|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Fødselsdagsmad Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  29-12-02 22:53
 | 
 |  | Hej
 
 Jeg skal holde fødselsdag engang i januar, hvor der kommer omkring 20 til
 spisning. Jeg vil gerne have at maden er forholdsvis hurtig og let at lave,
 at den kan bruges til "ta selv bord" og slutteligt at det ikke bliver alt
 for dyrt da jeg er studerende og dermed desværre har begrænsede økonomiske
 midler til rådighed. Et par klassiske svar på ovenstående ønsker kunne
 f.eks. være hjemmelavede burgere, pitabrød eller firkadeller og
 kartoffelsalat. Jeg synes dog, det kunne være interessant at servere noget
 lidt anderledes, end hvad man ellers typisk oplever. Så ligger I inde med
 nogle gode forslag, modtages disse med kyshånd... :)
 
 Vh. Jeppe
 
 
 
 
 |  |  | 
  Inger Pedersen (29-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Inger Pedersen
 | 
 Dato :  29-12-02 23:04
 | 
 |  | 
 "Jeppe" <nænej> skrev i en meddelelse
 news:3e0f6ecb$0$71627$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Hej
 >
 > Jeg skal holde fødselsdag engang i januar, hvor der kommer omkring 20 til
 > spisning. Jeg vil gerne have at maden er forholdsvis hurtig og let at
 lave,
 > at den kan bruges til "ta selv bord" og slutteligt at det ikke bliver alt
 > for dyrt da jeg er studerende og dermed desværre har begrænsede økonomiske
 > midler til rådighed.
 
 Hvad med en gang gullashsuppe med flutes til?
 God i vinterkulden.
 Forholdet mellem kød og grønsager (og dermed prisen) kan varieres
 
 Hilsen Inger
 
 
 
 
 |  |  | 
  Kitti Egevang (29-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kitti Egevang
 | 
 Dato :  29-12-02 23:36
 | 
 |  | 
 "Jeppe" <nænej> wrote in message
 news:3e0f6ecb$0$71627$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Hej
 >
 > Jeg skal holde fødselsdag engang i januar, hvor der kommer omkring 20 til
 > spisning. Jeg vil gerne have at maden er forholdsvis hurtig og let at
 lave,
 > at den kan bruges til "ta selv bord" og slutteligt at det ikke bliver alt
 > for dyrt da jeg er studerende og dermed desværre har begrænsede økonomiske
 > midler til rådighed. Et par klassiske svar på ovenstående ønsker kunne
 > f.eks. være hjemmelavede burgere, pitabrød eller firkadeller og
 > kartoffelsalat. Jeg synes dog, det kunne være interessant at servere noget
 > lidt anderledes, end hvad man ellers typisk oplever. Så ligger I inde med
 > nogle gode forslag, modtages disse med kyshånd... :)
 >
 > Vh. Jeppe
 >
 > Hej Jeppe.
 
 Hvad med en tunmousse? Den er nem at lave og kan tilberedes i forvejen.
 Den jeg plejer at lave (til ca. 6 personer), er med 2 dåser tun, creme
 fraise, smør, citron,
 salt og peber. Og så dild til pynt!
 Godt Nytår fra Kitti.
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Sabina Hertzum (30-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sabina Hertzum
 | 
 Dato :  30-12-02 00:55
 | 
 |  | 
 
            Kitti Egevang wrote:
 > Hvad med en tunmousse? Den er nem at lave og kan tilberedes i
 > forvejen. Den jeg plejer at lave (til ca. 6 personer), er med 2 dåser
 > tun, creme fraise, smør, citron,
 > salt og peber. Og så dild til pynt!
 hov... kyler du bare det i en foodprocessor eller hvordan??
 hvilke blandingsforhold? fortæl fortæl*G*
 --
 Knus Sabina * der æææælsker tunmousse og aldrig har hittet ud af at lave
 det*
www.MandeZonen.dk Danmarks førende mandeportal.
            
             |  |  | 
   Inger Pedersen (30-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Inger Pedersen
 | 
 Dato :  30-12-02 10:54
 | 
 |  | 
 "Sabina Hertzum" <sabina@mandezonen.dk> skrev i en meddelelse
 
 > hov... kyler du bare det i en foodprocessor eller hvordan??
 > hvilke blandingsforhold? fortæl fortæl*G*
 > --
 
 Tunmousse fra Karolies køkken synes jeg er god:
 
 8 - 10 personer:
 
 2 dåser tun naturel á ca. 200 g (jeg synes, tun i olie er bedst)
 200 g blødt smør (kan evt. reduceres)
 1 dl creme fraiche 18% (Jeg plejer at bruge lidt mere - kan godt lide, den
 ikke er for fast)
 1 - 2 tsk citronsaft
 ½ tsk groft salt
 friskkværnet peber
 
 Serveres med brøndkarse, ristet hjertebrød eller flute.
 
 Hæld olien fra tunen.
 Mos tunen med en gaffel eller elpisker (jeg plejer at putte det hele i
 foodprocesseren - en blender kan naturligvis bruges).
 Bland det hele og smag til.
 Hæld det i en skål og stil i køleskabet mindst ½ dag.
 Kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde og brøndkarse.
 
 Hilsen Inger
 
 
 
 
 |  |  | 
    Sabina Hertzum (30-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Sabina Hertzum
 | 
 Dato :  30-12-02 11:49
 | 
 |  | 
 
            Inger Pedersen wrote:
 > Tunmousse fra Karolies køkken synes jeg er god:
 mmmmmmmmmmmm lyder mums.... den er gemt ;)
 --
 Knus Sabina
www.MandeZonen.dk Danmarks førende mandeportal.
            
             |  |  | 
  torup bachmann (30-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : torup bachmann
 | 
 Dato :  30-12-02 11:50
 | 
 |  | 
 "Jeppe" <nænej> skrev i en meddelelse
 news:3e0f6ecb$0$71627$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Hej
 >
 > Jeg skal holde fødselsdag engang i januar, hvor der kommer omkring 20 til
 > spisning. Jeg vil gerne have at maden er forholdsvis hurtig og let at
 lave,
 > at den kan bruges til "ta selv bord" og slutteligt at det ikke bliver alt
 > for dyrt da jeg er studerende og dermed desværre har begrænsede økonomiske
 > midler til rådighed. Et par klassiske svar på ovenstående ønsker kunne
 > f.eks. være hjemmelavede burgere, pitabrød eller firkadeller og
 > kartoffelsalat. Jeg synes dog, det kunne være interessant at servere noget
 > lidt anderledes, end hvad man ellers typisk oplever. Så ligger I inde med
 > nogle gode forslag, modtages disse med kyshånd... :)
 >
 > Vh. Jeppe
 >
 >Hej Jeppe
 Du kan tage et kik på min hjemmeside under kogebogen. Under frokostretter
 finder du i hvert fald opskriften på en skøn og billig pastasalat og mon dog
 ikke at der er andet der du også kan bruge. (f.eks. opskrift på tunmousse)
 MVH Rikke
www.rikkebachmann.webbyen.dk |  |  | 
  Bolette Nielsen (30-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bolette Nielsen
 | 
 Dato :  30-12-02 22:08
 | 
 |  | 
 "torup bachmann" <vagntorupSLET@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:0xVP9.14$hj3.1040@news.get2net.dk...
 
 Tak Rikke, på din hjemmeside fandt jeg sørme en opskrift jeg kunne bruge til
 den fødselsdag vi skal holde her i januar måned, det var bare super dejligt.
 
 Mange hilsner fra
 
 Bolette
 
 Og godt nytår til alle.
 
 
 
 
 |  |  | 
   torup bachmann (31-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : torup bachmann
 | 
 Dato :  31-12-02 00:27
 | 
 |  | 
 "Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
 news:auqcm0$23c5$1@news.cybercity.dk...
 >
 > "torup bachmann" <vagntorupSLET@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 > news:0xVP9.14$hj3.1040@news.get2net.dk...
 >
 > Tak Rikke, på din hjemmeside fandt jeg sørme en opskrift jeg kunne bruge
 til
 > den fødselsdag vi skal holde her i januar måned, det var bare super
 dejligt.
 >
 > Mange hilsner fra
 >
 > Bolette
 >
 > Og godt nytår til alle.
 >
 >Hej Bolette
 Dejligt at kunne være behjælpelig!!!
 MVH Rikke
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Henning Lindeberg (30-12-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Henning Lindeberg
 | 
 Dato :  30-12-02 17:56
 | 
 |  | 
 "Jeppe" <nænej> skrev i en meddelelse
 news:3e0f6ecb$0$71627$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Hej
 >
 > Jeg skal holde fødselsdag engang i januar, hvor der kommer omkring 20 til
 > spisning. Jeg vil gerne have at maden er forholdsvis hurtig og let at
 lave,
 > at den kan bruges til "ta selv bord" og slutteligt at det ikke bliver alt
 > for dyrt da jeg er studerende og dermed desværre har begrænsede økonomiske
 > midler til rådighed. Et par klassiske svar på ovenstående ønsker kunne
 > f.eks. være hjemmelavede burgere, pitabrød eller firkadeller og
 > kartoffelsalat. Jeg synes dog, det kunne være interessant at servere noget
 > lidt anderledes, end hvad man ellers typisk oplever. Så ligger I inde med
 > nogle gode forslag, modtages disse med kyshånd... :)
 >
 > Vh. Jeppe
 >
 Hvad med et pølse-og ostebord? Der er rigtig mange rigtig gode pølser at få
 i DK, og det samme gælder oste, sæ'lom ARLA jo har sat sig på/i de
 fleste.... - Gullaschsuppe synes jeg også er et godt forslag - *S*
 Henning
 
 
 
 
 |  |  | 
  Bjarke Bundgaard (03-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bjarke Bundgaard
 | 
 Dato :  03-01-03 22:32
 | 
 |  | 
 "Jeppe" <nænej> wrote in message
 news:3e0f6ecb$0$71627$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Hej
 >
 > Jeg skal holde fødselsdag engang i januar, hvor der kommer omkring 20 til
 > spisning. Jeg vil gerne have at maden er forholdsvis hurtig og let at
 lave,
 > at den kan bruges til "ta selv bord" og slutteligt at det ikke bliver alt
 > for dyrt da jeg er studerende og dermed desværre har begrænsede økonomiske
 > midler til rådighed. Et par klassiske svar på ovenstående ønsker kunne
 > f.eks. være hjemmelavede burgere, pitabrød eller firkadeller og
 > kartoffelsalat. Jeg synes dog, det kunne være interessant at servere noget
 > lidt anderledes, end hvad man ellers typisk oplever. Så ligger I inde med
 > nogle gode forslag, modtages disse med kyshånd... :)
 
 Jeg ville gå efter humus, oliventappenade, hjemmerørt hvidløgsost og masser
 af hjemmebagt brød. Det spises i absurde mængder når det stilles foran
 gæsterne... Og så får det de kolde øl til at glide ned i hæsblæsende tempo
 (og hvis du er en fattig studerende har du naturligvis sagt 'bring selv
 drikkevare med' ;) Ikke sandt?)
 
 Bjarke
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |