|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Filipinske retter Fra : Kevin Edelvang
 | 
 Dato :  14-02-03 01:39
 | 
 |  | Hej gruppe,
 
 min stedfar er filipiner og jeg tænkte på at lave noget god, traditionel
 filipinsk mad til ham. Jeg har selv en del ting oppe i ærmet, men vil da
 lige høre, om nogen i gruppen ligger inde med ægte, filipinske sager. Så
 ville opskrifterne blive modtaget med taknemmelighed.
 
 Mvh
 Kevin Edelvang
 
 
 
 |  |  | 
  Villy Erichsen (14-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Villy Erichsen
 | 
 Dato :  14-02-03 15:06
 | 
 |  | Kevin Edelvang wrote:
 
 > Hej gruppe,
 >
 > min stedfar er filipiner og jeg tænkte på at lave noget god, traditionel
 > filipinsk mad til ham. Jeg har selv en del ting oppe i ærmet, men vil da
 > lige høre, om nogen i gruppen ligger inde med ægte, filipinske sager. Så
 > ville opskrifterne blive modtaget med taknemmelighed.
 >
 
 En opskrift jeg har fået af en filipinsk pige ved navn Avigaila
 
 Pasta suppe (4 portioner)
 
 200 gr. kylling eller svinekød
 100 gr. pasta
 1 ds. cocktail pølser
 1 gulerod
 1 løg
 2 fed hvidløg
 100 gr. hvidkål
 2 hønsebouillon terningrer
 1 1/2 liter vand
 1 dl. mælk
 1 tsk. salt
 1/2 tsk. 3. krydderi
 1/2 tsk. hvid peber
 1 spsk. olie
 
 Hvidløg og løg hakkes og kommes sammen med olien i en gryde. Ladet det
 simre under svagt blus ti løgene bliver lysebrune.
 Kødet skæres i små terninger og kommes i gryden sammen med salt og det 3.
 krydderi.
 Koges i i 5 minutter. Tilsæt vand og bouillonterninge - kog  indtil det
 bobler.
 Skærguleroden og hvidkålen i små stykker og kom det sammen med pastaen i
 gryden.
 Kog indtil pastaen bliver blød. Hæld mælk, cocktailpølseri små stykker og
 peberet i - og rør grundigt rundt i gryden.
 Tag gryden af varmen og pynt med purløg.
 
 Retten bliver rost i høje toner af mine venner, som har smagt den ved flere
 lejligheder.
 
 --
 Venlig hilsen
 Villy Erichsen
 Nu helt fri for indlæg fra kandu.dk der ofte sender til
 forkerte grupper - og misbruger Usenettet
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |