|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Torsdagsmad060203 Fra : Dorte R.M. Hansen
 | 
 Dato :  06-02-03 23:13
 | 
 |  | Risengrød med smørklat og kanelsukker.
 
 
 |  |  | 
  sune vuorela (06-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : sune vuorela
 | 
 Dato :  06-02-03 23:22
 | 
 |  | On Thu, 06 Feb 2003 23:13:20 +0100, Dorte R.M. Hansen
 <dot.ringholm@get2net.dk> wrote:
 
 >Risengrød med smørklat og kanelsukker.
 
 hjemmelavet pasta m hjemmelavet pesto tilsat soltørrede tomater. Samt
 en kyllingefilet...
 
 --
 SUne
 
 
 |  |  | 
  Rene' Hjorth (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rene' Hjorth
 | 
 Dato :  07-02-03 12:19
 | 
 |  | 
 
            [sune vuorela | Thu, 06 Feb 2003 23:21:47 +0100]
 Lidt rester fra i går (et tyndt farsbrød med soltørrede tomater,
 gorgonzola og bacon) i tyde skiver.
 En masse god ost, bl.a. en 24-måneders parmigiano i store flager.
 God salami med oliemarinerede grøntsager.
 Flødemousse med amaretto og mandelflager. (sukkerfri)
 René
www.rene.hjorth.com &  www.lowcarb.dk |  |  | 
  Pia (06-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Pia
 | 
 Dato :  06-02-03 23:50
 | 
 |  | Spaghetti med koedsovs.  (Og jeg snoed...hakketkoed og saa et glas fra
 Dolmio)! Masser af frisk parmesan og en hel masse roedvin (hik)
 
 Pia
 
 
 
 
 |  |  | 
  Kevin Edelvang (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  07-02-03 02:50
 | 
 |  | Spaghetti Carbonara, uden dikkedarer og sovsehelvede. Just plain and
 simple... Som i Rom!
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 |  |  | 
  Rømer (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rømer
 | 
 Dato :  07-02-03 07:08
 | 
 |  | Salat m. hvidkål, selleri og gulerod.  Hakkebøf m. bløde løg,  dertil kogte
 kartofler og  pandesovs - på min datters bestilling.
 Drikkevarer: postevand ad libitum.
 
 Lidt småkedeligt - men det var bare en af de dage - fruen arbejdede 2½ time
 over, datteren til gymnastik, den ene af drengene på arbejde...
 
 
 
 
 |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  07-02-03 07:55
 | 
 |  |  |  |  | 
  Mette Nylander Sørup (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup
 | 
 Dato :  07-02-03 08:42
 | 
 |  | Hej gruppe
 
 I går blev det til rodfrugtemos med kødsauce med masser af grønsager. Smagte
 fremragende.
 
 Mvh.
 Mette Nylander Sørup
 
 
 
 
 |  |  | 
  Renate Jacobsen (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Renate Jacobsen
 | 
 Dato :  07-02-03 08:49
 | 
 |  | 
 
            Hos os blev det til: Sigøjnerschnitzel m. tomat/paprika/chilisovs og
 Spätzle. Det var i øvrigt ikke noget hit. Manglede spatel og et rigtigt
 bræt.    Det er nok desværre ikke til at opdrive i Danmark.
 Mvh.
 Renate
            
             |  |  | 
  Torup & Bachmann (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Torup & Bachmann
 | 
 Dato :  07-02-03 17:26
 | 
 |  | 
 "Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:kan54vooe7imirml4s2d89154lp6ljgnk9@4ax.com...
 > Risengrød med smørklat og kanelsukker.
 
 Hotdogs
 
 
 
 
 |  |  | 
  hr.P (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : hr.P
 | 
 Dato :  07-02-03 22:33
 | 
 |  | Risi e Bisi
 
 mvh. leif
 
 
 
 
 |  |  | 
  Hermann Holm (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hermann Holm
 | 
 Dato :  07-02-03 17:44
 | 
 |  | Hjemmelavet pizza med kylling og annanas
 
 
 Hermann Holm
 --
 Giv dig altid 100 % på arbejdet
 12 % mandag, 23 % tirsdag, 40 % onsdag, 20 % torsdag og 5 % fredag
 
 
 |  |  | 
  Fischer & Døssing (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Fischer & Døssing
 | 
 Dato :  07-02-03 18:01
 | 
 |  | Hokaido-suppe og flute.
 
 Venligst
 Henriette Døssing
 
 
 
 |  |  | 
   Peter Westh (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter Westh
 | 
 Dato :  08-02-03 23:12
 | 
 |  | "Fischer & Døssing" <tmp@REMOVETHISfischer.as> wrote in message
 news:b20omr$mgp$1@sunsite.dk...
 > Hokaido-suppe og flute.
 
 Der er nok en, der abonnerer på Aarstidernes basiskasse (ligesom mig!)
 
 Jeg fik ikke varm mad i torsdags - en bolle fra emmerys med ost, tomat,
 saltablad og sennep. En stykke pumpernikkel med peanutbutter. En banan og en
 gulerod.
 
 /P
 
 
 
 
 |  |  | 
    Fischer & Døssing (09-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Fischer & Døssing
 | 
 Dato :  09-02-03 08:42
 | 
 |  | 
 
 Peter Westh (pwesth@tiscali.dk) skrev:
 
 > Der er nok en, der abonnerer på Aarstidernes basiskasse (ligesom mig!)
 
 Ja. Ellers var sådan et græskar nok aldrig kommet ind i mit køkken.
 Henriette Døssing
 
 
 
 |  |  | 
  Padmé (07-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Padmé
 | 
 Dato :  07-02-03 21:08
 | 
 |  | kalvekoteletter stegt på grillpande, med aspargeskartofler, jordskokker og
 en smørklat.
 
 Padmé
 
 
 
 
 |  |  | 
  Peter W. Bosse (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter W. Bosse
 | 
 Dato :  08-02-03 03:34
 | 
 |  | "Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse...
 
 > Risengrød med smørklat og kanelsukker.
 
 Hvad rager det da mig, hvad I har fået til middag!! ...
 
 STOP - dog for det der naive p*s !!
 
 Hvad kommer det mig ved, om den ene eller anden har fået ditten eller
 datten til middag i går.. - Det bliver man sku' ikke klogere af, og kan ikke
 bruges til noget som helst.
 
 Hvad med chatte, eller sende SMS'er til hinanden for de få interesserede,
 - bare jeg og sikkert også mange andre, kan blive fri for den slags
 uinteressante naive fnadder indlæg, i en ellers førhen så fornuftig gruppe.
 
 
 --
 Mvh.
 Peter W. Bosse
 
 »Jeg taler helst med Børn; thi om dem tør man dog haabe,
 at de kan blive Fornuft-Væsener; men de, der er blevne det!
 Herre Jemini!«  - Søren Kierkegaard
 
 
 
 
 |  |  | 
  Renate Jacobsen (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Renate Jacobsen
 | 
 Dato :  08-02-03 07:23
 | 
 |  | 
 "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:5n01a.1$JS.0@news.get2net.dk...
 > "Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse...
 >
 > > Risengrød med smørklat og kanelsukker.
 >
 > Hvad rager det da mig, hvad I har fået til middag!! ...
 Hej Peter,
 Tja, hvad rager det dig? Måske intet? Men andre kan da sagtens ha' glæde af
 en sådan tråd. Det mener jeg bestemt ikke du kan vurdere.
 > STOP - dog for det der naive p*s !!
 Her må vist henvises til http://www.usenet.dk/netikette/ > Hvad kommer det mig ved, om den ene eller anden har fået ditten eller
 > datten til middag i går.. - Det bliver man sku' ikke klogere af, og kan
 ikke
 > bruges til noget som helst.
 Så spring dog tråden over, hvis ikke det intresserer dig.
 > Hvad med chatte, eller sende SMS'er til hinanden for de få interesserede,
 > - bare jeg og sikkert også mange andre, kan blive fri for den slags
 > uinteressante naive fnadder indlæg, i en ellers førhen så fornuftig
 gruppe.
 > Mvh.
 > Peter W. Bosse
 >
 > »Jeg taler helst med Børn; thi om dem tør man dog haabe,
 > at de kan blive Fornuft-Væsener; men de, der er blevne det!
 > Herre Jemini!«  - Søren Kierkegaard
 Ikke alle indlæg er lige intressante for alle. Der er da flere der har
 fundet tråden intressant og berettiget.
 I øvrigt er den ikke i strid med fundatsen.
 Mvh. Renate
            
             |  |  | 
  Hauge (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hauge
 | 
 Dato :  08-02-03 09:24
 | 
 |  | Hejsa
 
 "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
 news:5n01a.1$JS.0@news.get2net.dk...
 > Hvad rager det da mig, hvad I har fået til middag!! ...
 
 Åbenbart intet.
 
 > Hvad kommer det mig ved, om den ene eller anden har fået ditten eller
 > datten til middag i går.. - Det bliver man sku' ikke klogere af, og kan
 ikke
 > bruges til noget som helst.
 
 Hvad rager det os, hvad der ikke rager dig?
 
 > Hvad med chatte, eller sende SMS'er til hinanden for de få interesserede,
 
 Aha, istedet for at bruge en gruppe, der er beregnet til den slags snak? Nej
 vel.
 
 > - bare jeg og sikkert også mange andre, kan blive fri for den slags
 > uinteressante naive fnadder indlæg, i en ellers førhen så fornuftig
 gruppe.
 
 Fornuftig? Så burde du da vist selv lære at snakke ordenligt, for det du har
 skrevet i dit indlæg, er da ikke videre fornuftigt, ja det er da faktisk det
 mindst fornuftige i denne her tråd.
 Eeen tråd, og du kan ikke overskue at springe den over, endda selvom den
 overholder fundatsen for gruppen.
 
 Men nu er vi jo nået et sted, hvor debatten IKKE hører til mad+drikke, så
 jeg bimler den over i netikette.
 
 Mvh Hauge
 
 
 
 
 |  |  | 
  Bolette Nielsen (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bolette Nielsen
 | 
 Dato :  08-02-03 17:42
 | 
 |  | 
 "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:5n01a.1$JS.0@news.get2net.dk...
 > Hvad rager det da mig, hvad I har fået til middag!! ...
 
 lige så meget som det rager os hvad der rager dig. hvis du ikke gider være
 med på idéen, så hold dig væk, det vil vi andre sætte pris på, i hvert fald
 jeg. Men fordi du er lige glad, skal det altså ikke forhindre os andre i at
 fortsætte, tag den!!!!!.
 
 > Hvad kommer det mig ved, om den ene eller anden har fået ditten eller
 > datten til middag i går..
 
 Det kan godt være du er lige glad, men jeg synes faktisk det er spændende og
 lærerigt, så skal vi ikke en gang for alle være eninge om, at du bare ikke
 læser torsdagsmaden.
 
 - Det bliver man sku' ikke klogere af
 
 Måske ikke du, men vi andre gør,
 
 
 > Hvad med chatte, eller sende SMS'er til hinanden for de få interesserede,
 
 så vidt jeg kan se er der da mange der vil være med, og vi har alle ret til
 at være her, så kom ikke er og tro du skal bestemme hvad der snakkes om hr
 bosse, så længe det vi snakker om handler om mad, er vi faktisk havnert i
 den rigtige gruppe
 
 Bolette
 
 
 
 
 |  |  | 
  Peter Westh (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter Westh
 | 
 Dato :  08-02-03 23:13
 | 
 |  | "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
 news:5n01a.1$JS.0@news.get2net.dk...
 > "Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse...
 >
 > > Risengrød med smørklat og kanelsukker.
 >
 > Hvad rager det da mig, hvad I har fået til middag!! ...
 
 Tænk, jeg synes egentlig det er meget sjovt at se.
 
 Peter
 
 
 
 
 |  |  | 
  Heidi (09-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Heidi
 | 
 Dato :  09-02-03 20:44
 | 
 |  | 
 
            Peter W. Bosse wrote:
 >
 > Hvad rager det da mig, hvad I har fået til middag!! ...
 Sikkert ingenting - og derfor ser dem der deltager positivt
 i denne tråd sikkert også helst, at du bare springer dem
 over, uden at spilde folks tid og båndbredde med dine sure opstød.
 > STOP - dog for det der naive p*s !!
 Siden hvornår er det dig der bestemmer i denne gruppe?
 > Hvad kommer det mig ved, om den ene eller anden har fået
 > ditten eller datten til middag i går.. - Det bliver man
 > sku' ikke klogere af, og kan ikke bruges til noget som
 > helst.
 Snak for dig selv - hvis andre kan finde inspiration i disse
 tråde, og de overholder fundatsen, hvad rager det så dig om
 de eksisterer (du spurgte selv).
 > Hvad med chatte, eller sende SMS'er til hinanden for de
 > få interesserede,
 Indtil nu er de interesserede vist i overtal.
 > bare jeg og sikkert også mange andre,
 Sjovt at disse "mange" så ikke har givet lyd fra sig. Er det tre
 indtil nu?
 > kan blive fri for den slags uinteressante naive fnadder
 > indlæg, i en ellers førhen så fornuftig gruppe.
 Så spring det over! Hvor svært kan det være... Eller
 forlanger du at indlæg om bestemte emner skal
 markeres på en bestemt måde i alle de grupper du følger
 med i?
 Sure løg....
 (Men i øvrigt kan man da for min skyld godt give disse
 tråde en bestemt form for kendetegn - specielt hvis det
 kan forhindre flere af disse uinteressante brokindlæg. Men
 måske der skulle oprettes en gruppe der hedder
 dk.FINkultur.mad+drikke, til dem som synes de er for højt
 hævede over os andre, til at snakke om torsdagsmad...    --
 Mvh. Heidi
 BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
 og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
 må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning    |  |  | 
   Ole Larsen (09-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Larsen
 | 
 Dato :  09-02-03 21:12
 | 
 |  | 
 Heidi <xnospamx@adslhome.dk> skrev i en
 nyhedsmeddelelse:b26b1o$18p1ra$1@ID-64059.news.dfncis.de...
 > Peter W. Bosse wrote:
 > >
 > > Hvad rager det da mig, hvad I har fået til middag!! ...
 >
 > Sikkert ingenting - og derfor ser dem der deltager positivt
 > i denne tråd sikkert også helst, at du bare springer dem
 > over, uden at spilde folks tid og båndbredde med dine sure opstød.
 
 Klippet en masse artigheder
 
 Bosse har jo så evigt ret, men kunne ha` formuleret det pænere
 Mvh
 Ole
 
 
 
 |  |  | 
    Heidi (09-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Heidi
 | 
 Dato :  09-02-03 21:09
 | 
 |  | 
 
            Ole Larsen wrote:
 > Heidi <xnospamx@adslhome.dk> skrev i en
 > nyhedsmeddelelse:b26b1o$18p1ra$1@ID-
 > 64059.news.dfncis.de...
 >> Peter W. Bosse wrote:
 >>>
 >>> Hvad rager det da mig, hvad I har fået til middag!! ...
 >>
 >> Sikkert ingenting - og derfor ser dem der deltager
 >> positivt i denne tråd sikkert også helst, at du bare
 >> springer dem over, uden at spilde folks tid og
 >> båndbredde med dine sure opstød.
 >
 > Klippet en masse artigheder
 >
 > Bosse har jo så evigt ret
 Ifølge hvilken lov?
 > men kunne ha` formuleret det pænere
 Det er vi så til gengæld enige i.
 --
 Mvh. Heidi
 BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
 og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
 må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning    |  |  | 
     Ole Larsen (09-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Larsen
 | 
 Dato :  09-02-03 21:18
 | 
 |  | 
 Heidi <xnospamx@adslhome.dk> skrev i en
 nyhedsmeddelelse:b26cgq$19p7vc$1@ID-64059.news.dfncis.de...
 > Ifølge hvilken lov?
 > --
 > Mvh. Heidi
 
 Nej, den hopper jeg ikke på,
 stop her fra,
 Mvh
 Ole
 
 
 
 |  |  | 
      Heidi (09-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Heidi
 | 
 Dato :  09-02-03 21:21
 | 
 |  | 
 
            Ole Larsen wrote:
 > Heidi <xnospamx@adslhome.dk> skrev
 >> Ifølge hvilken lov?
 >
 > Nej, den hopper jeg ikke på,
 > stop her fra,
 Det er jo også en nem måde at "diskutere" på.
 Men så længe der ikke er nogen der kan komme med
 en væsentlig grund til at disse tråde ikke bør eksistere,
 så ser jeg personligt ingen grund til at de ikke skulle fortsætte.
 Men hvis der er flere der er af en anden mening, så
 kom da endelig med nogle (seriøse) argumenter...
 --
 Mvh. Heidi
 BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
 og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
 må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning    |  |  | 
       Karina og Christian (09-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Karina og Christian
 | 
 Dato :  09-02-03 22:26
 | 
 |  | 
 
            "Heidi" <xnospamx@adslhome.dk> wrote in message
 news:b26d8a$193s34$2@ID-64059.news.dfncis.de...
 [klip]
 > Det er jo også en nem måde at "diskutere" på.
 > Men så længe der ikke er nogen der kan komme med
 > en væsentlig grund til at disse tråde ikke bør eksistere,
 > så ser jeg personligt ingen grund til at de ikke skulle fortsætte.
 >
 > Men hvis der er flere der er af en anden mening, så
 > kom da endelig med nogle (seriøse) argumenter...
 Når man læser gruppens fundats, er der /intet/ belæg for at påstå, at tråden
 på nogen måde skulle være off topic, og idet trådens emne jo uomtvisteligt
 intersserer mange, så der er vist ikke rigtig noget seriøst argument, der
 kan tale i retning af, at tråden ikke skulle fortsætte    Jeg tror nu faktisk også, vi kan gå ud fra, at vedkommende, der startede den
 triste del af denne tråd, er fuldt ud bekendt med, at tråden fint holder sig
 inden for gruppens rammer. Man ser jo heller ikke, at vedkommende på nogen
 måde har (evnet? at) imødegå de argumenter, der er blevet fremført til
 støtte for emnets relevans.
 Fortsat god skrivelyst til alle skribenter.
 Med venlig hilsen
 Karina
 --
 NB: Slet "FJERNDETTE" fra adressen ved svar pr. e-mail
 ----
            
             |  |  | 
  Svend Andersen (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Svend Andersen
 | 
 Dato :  08-02-03 06:40
 | 
 |  | 
 
            peterw.bosse@get2net.dk writes:
 >Hvad rager det da mig, hvad I har fået til middag!! ...
 Jeg er fuld stændig enig med Peter.
 Det er ren tidsspilde det her!
 hilsen Svend A
 Internet for mennesker:
http://www.enterpol.dk |  |  | 
  Mizzy (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mizzy
 | 
 Dato :  08-02-03 17:37
 | 
 |  | 
 Porre-/kartoffelsuppe blended og smagt til med fløde, drysset med
 sprøde bacontern.
 
 *mums*
 
 Hedda
 
 
 |  |  | 
  Renate Jacobsen (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Renate Jacobsen
 | 
 Dato :  08-02-03 17:56
 | 
 |  | 
 "Mizzy" <Mizzy@fjerndettemusling.dk> skrev i en meddelelse
 news:1dca4v82k7go1rr3ib9411lmb7302o0tgf@4ax.com...
 >
 > Porre-/kartoffelsuppe blended og smagt til med fløde, drysset med
 > sprøde bacontern.
 >
 > *mums*
 >
 > Hedda
 Ja, det lyder rigtig lækkert. Vil du dele opskriften?   ))
 Mvh. Renate
            
             |  |  | 
   Mizzy (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mizzy
 | 
 Dato :  08-02-03 18:22
 | 
 |  | 
 
            >
 >Ja, det lyder rigtig lækkert. Vil du dele opskriften?   ))
 >
 >Mvh. Renate
 Hej Renate - og andre, som måtte læse med    Mja, det vil jeg gerne, men "opskrift" er nok så meget sagt - jeg
 laver for det meste mad på slump.. Men lad mig se, jeg brugte vel
 4 store porrer
 1 kg. melede kartofter
 1½ liter boullion
 1/4 (piske)fløde
 salt, peber og timian
 Bacon i tern
 Porrer og kartofter renses/skrælles og skæres i henholdsvis skiver og
 tern - ligesom, når man laver kartoffelmos.
 Disse sauteres i smør/olie/margarine til porrene er blevet bløde.
 Bouillionen hældes over (jeg brugte hønse-, men andet kan velsagtens
 også bruges) og der krydres med salt, peber og timian. Husk, at
 bouillionen er salt i forvejen, så pas på med mægden.
 Suppen koger til kartoflerne er rigtig, rigtig møre.
 En tur i blenderen/foodprocesoren til suppen er helt klumpefri og
 tilbage i gryden med den. Så er det i med fløden *) og varme igennem.
 Der kan spædes op med mere boillion, hvis suppen er for tyk.
 *) Jeg brugte piskefløde, fordi det var dét, jeg havde i køleskabet.
 Men mon ikke det bliver lige så godt med kaffefløde - det er jo lidt
 af en kaloriebombe...
 Smag evt. til med mere friskkværnet peber og timian.
 Baconen er forinden ristet sprød på panden og klar til at blive
 drysset over med rund hånd, når suppen er serveret i tallerkenen.
 Hertil noget godt brød.
 Velbekomme !
 Hedda
            
             |  |  | 
    Renate Jacobsen (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Renate Jacobsen
 | 
 Dato :  08-02-03 18:40
 | 
 |  | 
 "Mizzy" <Mizzy@fjerndettemusling.dk> skrev i en meddelelse
 news:17ea4vo830ainocpp8n5p8jp9q46imnr7i@4ax.com...
 > >
 > >Ja, det lyder rigtig lækkert. Vil du dele opskriften?   ))
 > >
 > >Mvh. Renate
 >
 > Hej Renate - og andre, som måtte læse med    >
 > Mja, det vil jeg gerne, men "opskrift" er nok så meget sagt - jeg
 > laver for det meste mad på slump.. Men lad mig se, jeg brugte vel
 Hej Hedda,
 Tusind tak for opskriften. Jeg "slumper" også altid.    <snip fin opskrift>
 > *) Jeg brugte piskefløde, fordi det var dét, jeg havde i køleskabet.
 > Men mon ikke det bliver lige så godt med kaffefløde - det er jo lidt
 > af en kaloriebombe...
 Nix, kaffefløde er banlyst her i huset...(Og det ses da også en smule.    Tror jeg vil prøve suppen på mandag.    Godlørdagsaftenhilsen
 Renate
            
             |  |  | 
  L & P Nielsen (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : L & P Nielsen
 | 
 Dato :  08-02-03 20:47
 | 
 |  | Italienske frikadeller, tomatsauce, jasminris og grøntsager.
 
 Lisbeth
 
 
 
 
 |  |  | 
  Dorte R.M. Hansen (08-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen
 | 
 Dato :  08-02-03 22:50
 | 
 |  | On Sat, 8 Feb 2003 20:47:23 +0100, "L & P Nielsen"
 <mobjerg@FJERNtdcadsl.dk> wrote:
 
 Hej Lisbeth.
 
 >Italienske frikadeller, tomatsauce, jasminris og grøntsager.
 >
 Hvad er italienske frikadeller?
 
 Hjerteligst
 Dorte
 
 
 |  |  | 
   Kevin Edelvang (09-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  09-02-03 03:32
 | 
 |  | Dorte R.M. Hansen wrote:
 
 > Hvad er italienske frikadeller?
 
 Jeg går ud fra, der menes polpetti, som jeg tidligere har postet en
 opskrift på. Det minder meget om frikadeller, men indeholder brødkrumme
 og krydderurter (altid bredbladet persille, nogle gange andre ting) og
 hvidløg. De steges ikke helt så "hårdt" som danske frikadeller og har
 rigtig godt af at simre en time i en god tomatsauce.
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 |  |  | 
    L & P Nielsen (09-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : L & P Nielsen
 | 
 Dato :  09-02-03 09:09
 | 
 |  | 
 
            "Kevin Edelvang" <barok@DETTE.skal.fjernes.mail.dk> wrote in message
 news:b24ei6$er2$1@sunsite.dk...
 > Dorte R.M. Hansen wrote:
 >
 > > Hvad er italienske frikadeller?
 >
 > Jeg går ud fra, der menes polpetti, som jeg tidligere har postet en
 > opskrift på. Det minder meget om frikadeller, men indeholder brødkrumme
 > og krydderurter (altid bredbladet persille, nogle gange andre ting) og
 > hvidløg. De steges ikke helt så "hårdt" som danske frikadeller og har
 > rigtig godt af at simre en time i en god tomatsauce.
 Ja, noget i den retning   .
 Lisbeth
            
             |  |  | 
 |  |