|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Espresso Fra : Henrik
 | 
 Dato :  03-01-03 22:39
 | 
 |  | Nu er der ved at komme mange kaffebarer rundt omkring i byen (KBh)
 Havd synes I andre derude om espresso, hvor laver de den bedste kop (hvordan
 kan I bestemme dette ?), bedste betjening, bedste barista, hvilke byen kunne
 godt bruge en bedre espresso osv.
 Lad os starte en debat omkring emnet !
 
 Henrik
 
 
 
 
 |  |  | 
  Anders (04-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders
 | 
 Dato :  04-01-03 12:21
 | 
 |  | 
 "Henrik" <hewj@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
 news:av5052$19il$1@news.cybercity.dk...
 > Nu er der ved at komme mange kaffebarer rundt omkring i byen (KBh)
 > Havd synes I andre derude om espresso, hvor laver de den bedste kop
 (hvordan
 > kan I bestemme dette ?), bedste betjening, bedste barista, hvilke byen
 kunne
 > godt bruge en bedre espresso osv.
 > Lad os starte en debat omkring emnet !
 >
 > Henrik
 
 
 Tjah, indtil for nylig synes jeg ikke det var til at opdrive en ordentlig
 espresso nogle steder, men nu dukker
 der da efterhånden ordentlige kaffesteder op. Mine bedste espressoer i KBH
 har jeg fået i Gothersgade,
 der er to steder. Den ene hedder "Christina's" (tror jeg nok), den anden kan
 jeg ikke huske, men den ligger lige overfor,
 på hjørnet af Gothersgade og Borgergade.
 
 Det skal siges til caféernes forsvar, at jeg er superduperespressonørd, jeg
 både rister og maler min kaffe selv,
 så mine succes-kriterier er måske lidt højere end gennemsnittet.
 
 Anders
 
 
 
 
 |  |  | 
  Henrik (04-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Henrik
 | 
 Dato :  04-01-03 15:58
 | 
 |  | Ja Christina´s er meget hyggelig. de anvender nogle gode kopper, der både
 præsentere espresso og cappucino flot.
 Jeg kan ikke huske deres espresso, men jeg mener det er fra Estate
 (chokoladekompagniet) de får deres kaffe fra.
 Deres genbo derimod er et svensk megakoncept. På trods af de har investeret
 i en La Marzocca espressomaskine, mangler deres barista at fuldende deres
 færdigheder. Espresso er ofte kold og nogle gange har den været uden fylde.
 Jeg kan godt lide en espresso, som har en lang eftersmag.
 Espressonørd er jeg også, idet jeg har investeret i en formue i
 espressoudstyr, men jeg køber mine bønner færdige. For tiden fra Norge.
 
 Henrik
 "Anders" <alfaekko@nospamget2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e16c3b6$0$259$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 >
 > "Henrik" <hewj@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
 > news:av5052$19il$1@news.cybercity.dk...
 > > Nu er der ved at komme mange kaffebarer rundt omkring i byen (KBh)
 > > Havd synes I andre derude om espresso, hvor laver de den bedste kop
 > (hvordan
 > > kan I bestemme dette ?), bedste betjening, bedste barista, hvilke byen
 > kunne
 > > godt bruge en bedre espresso osv.
 > > Lad os starte en debat omkring emnet !
 > >
 > > Henrik
 >
 >
 > Tjah, indtil for nylig synes jeg ikke det var til at opdrive en ordentlig
 > espresso nogle steder, men nu dukker
 > der da efterhånden ordentlige kaffesteder op. Mine bedste espressoer i KBH
 > har jeg fået i Gothersgade,
 > der er to steder. Den ene hedder "Christina's" (tror jeg nok), den anden
 kan
 > jeg ikke huske, men den ligger lige overfor,
 > på hjørnet af Gothersgade og Borgergade.
 >
 > Det skal siges til caféernes forsvar, at jeg er superduperespressonørd,
 jeg
 > både rister og maler min kaffe selv,
 > så mine succes-kriterier er måske lidt højere end gennemsnittet.
 >
 > Anders
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |