|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Stjerneskud Fra : Kitti Egevang
 | 
 Dato :  06-02-03 23:07
 | 
 |  | 
 
            Hej    Er der nogen af jer mad-eksperter som har en god opskrift på et lækkert
 "stjerneskud"?
 I så fald vil jeg gerne modtage opskriften.
 Hilsen fra Kitti.
            
             |  |  | 
  Niklas (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niklas
 | 
 Dato :  07-02-03 00:24
 | 
 |  | 
 "Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse news:b1uma5$fce$1@news.net.uni-c.dk...
 > Hej    >
 > Er der nogen af jer mad-eksperter som har en god opskrift på et lækkert
 > "stjerneskud"?
 > I så fald vil jeg gerne modtage opskriften.
 >
 > Hilsen fra Kitti.
 >
 >
 Stjerneskud består af een dampet og en paneret rødspættefilet.
 De serveres på et smørristet og et tørristet franskbrød/toastbrød.
 Ovenpå skal der, som pynt, være fjordrejer, kaviar (stenbiderrogn),
 mayonnaise, slikasparges, citronskiver og dild.
 venligst
 Niklas
            
             |  |  | 
  Rømer (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rømer
 | 
 Dato :  07-02-03 07:17
 | 
 |  | Nåda - hvorfor lige fjordrejer? - Hvorfor ikke nogle grønlandske på
 størrelse med en lillefinger?
 
 Det minder mig om, da jeg for nogle år siden skulle i den berømte Grøften i
 Tivoli for at spise rejemad - helt her ovre i det mørke vest gik der frasagn
 om denne dyre, dyre luksusspise, der skulle være så udsøgt..
 Og jo - det var dyrt - men rejerne! Små ituplukke gnallinger, som vist kun
 turister ville spise.  Utroligt. Nåh, men vi blev da en oplevelse rigere.
 
 ( Med hensyn til Stjerneskuddet: Mange steder er der  desuden anvendt et
 skvæt 1000 Island dressing)
 
 
 
 
 |  |  | 
   Kevin Edelvang (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  07-02-03 15:24
 | 
 |  | Rømer wrote:
 
 > Nåda - hvorfor lige fjordrejer? - Hvorfor ikke nogle grønlandske på
 > størrelse med en lillefinger?
 
 Fjordrejer må siges at være de mindste rejer, man kan få. Og efter min
 mening også nogle af de mest velsmagende.
 
 > Det minder mig om, da jeg for nogle år siden skulle i den berømte
 > Grøften i Tivoli for at spise rejemad - helt her ovre i det mørke
 > vest gik der frasagn om denne dyre, dyre luksusspise, der skulle være
 > så udsøgt.. Og jo - det var dyrt - men rejerne! Små ituplukke
 > gnallinger, som vist kun turister ville spise.  Utroligt. Nåh, men vi
 > blev da en oplevelse rigere.
 
 Min salige far spiste engang i Grøften, gik uden at betale og påskrev
 regningen et "HUNDEÆDE"... Ak ja.
 
 > ( Med hensyn til Stjerneskuddet: Mange steder er der  desuden anvendt
 > et skvæt 1000 Island dressing)
 
 Gud forbyde det klamme stads!
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 |  |  | 
   Jørgen Hess (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jørgen Hess
 | 
 Dato :  08-02-03 11:15
 | 
 |  | 
 "Rømer" <fupkonto@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:3e434fb1$0$13165$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Nåda - hvorfor lige fjordrejer? - Hvorfor ikke nogle grønlandske på
 > størrelse med en lillefinger?
 >
 > Det minder mig om, da jeg for nogle år siden skulle i den berømte
 Grøften i
 > Tivoli for at spise rejemad - helt her ovre i det mørke vest gik der
 frasagn
 > om denne dyre, dyre luksusspise, der skulle være så udsøgt..
 > Og jo - det var dyrt - men rejerne! Små ituplukke gnallinger, som
 vist kun
 > turister ville spise.  Utroligt. Nåh, men vi blev da en oplevelse
 rigere.
 >
 > ( Med hensyn til Stjerneskuddet: Mange steder er der  desuden
 anvendt et
 > skvæt 1000 Island dressing)
 >
 >
 Ja - men hvis nu man bor på Vestlolland, f.eks. Kastager Strand. Så
 går man selv ud og stryger rej. Sådan en ½ time før de skal koges.
 (Det var i forrige århundrede, ved ikke om de er udryddet i
 mellemtiden).
 Og ja - vi undredes også over det dyre stykke mad i Tivoli.
 mvh
 Jørgen
 
 
 
 
 |  |  | 
  [webwoman] (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : [webwoman]
 | 
 Dato :  07-02-03 09:27
 | 
 |  | "Kitti Egevang" <kittislet@dettemail4us.dk> skrev i en meddelelse
 news:b1uma5$fce$1@news.net.uni-c.dk...
 
 > Er der nogen af jer mad-eksperter som har en god opskrift på et lækkert
 > "stjerneskud"?
 
 Nogle bruger franskbrød/toastbrød (ristet) som bund.
 Jeg hører til dem, der mener, at der skal en butterdejs-skal under *S*
 
 Mvh. Lisbeth
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |