|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Ønskes : Opskrift på Laks ? Fra : Ole Michael Clemmens~
 | 
 Dato :  18-12-02 16:46
 | 
 |  | Hi.
 
 Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
 i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det sædvanlige.-
 Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som evt. som tilbehør.-
 
 Jeg har lige fanget et par stykker !
 
 Replyadress: omc@email.dk
 Med venlig hilsen / Best regards
 ¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
 ICQ:  136 676 551 Dundee
 
 "Even the Bad Time are good"
 
 ¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨
 
 
 
 
 |  |  | 
  Padmé (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Padmé
 | 
 Dato :  18-12-02 16:50
 | 
 |  | hvad med fx at smøre laksen med hvidløg, olie, salt/peber, lime og lidt
 sennep...uhmmm
 :)
 
 Padmé
 
 
 "Ole Michael Clemmensen" <omc@email.dk> wrote in message
 news:atq59h$276j$1@news.cybercity.dk...
 > Hi.
 >
 > Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
 > i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det sædvanlige.-
 > Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som evt. som
 tilbehør.-
 >
 > Jeg har lige fanget et par stykker !
 >
 >  Replyadress: omc@email.dk
 >          Med venlig hilsen / Best regards
 >         ¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
 >                ICQ:  136 676 551 Dundee
 >
 >              "Even the Bad Time are good"
 >
 >                         ¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  kim rasmussen (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : kim rasmussen
 | 
 Dato :  18-12-02 17:03
 | 
 |  | 
 
            hej Ole
 Glædelig Jul
 Her er mit forslag:
            4 laksebøffer  eller en hel renset laks(Ca 1kg)
            1 bdt dild
             3-4 fed finthakket hvidløg
            1 citron
            Salt og citronpeber
            1 tsk basilikum
            1 tsk balsamico
            1 dl hvidvin
       Tilberedning
            Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad.
 Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten
 af dilden lægges ovenpå laksen.Hvidløgget lægges over , Citron og balsamico
 dryppes over laksen og hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det
 er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200
 grader i 20 minutter. Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce
 eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.
 --
 Mvh
 Kim Rasmussen
www.leChef.dk Din køkkenchef på nettet
 begin 666 transparent.gif
 K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
 `
 end
            
             |  |  | 
  kim rasmussen (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : kim rasmussen
 | 
 Dato :  18-12-02 17:03
 | 
 |  | 
 
            hej Ole
 Glædelig Jul
 Her er mit forslag:
            4 laksebøffer  eller en hel renset laks(Ca 1kg)
            1 bdt dild
             3-4 fed finthakket hvidløg
            1 citron
            Salt og citronpeber
            1 tsk basilikum
            1 tsk balsamico
            1 dl hvidvin
       Tilberedning
            Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad.
 Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten
 af dilden lægges ovenpå laksen.Hvidløgget lægges over , Citron og balsamico
 dryppes over laksen og hvidvin tilsættes. Hele fadet dækkes med folie så det
 er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader, derefter 200
 grader i 20 minutter. Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce
 eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.
 --
 Mvh
 Kim Rasmussen
www.leChef.dk Din køkkenchef på nettet
 begin 666 transparent.gif
 K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
 `
 end
            
             |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  18-12-02 17:43
 | 
 |  | 
 
            "Ole Michael Clemmensen" <omc@email.dk> writes:
 > Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
 > i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det sædvanlige.-
 > Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som evt. som tilbehør.-
 
 For mig er der kun en måde at tilberede laks på. Rens den, drys lidt
 salt i den, pak den ind i folie og i ovnen. Spises med
 hollandaisesovs, aspargeskartofler og agurkesalat.
 > Jeg har lige fanget et par stykker !
 Mmm, gid det var mig.
 Mvh Trine
 -- 
 Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet! 
http://www.usenet.dk
http://www.triane.dk,  juletræer, dekorationsmateriale og julebutik
http://www.trinekc.dk,  opskrifter og andre ligegyldigheder
            
             |  |  | 
  Ole Michael Clemmens~ (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Michael Clemmens~
 | 
 Dato :  18-12-02 21:46
 | 
 |  | Hej NG.-
 
 
 Mange Tak til:
 "Trine Kornum Christiansen"
 
 "kim Rasmussen"
 
 "Padmé"
 
 Der er virkelig stof til inspiration afprøver laxen
 Fredag.-Det er rart med så hurtige svar.TAK
 
 Replyadress: omc@email.dk
 Med venlig hilsen / Best regards
 ¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
 ICQ:  136 676 551 Dundee
 
 "Even the Bad Time are good"
 
 ¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Jørgen Hess (18-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jørgen Hess
 | 
 Dato :  18-12-02 23:03
 | 
 |  | 
 "Ole Michael Clemmensen" <omc@email.dk> skrev i en
 meddelelse news:atq59h$276j$1@news.cybercity.dk...
 > Hi.
 >
 > Er der nogen her der har en god opskrift på Laks
 > i ildfast fad.- Og det må godt være en lidt udover det
 sædvanlige.-
 > Og gerne hvis der også er en med lidt hvidløgholdigt som
 evt. som tilbehør.-
 >
 > Jeg har lige fanget et par stykker !
 >
 >  Replyadress: omc@email.dk
 >          Med venlig hilsen / Best regards
 >         ¯`·.¸Ole Michael Clemmensen¸.·´¯)
 >                ICQ:  136 676 551 Dundee
 >
 >              "Even the Bad Time are good"
 >
 >                         ¨¨°º©o.,,.o©º°¨¨
 >
 >
 I Norge har jeg fået provencekrydret ovnstegt laks. Jeg selv
 har prøvet med en kvart side regnbueørred med lidt provence
 krydderi. Kom krydderi og fisk i en pose en times tid før
 fisken skal steges og lidt salt, men først ved stegningen.
 Den fik 5 min. på kødsiden på panden og ca. 15 min på
 skindsiden. Og husk dette: Stegt fiskeskind fra
 laks/regnbueørred smager pragtfuldt. Fisken blev stegt i
 halvt smør/olivenolie, derefter kom der lidt ekstra smør og
 lidt citronsaft i stegekraften, hvilket var sovsen til
 kartoflerne.
 Hvis ellers nogen kender Falster, så er fisken kommet fra
 havdambruget Sortsø Havn.
 mvh
 Jørgen
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |