| Jeg vil lige dele en ret som  vi fik forleden.
 
 Et lille rødkålshoved, et lille hvidkålshoved, 1 selleri, ½ kg gulerødder,
 et par store kartofler, et par løg, samt et kalkunbryst - et lille
 kilogram - samt ca. 200 gram bacontern. Salt og peber.
 
 Kalkunkødet skæres i små tern og svitses - baconen svitses - der tilsættes
 vand til det står lidt over kødet. Lad det småsimre en 20 minutters tid.
 Imens gøres grønsagerne rene og skæres småt ud - også kålen.
 Rodfrugterne tilsættes og får lov at koge med i ca. 10 minutter - derefter
 tilsættes løg og kål og måske lidt ekstra vand. Vi holder af at der er lidt
 ekstra suppe.Smages naturligvis til med salt og peber.
 Serveres i dybe tallerkener med ske og gaffel - hertil groft brød.
 
 Kan evt. varieres med tilsætning af tomat og hvidløg - karry er også
 godt.Tilsæt evt. krydderurter - persille er fint.
 Velbekomme.
 
 
 
 
 |