|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Pesto Fra : Jakob Andersen
 | 
 Dato :  23-12-02 18:14
 | 
 |  | For at sige det som det er, mig og kæresten elsker pesto. Men at lave den
 selv, som jo er det bedste, er noget dyrt når man ikke lige har basilikum i
 haven. Så vi har efterhånden prøvet os frem med en del af de færdiglavede da
 det jo også er lidt hurtigere, indtil videre er vi mest tilfredse med:
 "Pastella pesto classico" som er en lille 80g bøtte til 13 kr. i Salling.
 Det passer lige med at man kan købe en pakke frisk tagliatelle og blande
 dette i det tager jo kun 5 minutter at lave og smager himmelsk. Men for nu
 at komme til sagen så vil jeg egentlig bare høre:
 
 1. Hvor kan man købe store mængder basilikum billigt
 2. Hvilken færdiglavet pesto har i gode erfaringer med
 
 Vores yndlings færdiglavede indeholder:
 
 Jomfruolivenolie
 Basilikum
 Hvidløg
 Parmesan
 Solsikkefrø (Går udfra at de er billigere end pinjekerner)
 Eddike
 Salt
 Peber
 
 og udover solsikkefrøene virker det jo til at være meget tilforladelig
 eftersom der ikke er puttet andet end basilikum i.
 
 --
 Jakob Andersen
 
 
 
 
 |  |  | 
  kim rasmussen (23-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : kim rasmussen
 | 
 Dato :  23-12-02 23:53
 | 
 |  | 
 
            hej Jacob
 Glædelig Jul
 I skulle prøve at lave persille pesto med bredbladet persille mums, samme
 ingredienser som i eller bruger
 eller tomat pesto.
 På grønttorvet ,som man vist nok kan handle på på et bestemt tidspunkt af
 dagen,  kan du købe basilikum i rå mængder.
 --
 Mvh
 Kim Rasmussen
www.leChef.dk Din køkkenchef på nettet
            
             |  |  | 
  Jakob Andersen (24-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jakob Andersen
 | 
 Dato :  24-12-02 00:42
 | 
 |  | "kim rasmussen" <raski@dbmail.dk> wrote
 > Glædelig Jul
 
 I lige måde.
 
 > I skulle prøve at lave persille pesto med bredbladet
 > persille mums, samme ingredienser som i eller bruger
 > eller tomat pesto.
 
 Jeg troede egentlig kun at der blev brugt persille når man skal spare på
 basilikum, men det smager måske godt hvis man laver med ren persille?
 
 > På grønttorvet ,som man vist nok kan handle på på et bestemt tidspunkt af
 > dagen,  kan du købe basilikum i rå mængder.
 
 Okay, det vil jeg prøve (bor i Aalborg hvor vi har grønttorv Onsdage og
 Lørdage) men jeg syntes nu ikke lige jeg har lagt mærke til det før.
 
 --
 Jakob Andersen
 
 
 
 
 |  |  | 
   Fru Hof (24-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Fru Hof
 | 
 Dato :  24-12-02 11:09
 | 
 |  | 
 > > På grønttorvet ,som man vist nok kan handle på på et bestemt tidspunkt
 af
 > > dagen,  kan du købe basilikum i rå mængder.
 >
 > Okay, det vil jeg prøve (bor i Aalborg hvor vi har grønttorv Onsdage og
 > Lørdage) men jeg syntes nu ikke lige jeg har lagt mærke til det før.
 >
 Hej Jakob!
 
 Jeg er næsten sikker på, at Kim mener grønttorvet (GASA) i Kbh, der har
 åbent for salg til private nogle gange i ugen, (lørdag formiddag tror
 jeg).Jeg har aldrig fundet ud af, om man kan gøre det samme her ved GASA i
 Aalborg, men det er da forsøget værd.
 
 God jul
 Tove
 
 
 
 
 |  |  | 
    torup bachmann (25-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : torup bachmann
 | 
 Dato :  25-12-02 13:29
 | 
 |  | 
 "Fru Hof" <p.hoffmann@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e083228$0$1757$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
 >
 > Hej Jakob!
 >
 > Jeg er næsten sikker på, at Kim mener grønttorvet (GASA) i Kbh, der har
 > åbent for salg til private nogle gange i ugen, (lørdag formiddag tror
 > jeg).Jeg har aldrig fundet ud af, om man kan gøre det samme her ved GASA i
 > Aalborg, men det er da forsøget værd.
 >
 > God jul
 > Tove
 >
 >Københavns grønttorv har åbent for salg til private mandag-fredag mellem
 08.00 og 09.00. Det er ikke tilladt at tage bil med ind på området (der er
 portvagt). Der er desuden intet salg om lørdagen til private, sådan var det
 i hvert fald for ca. 1 år siden.
 MVH Rikke
 Du kan finde supernemme og billige opskrifter på
www.rikkebachmann.webbyen.dk |  |  | 
  Kevin Edelvang (24-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  24-12-02 01:55
 | 
 |  | Jakob Andersen wrote:
 
 > 2. Hvilken færdiglavet pesto har i gode erfaringer med
 
 Jeg bryder mig i hvert fald ikke om Pastellas, som I godt kan lide. Den
 er sur - i modsætning til alle andre færdige pestoer, jeg har smagt.
 
 Jeg synes faktisk, de fleste andre færdiglavede pestoer er anstændige.
 Men den hjemmelavede er nu bedst. I øvrigt synes jeg da ikke, at
 basilikum er *vildt* dyrt... Du kan få nok til en gang pesto for ca 20
 kroner i et supermarked.. Og de øvrige ingredienser kan du jo bruge igen
 og igen.
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 |  |  | 
 |  |