godt
 netiketten mht. længden af sigs da jeg skrev det citat ind i min sig
 randomizer. Men jeg har altså valgt at ignorere netiketten i dette
 (enkeltstående) tilfælde. Sorry!    m.
 --
 "If certain British doctors never asked 'What is this fungus?' we wouldn't
 today have penicillin, correct?"
           from "The Exorcist", 1973
            
             |  |  | 
      Kevin Edelvang (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  18-12-02 11:09
 | 
 |  | 
 
            Mikkel Winther wrote:
 > I know, I know. Jeg er nok et rigtigt møgsvin, men jeg kendte faktisk
 > godt netiketten mht. længden af sigs da jeg skrev det citat ind i min
 > sig randomizer. Men jeg har altså valgt at ignorere netiketten i dette
 > (enkeltstående) tilfælde. Sorry!    Ok... Det kan jeg leve med    Mvh
 Kevin Edelvang
 --
 "Som stemningen tilsyneladende er i øjeblikket burde der
 næsten fremsættes en OTD om at omdøbe denne gruppe til
 dk.livssyn.binaer-kodet-kristendom-med-vattet-og-ligeglad-
 holdning-over-for-serioes-debat-om-kristendom."
            
             |  |  | 
  Niklas (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niklas
 | 
 Dato :  18-12-02 01:27
 | 
 |  | 
 "Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> skrev i en meddelelse news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
 > Hejsa
 >
 > Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
 > hakkeboeffer?  Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket oksekoed,
 > former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden.  Er der nogle
 > andre maader at goere det paa?
 >
 > Knus
 >
 > Pia
 >
 >
 
 Jeg har indført et trick fra pølsevognene rundt om i landet til vores eget køkken.
 
 Først steger jeg en masse (og her mener jeg virkelig mange) groft skårne løg.
 Når de er blevet blødere end blancherede så haælder jeg vand, salt, peber og Worcestershire sauce ved og lader dem simre ind
 hvorefter jeg hælder dem over i noget ildfast som kan rumme det dobbelte og lader dem fortsætte deres simring i en forvarmet ovn.
 Jeg steger dernæst bøfferne for kraftig varme så jeg er sikker på at de får, hvad man vist nok kan kalde, en sprød kant.
 De skal selvfølgelig have tilpas tid til at være gennemstegt eller næsten gennemstegt.
 Dernæst ryger bøfferne ned til løgene, så bøfferne næsten dækkes af den lækre sky løgene ligger i.
 Der får de lov at ligge og trække vædske til sig mens jeg bager sovsen op.
 Sovsen skal laves så man kan ane at der er Worcestershire sauce i.
 Der findes ikke noget mere kedeligt end hakkedrenge som bare er så utrolig tørre som de kan blive.
 
 Venligst
 
 Niklas
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ulrik Nielsen (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ulrik Nielsen
 | 
 Dato :  18-12-02 09:24
 | 
 |  | Niklas wrote:
 >
 > Først steger jeg en masse (og her mener jeg virkelig mange) groft skårne løg.
 > Når de er blevet blødere end blancherede så haælder jeg vand, salt, peber og Worcestershire sauce ved og lader dem simre ind
 > hvorefter jeg hælder dem over i noget ildfast som kan rumme det dobbelte og lader dem fortsætte deres simring i en forvarmet ovn.
 > Jeg steger dernæst bøfferne for kraftig varme så jeg er sikker på at de får, hvad man vist nok kan kalde, en sprød kant.
 > De skal selvfølgelig have tilpas tid til at være gennemstegt eller næsten gennemstegt.
 > Dernæst ryger bøfferne ned til løgene, så bøfferne næsten dækkes af den lækre sky løgene ligger i.
 > Der får de lov at ligge og trække vædske til sig mens jeg bager sovsen op.
 > Sovsen skal laves så man kan ane at der er Worcestershire sauce i.
 > Der findes ikke noget mere kedeligt end hakkedrenge som bare er så utrolig tørre som de kan blive.
 >
 
 lyder ikke ringe, den tror jeg sku at jeg må prøve en dag...
 
 --
 mvh
 Ulrik Nielsen
 - there is no spoon...
 
 
 
 |  |  | 
  Pia (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Pia
 | 
 Dato :  18-12-02 10:06
 | 
 |  | 
 "Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> wrote in message
 news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
 > Hejsa
 >
 > Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
 > hakkeboeffer?  Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
 oksekoed,
 > former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden.  Er der
 nogle
 > andre maader at goere det paa?
 >
 > Knus
 >
 > Pia
 
 Tak for alle jeres svar.  Det blev nu til rimeligt almindelige hakkeboeffer
 alligevel (ganske vidst piftet lidt op ved at have floedekartofler fra dagen
 foer til).  Men jeg skal helt sikkert proeve baade den med ost og bacon, og
 den sidste med loeg og worcestershire sauce!!!  Den lyder bare mums :)
 
 Knus
 
 Pia
 
 
 
 
 |  |  | 
  Pia (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Pia
 | 
 Dato :  18-12-02 10:06
 | 
 |  | 
 "Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> wrote in message
 news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
 > Hejsa
 >
 > Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
 > hakkeboeffer?  Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
 oksekoed,
 > former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden.  Er der
 nogle
 > andre maader at goere det paa?
 >
 > Knus
 >
 > Pia
 
 Tak for alle jeres svar.  Det blev nu til rimeligt almindelige hakkeboeffer
 alligevel (ganske vidst piftet lidt op ved at have floedekartofler fra dagen
 foer til).  Men jeg skal helt sikkert proeve baade den med ost og bacon, og
 den sidste med loeg og worcestershire sauce!!!  Den lyder bare mums :)
 
 Knus
 
 Pia
 
 
 
 
 |  |  | 
  Jeanette Hansen (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jeanette Hansen
 | 
 Dato :  18-12-02 14:18
 | 
 |  | 
 "Pia" <pia.a.reynolds@btinternet.com> skrev i en meddelelse
 news:atmo8d$kk3a$1@ID-151207.news.dfncis.de...
 > Hejsa
 >
 > Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
 > hakkeboeffer?  Jeg skal lave dem i aften, og jeg tager bare hakket
 oksekoed,
 > former til boeffer, drysser med lidt peber, og saa paa panden.  Er der
 nogle
 > andre maader at goere det paa?
 >
 > Knus
 >
 > Pia
 Hej pia
 
 jeg har tit afaret at uanset hvad jeg gør bliver de mega tørre, men har fået
 et fif om at komme farsen i en skål og komme 2 små fintrevet kartofler deri
 og røre godt rundt også forme bøfferne og gæt en gang jeg har faktisk aldrig
 smagt en bedre bøf og er også begyndt at komme salt og peber i inden jeg
 rørre det rundt, for jeg synes det er sjældent at man kan smage salt og
 peber på en bøf g det virker også efter hensigt.
 
 Venligst jeanette
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ulrik Nielsen (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ulrik Nielsen
 | 
 Dato :  18-12-02 14:54
 | 
 |  | Jeanette Hansen wrote:
 > jeg har tit afaret at uanset hvad jeg gør bliver de mega tørre
 
 man kan også "brænde dem af" på begge sider, og så skrue ned.
 - det er jo ofte et spørgsmål om hvordan man ønsker sin bøf.
 rød, medium eller forkullet...
 
 --
 mvh
 Ulrik Nielsen
 - there is no spoon...
 
 
 
 |  |  | 
  Gitte Sørensen (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Gitte Sørensen
 | 
 Dato :  18-12-02 15:57
 | 
 |  | 
 
            Tue, 17 Dec 2002 08:46:05 -0000, skrev "Pia"
 <pia.a.reynolds@btinternet.com> :
 >Nu vi er igang med hverdagsopskrifterne, hvordan laver I alle jeres
 >hakkeboeffer?
 Hvis der skal være lidt mere "spræl" i bøfferne, så prøv at røre det
 hakkede oksekød med 1 tsk. revet parmesan, 1 tsk. Sambal Oelek
 (chilipasta) samt 1 fed friskpresset hvidløg (pr. 250 g hakket
 oksekød).
 Smager rigtig godt med ovnstegte kartoffelbåde og tzatziki til !!
 Bøfferne er iøvrigt også meget velegnede til grillen om sommeren.
 -- 
 Gitte Sørensen
 Hjemmeside med bl.a. Galleri:     http://home.tiscali.dk/cgsorens Webshop med kosmetik & undertøj:  http://kosmetik-tak.dk Homeparty (kosmetik & undertøj):  http://gittes.dk |  |  | 
  Sofie Kurland (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sofie Kurland
 | 
 Dato :  18-12-02 20:37
 | 
 |  | Jeg laver altid sur-søde løg til mine hakkebøffer: de godt svitsede løgringe
 drysses med lidt sukker og balsamico og steges til de er godt sorte og
 næsten sprøde. I min familie bliver alt for lidt stegte og alt for lyse
 bløde løg benævnt "Bakkenløg" og det er et skældsord, opkaldt efter
 Dyrehavsbakkens lidet lækre kogekunst, der typisk består af tørre
 mørbradbøffer med lyse halvrå bløde løg - føj!
 
 V.h.
 
 Sofie
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |