"**LOC**" skrev d. 22-01-03 09:29 dette indlæg :
> Opskrift på kefkedes ønskes, gerne med ideer til tilbehør. Vi er
blevet lidt
> træt af de danske frikadeller, selvom man skulle tro det ikke var
muligt...
> 
> --
> **LOC**
> 
> 
> Hej  **LOC**
Her er mit bud på keftedes ,opskriften stammer fra min egen hjemmeside .
Keftedes 
Græske Frikadeller 
Keftedes er Grækernes svar på vores danske frikadeller. 
 
 
 2 skiver franskbrød 
 1/2 kop mælk 
 1 stort løg 
 750 gram hakket (okse/lamme) kød 
 2  æg 
 1 1/2 spsk. hakket persille 
 1 spsk. citronsaft 
 1 spsk. olivenolie 
 100 gram revet Parmesan ost 
 Salt, peber og oregano   
 1 kop mel 
 Olivenolie til stegning   
 
Tilberedning 
 Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken. Pil løget og hak
det fint. Rør det hakkede kød med løg, æg og persille, citronsaft, 1
spsk olivenolie, parmesanosten, krydderierne og de udblødte brødskiver
til en smidig fars. Lad farsen hvile tildækket i 30 min. Form derefter
farsen til små aflange frikadeller - ca. 1 spsk fars pr. frikadelle -
vend dem i mel og steg dem sprøde i olivenolie - lige akkurat
gennemstegte, men stadig bløde og saftige indeni. Server dem gloende
varme med Ovnstegte Kartofler, Tzatziki og et godt brød. 
 
god fornøjelse og velbekommen
hilsen mcloud
-- 
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"