|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | rejecocktail Fra : Kitti Egevang
 | 
 Dato :  09-01-03 23:28
 | 
 |  | Hej.
 
 Jeg skal lave rejecocktail som forret i weekenden.
 Er der nogen som har nogle gode forslag til at "pifte" den op med?
 Jeg plejer at bruge rejer (selvfølgelig), salatblad, asparges, lidt agurk og
 så dressing, og så lidt grønt som pynt.
 Synes nu at den er lidt kedelig - så please kom med nogle forslag.
 
 Hilsen fra Kitti.
 
 
 
 
 |  |  | 
  mcloud (09-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : mcloud
 | 
 Dato :  09-01-03 23:55
 | 
 |  | 
 
            "Kitti Egevang" skrev d. 09-01-03 23:28 dette indlæg :
 > Hej.
 > 
 > Jeg skal lave rejecocktail som forret i weekenden.
 > Er der nogen som har nogle gode forslag til at "pifte" den op med?
 > Jeg plejer at bruge rejer (selvfølgelig), salatblad, asparges, lidt
 agurk og
 > så dressing, og så lidt grønt som pynt.
 > Synes nu at den er lidt kedelig - så please kom med nogle forslag.
 > 
 > Hilsen fra Kitti.
 > 
 > Hej Kitti
 "Pifte den op "
  Dette kan du gøre ved at ændre den fra rejecocktail til
 skaldyrscocktail ,med f.eks  rejer , muslinger og krebse eller
 hummerhaler og bruge den normale fremgangsmåde evt.skift den
 traditionelle dressing ud med en hvidløgsdressing.
 mvh
 Kim Rasmussen
www.lechef.dk Din køkkenchef på nettet
 -- 
 Leveret af:
http://www.kandu.dk/ "Vejen til en hurtig løsning"
            
             |  |  | 
  Benny Rasmussen (10-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Benny Rasmussen
 | 
 Dato :  10-01-03 09:53
 | 
 |  | Her prøvet med frisk mango, kan anbefales, kunne også godt forestille mig
 avokado skåret i stykker og vendt i lidt citron saft
 mvh
 benny
 "Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e1df77e$0$11003$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 > Hej.
 >
 > Jeg skal lave rejecocktail som forret i weekenden.
 > Er der nogen som har nogle gode forslag til at "pifte" den op med?
 > Jeg plejer at bruge rejer (selvfølgelig), salatblad, asparges, lidt agurk
 og
 > så dressing, og så lidt grønt som pynt.
 > Synes nu at den er lidt kedelig - så please kom med nogle forslag.
 >
 > Hilsen fra Kitti.
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Tina (11-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Tina
 | 
 Dato :  11-01-03 08:07
 | 
 |  | 
 "Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i
 news:3e1df77e$0$11003$edfadb0f@dread12.news.tele.dk
 > Hej.
 >
 > Jeg skal lave rejecocktail som forret i weekenden.
 > Er der nogen som har nogle gode forslag til at "pifte" den op med?
 > Jeg plejer at bruge rejer (selvfølgelig), salatblad, asparges, lidt agurk
 og
 > så dressing, og så lidt grønt som pynt.
 > Synes nu at den er lidt kedelig - så please kom med nogle forslag.
 
 Forskelligt frugt. (Nej, det er ikke en joke!)
 
 På restaurant har jeg fået serveret rejecoctail med forskellig frugt, ud
 over salaten, agurkerne og tomaten. Der var tynde skiver af banan, skiver af
 æblebåde og frisk mango. Glasset var pyntet med en skive appelsin og en
 skive citron. Ingen dild. Alm. rød dressing, men ikke, så det svømmer.
 
 Det smagte vildt godt, og vi var fristede til at bestille en mere, og så
 droppe hovedretten.
 
 Tina
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |