|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Hvordan spiser man et granatæble? Fra : Thomas Hjort
 | 
 Dato :  11-01-03 17:36
 | 
 |  | Dumt spørgsmål, men jeg har ikke prøvet dem før. For noget tid siden var der
 en der roste granatæbler til skyerne, men skrev ikke hvordan man spiste dem.
 Ligesom et alm. æble??
 
 
 Mvh Thomas
 
 
 
 
 |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (11-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  11-01-03 17:44
 | 
 |  | 
 
            "Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> writes:
 > Dumt spørgsmål, men jeg har ikke prøvet dem før. For noget tid siden var der
 > en der roste granatæbler til skyerne, men skrev ikke hvordan man spiste dem.
 > Ligesom et alm. æble??
 Det blev også nævnt i tråden. Prøv google groups. Det var noget med at
 spise kernerne med ske, vist nok.
 Mvh Trine
 -- 
 Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet! 
http://www.usenet.dk
http://www.triane.dk,  juletræer, dekorationsmateriale og julebutik
http://www.trinekc.dk,  opskrifter og andre ligegyldigheder
            
             |  |  | 
  Nette (11-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  11-01-03 22:04
 | 
 |  | 
 "Trine Kornum Christiansen" wrote in message
 news:uadi7vdqa.fsf@trinekc.dk...
 > Det blev også nævnt i tråden. Prøv google groups. Det var noget med at
 > spise kernerne med ske, vist nok.
 
 Lige præcis...skær dem midt igennem og spis dem med en ske....
 
 Nette
 
 
 
 
 |  |  | 
   zcully (11-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : zcully
 | 
 Dato :  11-01-03 22:53
 | 
 |  | "Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> wrote in message
 news:3e2086a2$0$2588$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
 >
 > "Trine Kornum Christiansen" wrote in message
 > news:uadi7vdqa.fsf@trinekc.dk...
 > > Det blev også nævnt i tråden. Prøv google groups. Det var noget med at
 > > spise kernerne med ske, vist nok.
 >
 > Lige præcis...skær dem midt igennem og spis dem med en ske....
 >
 > Nette
 
 Øv det smager ikke ret godt
 
 
 
 
 |  |  | 
    Nette (11-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  11-01-03 23:16
 | 
 |  | 
 "zcully"  wrote in message
 news:3e20925b$0$2543$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
 
 > Øv det smager ikke ret godt
 
 Nej, det er surt ikke? Så er du nok lige så uheldig som jeg, der åbenbart
 altid har endt op med de sure af slagsen. Der var flere herinde der, sidste
 gang vi havde emnet oppe, fortalte at det smagte himmelsk....
 
 Nette
 
 
 
 
 |  |  | 
     Tanya (23-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Tanya
 | 
 Dato :  23-01-03 01:41
 | 
 |  | Jeg har set Jamie Oliver bruge dem i salat. Skær dem over på midten og tag
 en træske og bank på skallen så ryger de ud uden at du skal stå og grave
 efter dem. Jeg er enig med dig - alene smager de ikke så godt, men prøv dem
 i salaten (desuden giver de også en ret god farve til en grøn salat).
 
 VH
 Tanya
 
 
 "Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:3e20978f$0$2549$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
 >
 > "zcully"  wrote in message
 > news:3e20925b$0$2543$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
 >
 > > Øv det smager ikke ret godt
 >
 > Nej, det er surt ikke? Så er du nok lige så uheldig som jeg, der åbenbart
 > altid har endt op med de sure af slagsen. Der var flere herinde der,
 sidste
 > gang vi havde emnet oppe, fortalte at det smagte himmelsk....
 >
 > Nette
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
      Hans Paulin (23-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hans Paulin
 | 
 Dato :  23-01-03 12:06
 | 
 |  | 
 Tanya wrote:
 >  alene smager de ikke så
 > godt
 ....det kan de nu altså sagtens gøre - men smag og behag...    --
 Med venlig hilsen
        Hans
            
             |  |  | 
       lise hansen (23-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : lise hansen
 | 
 Dato :  23-01-03 16:30
 | 
 |  | Her er en rigtig lækker opskrift på en dessert med granatæblekerner:
 
 15 appelsiner
 4-5 nelliker
 125 gr. sukker
 1/4 liter vand
 frisk ingefær (3-4 flager)
 granatæblekerner
 
 Vand, sukker og nelliker koges 20-25 min. Hældes over appelsinerne, der er
 skåret i tern. Ingefær lægges ved. Trækker 1 døgn (ingefæren skal dog
 fjernes efter ca. 12 timer). Pyntes med granatæblekerne og serveres med
 flødeskum
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |