|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | God kok på Sydfyn? Fra : Lars Knudsen
 | 
 Dato :  29-01-03 11:23
 | 
 |  | Hejsa,
 
 Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
 tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
 kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
 et selskab på 18-20 personer.
 
 Stedet er Fyn.
 
 ** Lars
 
 
 
 
 |  |  | 
  Krabsen (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Krabsen
 | 
 Dato :  29-01-03 11:48
 | 
 |  | Jeg ved ikke, om han stadig gør, men Michel Michaud (eller hvordan det nu
 staves) på Marie Louise har en søn, der har gjort i mad-ud-af-huset med
 eller uden kok. Og det var ikke uspiseligt..
 
 
 
 mvh
 Krabsen
 
 
 
 
 "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
 news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
 > Hejsa,
 >
 > Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
 > tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
 > kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
 > et selskab på 18-20 personer.
 >
 > Stedet er Fyn.
 >
 > ** Lars
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Homer (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Homer
 | 
 Dato :  29-01-03 11:55
 | 
 |  | 
 
            Krabsen wrote:
 > Jeg ved ikke, om han stadig gør, men Michel Michaud (eller hvordan
 > det nu staves) på Marie Louise har en søn, der har gjort i mad-ud-af-
 > huset med eller uden kok. Og det var ikke uspiseligt..
 >
 Det lyder umiddelbart som en jysk underdrivelse! Burde den til
 lejligheden ikke være fynsk?!   >
 -- 
 Med venlig hilsen
 Homer.
 - The temptation to form premature theories upon
 insufficient data is the bane of our profession.
            
             |  |  | 
   Krabsen (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Krabsen
 | 
 Dato :  29-01-03 14:05
 | 
 |  | 
 
            Jamen sådan hedder det heroppe. Hvis jeg skrev 'og han leverede simpelthen
 det mest perfekte mad!', så ville jeg blive betragtet som utroværdig - eller
 osse ville man _absolut_ være på vagt.
 mvh
 Krabsen
 i omegnen af Aalborg
 "Homer" <psv@isaid.nospam.e-box.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e37b251$0$11004$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 > Krabsen wrote:
 > > Jeg ved ikke, om han stadig gør, men Michel Michaud (eller hvordan
 > > det nu staves) på Marie Louise har en søn, der har gjort i mad-ud-af-
 > > huset med eller uden kok. Og det var ikke uspiseligt..
 > >
 >
 > Det lyder umiddelbart som en jysk underdrivelse! Burde den til
 > lejligheden ikke være fynsk?!   >
 >
 > --
 > Med venlig hilsen
 > Homer.
 > - The temptation to form premature theories upon
 > insufficient data is the bane of our profession.
 >
 >
            
             |  |  | 
  Krabsen (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Krabsen
 | 
 Dato :  29-01-03 17:57
 | 
 |  | Det ser ud til, at han findes endnu:
 
 Det Franske Landkøkken
 Møllemarksvej 35
 5200 Odense V
 Tlf. 66 16 80 10
 
 mvh
 
 
 Krabsen
 
 
 "Krabsen" <news@krabsen.dk> skrev i en meddelelse
 news:b18bhb$bu4$1@sunsite.dk...
 > Jeg ved ikke, om han stadig gør, men Michel Michaud (eller hvordan det nu
 > staves) på Marie Louise har en søn, der har gjort i mad-ud-af-huset med
 > eller uden kok. Og det var ikke uspiseligt..
 >
 >
 >
 > mvh
 > Krabsen
 >
 >
 >
 >
 > "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
 > news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
 > > Hejsa,
 > >
 > > Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok,
 der
 > > tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
 > > kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin
 til
 > > et selskab på 18-20 personer.
 > >
 > > Stedet er Fyn.
 > >
 > > ** Lars
 > >
 > >
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ole Tranberg (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Tranberg
 | 
 Dato :  29-01-03 12:20
 | 
 |  | 
 
            "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> wrote:
 > Hejsa,
 > 
 > Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
 > tager ud og laver mad på stedet?
 Jeg var for nyligt til barnedåb, hvor maden blev lavet af
www.gladmad.dk.  Jeg ved ikke så meget om dem, men de virkede ret
 gode. Desuden ser det også rimelig interessant ud på deres
 hjemmeside.    Barnedåben var ganske vist på Sjælland, men de holder til i Vejle og
 reklamerer med at køre over hele landet.
 -- 
 Mvh
 Ole Tranberg
            
             |  |  | 
  Heinz (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Heinz
 | 
 Dato :  29-01-03 13:50
 | 
 |  | 
 "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
 news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
 > Hejsa,
 >
 > Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
 > tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
 > kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
 > et selskab på 18-20 personer.
 >
 > Stedet er Fyn.
 >
 > ** Lars
 >
 >
 Kokken og Jomfruen, de ligger (næsten) på SydFyn, nærmere i Gislev
 Deres adresse er:
 Kokken & Jomfruen
 Stenhuggervej 2
 5854 Gislev
 Tlf. 70 10 70 11
 Man - tors: 9.00 - 18.00
 Fre - lør: 9.00 - 19.00
 Søn - tors: 9.00 - 14.00
 Fax: 62 29 12 77
 E-mail: fyn@kokken-jomfruen.dk
 Homepage: www.kokken-jomfruen.dk Heinz
            
             |  |  | 
  Anne Stokholm (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anne Stokholm
 | 
 Dato :  29-01-03 16:49
 | 
 |  | Heinz wrote:
 > "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
 > news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
 >> Hejsa,
 >>
 >> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig
 >> kok, der tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret
 >> og en smule kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter
 >> med tilhørende vin til et selskab på 18-20 personer.
 >>
 >> Stedet er Fyn.
 >>
 >> ** Lars
 >>
 >>
 > Kokken og Jomfruen, de ligger (næsten) på SydFyn, nærmere i Gislev
 > Deres adresse er:
 > Kokken & Jomfruen
 > Stenhuggervej 2
 > 5854 Gislev
 
 Altså her må jeg lige give mit besyv med. Alle de gange (fire gange) jeg har
 fået mad fra Kokken og Jomfruen, har det været det værste ****. Det er vi
 cirka 20 mennesker der har vurderet efter at spist deres mad fire gange.
 
 Med venlig hilsen
 
 Anne Stokholm
 
 
 --
 Flere kanaler!
 Flere programmer!
 Mere lort!
 
 
 
 
 |  |  | 
   Niels (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niels
 | 
 Dato :  29-01-03 17:50
 | 
 |  | Hej
 Jeg har 2 gange oplevet Kokken og Jomfruen.
 Den ene gang kom maden næsten 1 time for sent,
 anden gang var maden blevet byttet med et andet selskab
 
 MVH
 Niels
 
 "Anne Stokholm" <tilanne@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
 news:b18t4i$10ipjb$1@ID-136857.news.dfncis.de...
 > Heinz wrote:
 > > "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
 > > news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
 > >> Hejsa,
 > >>
 > >> Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig
 > >> kok, der tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret
 > >> og en smule kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter
 > >> med tilhørende vin til et selskab på 18-20 personer.
 > >>
 > >> Stedet er Fyn.
 > >>
 > >> ** Lars
 > >>
 > >>
 > > Kokken og Jomfruen, de ligger (næsten) på SydFyn, nærmere i Gislev
 > > Deres adresse er:
 > > Kokken & Jomfruen
 > > Stenhuggervej 2
 > > 5854 Gislev
 >
 > Altså her må jeg lige give mit besyv med. Alle de gange (fire gange) jeg
 har
 > fået mad fra Kokken og Jomfruen, har det været det værste ****. Det er vi
 > cirka 20 mennesker der har vurderet efter at spist deres mad fire gange.
 >
 > Med venlig hilsen
 >
 > Anne Stokholm
 >
 >
 > --
 > Flere kanaler!
 > Flere programmer!
 > Mere lort!
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
    Anne Stokholm (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anne Stokholm
 | 
 Dato :  29-01-03 18:53
 | 
 |  | 
 
            Niels wrote:
 > Hej
 > Jeg har 2 gange oplevet Kokken og Jomfruen.
 > Den ene gang kom maden næsten 1 time for sent,
 > anden gang var maden blevet byttet med et andet selskab
 Vi har også været ude for at maden kom mere end en time for sent, og tilmed
 var det den forkerte mad vi fik. Forstår ikke lige at folk så bestiller mad
 hos dem igen. Jeg kunne ikke finde på det    Med venlig hilsen
 Anne Stokholm, som altid får den bedste mad leveret fra Blovstrødhallen.
 --
 Flere kanaler!
 Flere programmer!
 Mere lort!
            
             |  |  | 
    Anders Hagstrøm (30-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders Hagstrøm
 | 
 Dato :  30-01-03 02:21
 | 
 |  | 
 
            "Niels" <fam-egeberg@stofanet.dk> wrote
 > anden gang var maden blevet byttet med et andet selskab
 Ja ok, SÅ ville jeg nok blive overrasket.
 Man åbner døren til varevognen og venter en liflig duft af kød og kartofler,
 istedet vælter der 40 fulde mennesker med smoking og nytårshatte ud af
 bilen.
   /Anders
            
             |  |  | 
     bitt1@sol.dk (30-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : bitt1@sol.dk
 | 
 Dato :  30-01-03 12:50
 | 
 |  | 
 
            On Thu, 30 Jan 2003 02:20:33 +0100, "Anders Hagstrøm" <anders@woah.dk>
 wrote:
 >"Niels" <fam-egeberg@stofanet.dk> wrote
 >
 >> anden gang var maden blevet byttet med et andet selskab
 >
 >Ja ok, SÅ ville jeg nok blive overrasket.
 >Man åbner døren til varevognen og venter en liflig duft af kød og kartofler,
 >istedet vælter der 40 fulde mennesker med smoking og nytårshatte ud af
 >bilen.
 >
 >   >
 >/Anders
 >
 LOL!!!
            
             |  |  | 
      Niels (31-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niels
 | 
 Dato :  31-01-03 14:45
 | 
 |  | 
 
            Jeg var i begge tilfælde heldigvis med som gæst,
 havde jeg været vært, var jeg nok blevet lidt højrøstet
 Niels
 <bitt1@sol.dk> skrev i en meddelelse
 news:cb4i3v859o4br2c5om3t5al3fl6nlfcbn7@4ax.com...
 > On Thu, 30 Jan 2003 02:20:33 +0100, "Anders Hagstrøm" <anders@woah.dk>
 > wrote:
 >
 > >"Niels" <fam-egeberg@stofanet.dk> wrote
 > >
 > >> anden gang var maden blevet byttet med et andet selskab
 > >
 > >Ja ok, SÅ ville jeg nok blive overrasket.
 > >Man åbner døren til varevognen og venter en liflig duft af kød og
 kartofler,
 > >istedet vælter der 40 fulde mennesker med smoking og nytårshatte ud af
 > >bilen.
 > >
 > >   > >
 > >/Anders
 > >
 >
 > LOL!!!
            
             |  |  | 
       Anders Hagstrøm (31-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders Hagstrøm
 | 
 Dato :  31-01-03 19:20
 | 
 |  | "Niels" <fam-egeberg@stofanet.dk> wrote
 
 > Jeg var i begge tilfælde heldigvis med som gæst,
 > havde jeg været vært, var jeg nok blevet lidt højrøstet
 
 Var du så en af de gæster, der ventede på maden eller en af dem, der var
 blevet byttet med maden?
 
 /Anders
 
 
 
 
 |  |  | 
  Vittrup (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Vittrup
 | 
 Dato :  29-01-03 16:23
 | 
 |  | Vi har i december fået mad fra Havnens Gourmet i Odense. (Nåh ja, det er jo
 ikke ligefrem Sydfyn) og det har hver gang været godt til en rimelig pris.
 Gæsterne har iihvrtfald rost maden, som var vel tillavet og flot anrettet.
 Det ene gang til julefrokost og den anden gang til familiefest.
 
 Få dem til at sende en brochure
 
 Havnens Gourmet
 Havnegade 4
 5000  Odense C.
 Tlf. 66 14 40 06
 
 Søren Vittrup, Odense
 
 
 
 "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
 news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
 > Hejsa,
 >
 > Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
 > tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
 > kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
 > et selskab på 18-20 personer.
 >
 > Stedet er Fyn.
 >
 > ** Lars
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Svend Andersen (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Svend Andersen
 | 
 Dato :  29-01-03 17:13
 | 
 |  | 
 
            tilanne@yahoo.dk writes:
 >Altså her må jeg lige give mit besyv med. Alle de gange (fire gange) jeg
 >har
 >fået mad fra Kokken og Jomfruen, har det været det værste ****. Det er vi
 >cirka 20 mennesker der har vurderet efter at spist deres mad fire gange.
 Nu har jeg aldrig spist mad fra Kokken & Jomfruen og kan ikke vurdere det.
 Men i mine ører skurrer det lidt at man skal prøve fire gange hvis det er
 en gang smasket junkfood man får serveret.
 Du er måske en konkurrent ?
 hilsen Svend A
 Internet for mennesker:
http://www.enterpol.dk |  |  | 
  Kevin Edelvang (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  29-01-03 19:23
 | 
 |  | Svend Andersen wrote:
 
 > tilanne@yahoo.dk writes:
 
 >> Altså her må jeg lige give mit besyv med. Alle de gange (fire gange)
 >> jeg har
 >> fået mad fra Kokken og Jomfruen, har det været det værste ****. Det
 >> er vi cirka 20 mennesker der har vurderet efter at spist deres mad
 >> fire gange.
 >
 > Nu har jeg aldrig spist mad fra Kokken & Jomfruen og kan ikke vurdere
 > det. Men i mine ører skurrer det lidt at man skal prøve fire gange
 > hvis det er en gang smasket junkfood man får serveret.
 
 Emnet har været oppe på usenet masser af gange. Det lader til, at Kokken
 & Jomfruen vitterlig *er* noget bras, hvad man næsten også kan se, hvis
 man læser indenad på deres hjemmeside. At en person har prøvet mad
 derfra 4 gange kan der være forskellige årsager til, bl.a. at
 arrangørerne af de 4 sammenkomster var forskellige.
 
 > Du er måske en konkurrent ?
 
 Det tvivler jeg nu på. Jeg har aldrig set et indlæg om Kokken & Jomfruen
 på usenet, der var positivt. Men bunker af negative derimod. Jeg ville
 holde mig langt fra dem.
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 |  |  | 
   Helga (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Helga
 | 
 Dato :  29-01-03 20:19
 | 
 |  | > Emnet har været oppe på usenet masser af gange. Det lader til, at Kokken
 > & Jomfruen vitterlig *er* noget bras, hvad man næsten også kan se, hvis
 > man læser indenad på deres hjemmeside. At en person har prøvet mad
 > derfra 4 gange kan der være forskellige årsager til, bl.a. at
 > arrangørerne af de 4 sammenkomster var forskellige.
 >
 Jeg tror det er smag og behag. Jeg har ved et par lejligheder fået mad
 derfra (ikke som vært, men som gæst) og det har været upåklageligt. Jeg skal
 ikke kunne sige om der er stor forskel på de enkelte leverandører i landet,
 men jeg har fået fra afdelingen på vestsjælland og der var god service.
 Så efter min mening er det ikke korrekt at antage at det _kun_ er bras, da
 jeg ofte oplever at det mere eller mindre kun er de negative oplevelser man
 hører om på usenet. Jeg tvivler på at forretningen ville køre særlig godt,
 hvis der ikke var en masse tilfredse kunder.
 
 Helga
 
 
 
 
 |  |  | 
  Carsten Breum (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Carsten Breum
 | 
 Dato :  29-01-03 18:58
 | 
 |  | 
 
            Korinth kro der ligger ca. 10 km fra Fåborg.
http://www.korinth-kro.com/ Fantastisk sted til fornuftige priser.
 mvh
 Carsten
 "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> wrote in message
 news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
 > Hejsa,
 >
 > Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
 > tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
 > kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
 > et selskab på 18-20 personer.
 >
 > Stedet er Fyn.
 >
 > ** Lars
 >
 >
            
             |  |  | 
  bitt1@sol.dk (29-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : bitt1@sol.dk
 | 
 Dato :  29-01-03 21:51
 | 
 |  | 
 
            Hej Lars.
 Nu ved jeg ikke helt om det er det du søger, men "Sans og Samling" er
 et firma der leverer mad m.m. Altså samme ide som "Kokken og
 Jomfruen". Jeg har fået mad fra "Sans og Samling" 3 gange og det har
 bare været super-godt! Spændende, kreativt og fantastisk lækkert! Og
 måske er prisen i den "høje ende" men det har bestemt været det
 værd!!!
 Se mere på www.sansogsamling.dk Deres samarbejde med "Due's Vinhus" skulle efter sigende også være
 godt!
 Håber du kan bruge det til noget!
 Venlig hilsen
 Bitten. 
            
             |  |  | 
  Jette-Kirsten Havn L~ (30-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jette-Kirsten Havn L~
 | 
 Dato :  30-01-03 11:21
 | 
 |  | Her er en ret god KOK, ja jeg ved egentlig ikke om han er god, men han laver
 i hvert fald god mad !!
 
 køkkenchef
 Bent Lillemark
 Sinebjergvej 51
 5600 Faaborg
 Tlf.: 62 60 17 52
 
 
 
 Venlig hilsen
 Jette-Kirsten
 
 
 
 
 |  |  | 
  Jette-Kirsten Havn L~ (30-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jette-Kirsten Havn L~
 | 
 Dato :  30-01-03 11:30
 | 
 |  | 
 "Lars Knudsen" <lkn@travelpool.net> skrev i en meddelelse
 news:zYNZ9.47215$Hl6.6052040@news010.worldonline.dk...
 > Hejsa,
 >
 > Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
 > tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
 > kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
 > et selskab på 18-20 personer.
 >
 > Stedet er Fyn.
 >
 > ** Lars
 
 
 Undskyld glemte lige at han kan klare alle de retter du kunne tænke dig, og
 til alle de personer du måtte ønske -tilbehør og vine er afstemt efter hver
 ret !!! Udover at være køkkenchef og kok tager han osse ud og underviser i
 finere madlavning, og det er ikke 3. klasses, nej det er 1. klasses menuer
 og 1. klasses råvarer han bruger.
 Prøv at ringe til ham for en "uforpligtende samtale" og hør om det var
 noget.
 
 
 Bent Lillemark
 Sinebjergvej 51
 5600 Faaborg
 Tlf.: 62 60 17 52
 
 
 
 
 
 
 Venlig hilsen og god fornøjelse
 
 Jette-Kirsten Larsen
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Lars Knudsen (30-01-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lars Knudsen
 | 
 Dato :  30-01-03 13:25
 | 
 |  | 
 
            Hej allesammen,
 > Er der nogen, der har kendskab til - og kan anbefale - en dygtig kok, der
 > tager ud og laver mad på stedet? Gerne fransk-inspireret og en smule
 > kreativ, samt i stand til at sammensætte 4-5 retter med tilhørende vin til
 > et selskab på 18-20 personer.
 > Stedet er Fyn.
 Tusind tak for alle svarerne - nu har jeg da fået et par emner at gå lidt
 videre med. På forhånd er Kokken & Jomfruen ikke er mulighed, har også hørt
 dårligt om dem andetsteds fra og en festmenu på tre retter reklameret til
 KUN 99,50... Hrm... Det tror jeg næppe er interessant, uagtet at det er
 billigt. Men pris og kvalitet hænger nu engang stadig lidt sammen.
 Dinér Transportable - i form af færdiglavet mad i kasser - er jeg
 umiddelbart ikke så hooked på. Syntes lidt om tanken om at have kokken
 gående rundt ude i køkkenet så maden er helt frisklavet.
 Og er der nogen der "kommer i tanke" om andet - så hører jeg selvfølglig
 stadig gerne    ** Lars
            
             |  |  | 
 |  |