| Jeg ville få fat i noget frisk rosenmarin (tørret kan bruges i yderste
 nødstilfælde) og koge kartoflerne til de er møre. Dernæst dryp dem af, på en
 bradepande bland med olivenolie, salt, peber og rosenmarin og så ind i ovnen
 25 ved 220 grader. Til dette serverer jeg rødløg som du bager i ovnen. Kløv
 dem, men skær ikke igennem. Fyld med først smør, frisk timian og lidt salt.
 220 grader til løgene er godt bløde. Jeg syntes det er en dejlig
 kombination, men smag er heldigvis individuel. Du kan også grille nogle
 peberfrugter, afskinde dem og skære i strimler, hvorpå du smider frisk
 hvidløg i tynde skiver, oliven og masser af frisk basilikum. Husk
 kalvekoteletterne kan pakkes ind i parmaskinke, hvilket giver en lækker
 sprød skorpe. Og smelt en skive frisk mozerella ost oven på og den er
 hjemme!
 
 Håber du fik lidt ideer :)
 
 Venlig hilsen
 Peter
 "Bitten" <bitt1@sol.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e1aa7f0.27971851@news.inet.tele.dk...
 > Endnu engang står jeg her, fuldstændig tom for ideer. Og endnu engang
 > tyer jeg til denne gode gruppe!
 >
 > Jeg har et par kalvekoteletter som jeg vil stege på panden, og så har
 > jeg nogle kartofler... Og det er så her jeg er gået i stå! Jeg ved
 > ikke rigtig hvad jeg skal lave af tilbehør til disse koteletter...
 >
 > Og siden vi sjældent spiser før kl. 20 så håber jeg at kunne høste
 > lidt ideer herfra!?
 > (Tak!)
 >
 >
 > --
 > Venlig hilsen Bitten.
 
 
 
 
 |