|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Hvilken Whiskey? Fra : Juggernaut
 | 
 Dato :  27-02-03 12:04
 | 
 |  | Hejsa ng!
 
 Hvad vil I anbefale som en rigtig god whiskey til Irish Coffee? Den skal
 ikke være alt for dyr, men igen...Det plejer jo næsten at være en synd at
 bruge de dyrere mærker til den slags.
 Og hvad med de kandis-pinde man kan købe? Er alm brun farin ikke bedre? Jeg
 ved godt at smag og behag er vidt forskellig, men bare et par råd så jeg kan
 pejle mig lidt ind :)
 
 På forhånd tak.
 _Moerch
 
 
 
 
 |  |  | 
  Renate Jacobsen (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Renate Jacobsen
 | 
 Dato :  27-02-03 12:07
 | 
 |  | 
 "Juggernaut" <juggernaut@FJERNstreetbike.dk> skrev i en meddelelse
 news:b3krbb$far$1@sunsite.dk...
 > Hejsa ng!
 >
 > Hvad vil I anbefale som en rigtig god whiskey til Irish Coffee? Den skal
 > ikke være alt for dyr, men igen...Det plejer jo næsten at være en synd at
 > bruge de dyrere mærker til den slags.
 > Og hvad med de kandis-pinde man kan købe? Er alm brun farin ikke bedre?
 Jeg
 > ved godt at smag og behag er vidt forskellig, men bare et par råd så jeg
 kan
 > pejle mig lidt ind :)
 >
 > På forhånd tak.
 > _Moerch
 Hejsa,
 Vores favorit til Irish Coffee er Tullamore Dew. Den er ganske vist nærmest
 udrikkelig, når den er "ren".    Men i kaffen er den rigtig god. Jeg er ikke sikker med hensyn til prisen,
 men omkring 160-170,- kr. pr. flaske er vist ikke helt galt. Efter min
 mening bør man ikke bruge de helt billige whisky'er, heller ikke selvom det
 "bare" skal hæles i kaffen.
 Med hensyn til brunfarin eller kandis, så synes jeg at det smager en anelse
 bedre med kandis, men har man det ikke i huset, er frun farin rigtig fint. I
 øvrigt synes jeg at disse "smarte" stænger er alt for dyre. Kandis kan også
 købes i poser. Det er ikke nær så dyrt.    Mvh. Renate
            
             |  |  | 
  Klaus Alexander Seis~ (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  27-02-03 12:21
 | 
 |  | Juggernaut skrev:
 
 > Og hvad med de kandis-pinde man kan købe? Er alm brun farin
 > ikke bedre?
 
 Jeg ville helt klart foretrække rørsukker.  En muscovado er nok for
 mørk i smagen, men måske en blanding af demerera og muscovado?
 
 
 // Klaus
 
 --
 ><>    vandag, môre, altyd saam
 
 
 |  |  | 
  Juggernaut (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Juggernaut
 | 
 Dato :  27-02-03 12:23
 | 
 |  | 
 
            Mmkey..Og hvad betyder de to fine ord    Mvh
 _Moerch
 "Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev i en meddelelse
 news:f34979e4-1691-4afc-92ed-e1240c0ea234@news.szn.dk...
 > Juggernaut skrev:
 >
 > > Og hvad med de kandis-pinde man kan købe? Er alm brun farin
 > > ikke bedre?
 >
 > Jeg ville helt klart foretrække rørsukker.  En muscovado er nok for
 > mørk i smagen, men måske en blanding af demerera og muscovado?
 >
 >
 >   // Klaus
 >
 > --
 >  ><> vandag, môre, altyd saam
            
             |  |  | 
   Klaus Alexander Seis~ (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  27-02-03 12:50
 | 
 |  |  |  |  | 
  Anders (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders
 | 
 Dato :  27-02-03 12:36
 | 
 |  | 
 "Juggernaut" <juggernaut@FJERNstreetbike.dk> skrev i en meddelelse
 news:b3krbb$far$1@sunsite.dk...
 > Hejsa ng!
 >
 > Hvad vil I anbefale som en rigtig god whiskey til Irish Coffee? Den skal
 > ikke være alt for dyr, men igen...Det plejer jo næsten at være en synd at
 > bruge de dyrere mærker til den slags.
 > Og hvad med de kandis-pinde man kan købe? Er alm brun farin ikke bedre?
 Jeg
 > ved godt at smag og behag er vidt forskellig, men bare et par råd så jeg
 kan
 > pejle mig lidt ind :)
 >
 > På forhånd tak.
 > _Moerch
 
 
 Tullamore Dew er ok. Jeg plejer at bruge uraffineret rørsukker.
 Og så pisker jeg ikke fløden stiv, men blot luftig og stadig flydende.
 Piskefløde fra Thiese eller Øllingegård er supergodt.
 
 Husk også at lave en god kaffe, gerne fra stempelkande........
 
 Anders
 
 
 
 
 |  |  | 
  mack (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : mack
 | 
 Dato :  27-02-03 12:51
 | 
 |  | 
 "Anders" <alfaekko@nospamget2net.dk> wrote in message
 news:3e5df815$0$52107$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 >
 > Husk også at lave en god kaffe, gerne fra stempelkande........
 >
 
 Sidst jeg var på besøg hos min fætter kogte han vandet til kaffen sammen med
 et stykke kanelstang og lod det trække lidt inden han hældte det i
 stempelkanden. Det smagte rigtig godt selvom det selfølgelig er lidt
 anderledes end "rigtig" irsk kaffe..
 
 /mack
 
 
 
 
 |  |  | 
  Henrik Bøgh (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Henrik Bøgh
 | 
 Dato :  27-02-03 17:35
 | 
 |  | 
 
            Juggernaut wrote in dk.kultur.mad+drikke:
 > Hejsa ng!
 > 
 > Hvad vil I anbefale som en rigtig god whiskey til Irish Coffee? Den skal
 > ikke være alt for dyr, men igen...Det plejer jo næsten at være en synd at
 > bruge de dyrere mærker til den slags.
 > Og hvad med de kandis-pinde man kan købe? Er alm brun farin ikke bedre?
 > Jeg ved godt at smag og behag er vidt forskellig, men bare et par råd så
 > jeg kan pejle mig lidt ind :)
 Der er sikkert folk der vil kalde mig blasfemiker på grund af det her, men i 
 min omgangskreds har vi det faktisk godt med at anvende Jack Daniels i 
 irish coffee.
 > På forhånd tak.
 > _Moerch
 -- 
 Med Venlig Hilsen:  Henrik Bøgh   ||   http://henrik.boegh.net/?usenet "Don't just stand there! Kill something!!"
  -- Dennis Hopper as Deacon in 'Waterworld'
            
             |  |  | 
  Jan Bøgh (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  27-02-03 19:06
 | 
 |  | "Henrik Bøgh" <henrik@lagengymnastik.dk> wrote in message
 news:1103042.vFnjmE7Dpk@lagengymnastik.dk...
 
 > Der er sikkert folk der vil kalde mig blasfemiker på grund af det her
 
 Ja, helt afgjort.
 Irish Cofee laves her i huset af Tullamore Dew, hvis vi skal spare og
 Jameson hvis det skal være godt.
 
 vh
 Jan
 
 
 
 
 |  |  | 
  Niklas (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niklas
 | 
 Dato :  28-02-03 01:59
 | 
 |  | 
 "Henrik Bøgh" <henrik@lagengymnastik.dk> skrev i en meddelelse news:1103042.vFnjmE7Dpk@lagengymnastik.dk...
 > Juggernaut wrote in dk.kultur.mad+drikke:
 >
 > > Hejsa ng!
 > >
 > > Hvad vil I anbefale som en rigtig god whiskey til Irish Coffee? Den skal
 > > ikke være alt for dyr, men igen...Det plejer jo næsten at være en synd at
 > > bruge de dyrere mærker til den slags.
 > > Og hvad med de kandis-pinde man kan købe? Er alm brun farin ikke bedre?
 > > Jeg ved godt at smag og behag er vidt forskellig, men bare et par råd så
 > > jeg kan pejle mig lidt ind :)
 >
 > Der er sikkert folk der vil kalde mig blasfemiker på grund af det her, men i
 > min omgangskreds har vi det faktisk godt med at anvende Jack Daniels i
 > irish coffee.
 >
 > > På forhånd tak.
 > > _Moerch
 >
 > --
 > Med Venlig Hilsen:  Henrik Bøgh   ||   http://henrik.boegh.net/?usenet >
 > "Don't just stand there! Kill something!!"
 >  -- Dennis Hopper as Deacon in 'Waterworld'
 >
 Det er ham vi kalder John Daniels.
 Vi er på fornavn med ham forståes.
 Venligst
 Niklas
            
             |  |  | 
   Henrik Veber Madsen (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Henrik Veber Madsen
 | 
 Dato :  28-02-03 07:44
 | 
 |  | Niklas burbled:
 
 > Det er ham vi kalder John Daniels.
 >
 > Vi er på fornavn med ham forståes.
 
 Hvad siger hr. Daniel så til, at I til gengæld misforstår hans
 *efternavn*?
 
 hvm
 
 
 
 |  |  | 
    Homer (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Homer
 | 
 Dato :  28-02-03 12:24
 | 
 |  | Henrik Veber Madsen wrote:
 > Niklas burbled:
 >
 >> Det er ham vi kalder John Daniels.
 >>
 >> Vi er på fornavn med ham forståes.
 >
 > Hvad siger hr. Daniel så til, at I til gengæld misforstår hans
 > *efternavn*?
 >
 
 LOL!
 
 Og er dem, der kalder ham "Jack", ikke på fornavn med ham, selv om det
 er den mere formelle version?
 
 --
 Med venlig hilsen
 Homer.
 - The temptation to form premature theories upon
 insufficient data is the bane of our profession.
 
 
 
 
 |  |  | 
  thomas andersen (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : thomas andersen
 | 
 Dato :  28-02-03 08:45
 | 
 |  | 
 "> Der er sikkert folk der vil kalde mig blasfemiker på grund af det her,
 men i
 > min omgangskreds har vi det faktisk godt med at anvende Jack Daniels i
 > irish coffee.
 >
 > > På forhånd tak.
 > > _Moerch
 >
 Aaaarggghhh, det er jo blasfemi at ødelægge den bedste bourbon der findes
 til IC. Brug dog noget der er billigere og noget der kommer fra de kanter
 hvor drikken er opkaldt efter.
 Min kone brugte engang min Jack Daniels til IC en aften hun var alene med
 veninderne, det gør hun ikke igen, medmindre hun vil se sin mand græde igen
 !!!
 
 Thomas
 
 
 
 
 |  |  | 
   Anders (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders
 | 
 Dato :  28-02-03 09:19
 | 
 |  | 
 "thomas andersen" <thomas.andersen@electrolux.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e5f1331$0$4306$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 >
 > "> Der er sikkert folk der vil kalde mig blasfemiker på grund af det her,
 > men i
 > > min omgangskreds har vi det faktisk godt med at anvende Jack Daniels i
 > > irish coffee.
 > >
 > > > På forhånd tak.
 > > > _Moerch
 > >
 > Aaaarggghhh, det er jo blasfemi at ødelægge den bedste bourbon der findes
 > til IC. Brug dog noget der er billigere og noget der kommer fra de kanter
 > hvor drikken er opkaldt efter.
 > Min kone brugte engang min Jack Daniels til IC en aften hun var alene med
 > veninderne, det gør hun ikke igen, medmindre hun vil se sin mand græde
 igen
 > !!!
 >
 > Thomas
 
 
 Jack Daniels er ikke en bourbon. Og en af de(synes jeg) bedste bourbons er
 iøvrigt Makers Mark.
 
 Anders
 
 
 
 
 |  |  | 
    MP Jakobsen (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : MP Jakobsen
 | 
 Dato :  28-02-03 09:42
 | 
 |  | 
 "Anders" <alfaekko@nospamget2net.dk> wrote in message
 news:3e5f1b91$0$52100$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 
 > Jack Daniels er ikke en bourbon. Og en af de(synes jeg) bedste bourbons er
 > iøvrigt Makers Mark.
 >
 > Anders
 
 Ikke en bourbon? Det er da i hvertfald ikke en single-malt... ?
 
 MP
 
 
 
 
 |  |  | 
     Renate Jacobsen (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Renate Jacobsen
 | 
 Dato :  28-02-03 09:44
 | 
 |  | 
 "MP Jakobsen" <mpej@ruc.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e5f20f1$0$25837$d40e179e@nntp03.dk.telia.net...
 >
 > "Anders" <alfaekko@nospamget2net.dk> wrote in message
 > news:3e5f1b91$0$52100$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 >
 > > Jack Daniels er ikke en bourbon. Og en af de(synes jeg) bedste bourbons
 er
 > > iøvrigt Makers Mark.
 > >
 > > Anders
 >
 > Ikke en bourbon? Det er da i hvertfald ikke en single-malt... ?
 >
 > MP
 Nej, det er en såkaldt Tennessee Whisky. En strid om ord. Jeg ville næppe
 kalde for whisky.   )
 /Renate
            
             |  |  | 
      Anders (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Anders
 | 
 Dato :  28-02-03 14:23
 | 
 |  | 
 "Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e5f23ba$0$20608$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 >
 > "MP Jakobsen" <mpej@ruc.dk> skrev i en meddelelse
 > news:3e5f20f1$0$25837$d40e179e@nntp03.dk.telia.net...
 > >
 > > "Anders" <alfaekko@nospamget2net.dk> wrote in message
 > > news:3e5f1b91$0$52100$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 > >
 > > > Jack Daniels er ikke en bourbon. Og en af de(synes jeg) bedste
 bourbons
 > er
 > > > iøvrigt Makers Mark.
 > > >
 > > > Anders
 > >
 > > Ikke en bourbon? Det er da i hvertfald ikke en single-malt... ?
 > >
 > > MP
 >
 > Nej, det er en såkaldt Tennessee Whisky. En strid om ord. Jeg ville næppe
 > kalde for whisky.   )
 >
 > /Renate
 Ikke kun en strid om ord. Tennessee Whiskey er blødgjort med trækul af
 sukker-ahorn.
 Den nylavede whiskey siver ned igennem kæmpe beholdere pakket med trækul i 3
 meters højde.
 Det tager cirka 10 dage, hvor whiskeyen tager smag af kullet, og spritten
 raffineres.
 Denne proces bruges ikke ved fremstilling af bourbon.
 Anders
            
             |  |  | 
      Jan Bøgh (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  28-02-03 18:25
 | 
 |  | 
 
            "Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> wrote in message
 news:3e5f23ba$0$20608$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Nej, det er en såkaldt Tennessee Whisky. En strid om ord. Jeg ville næppe
 > kalde for whisky.   )
 Det er heller ikke whisky man bruger i IC - man bruger whiskey!
 vh
 Jan
            
             |  |  | 
       Renate Jacobsen (01-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Renate Jacobsen
 | 
 Dato :  01-03-03 11:49
 | 
 |  | 
 "Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> skrev i en meddelelse
 news:3e607403$2$158$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
 > "Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> wrote in message
 > news:3e5f23ba$0$20608$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 >
 > > Nej, det er en såkaldt Tennessee Whisky. En strid om ord. Jeg ville
 næppe
 > > kalde for whisky.   )
 >
 > Det er heller ikke whisky man bruger i IC - man bruger whiskey!
 >
 > vh
 > Jan
 Jaja, Jan.....   Det er i grunden underligt det hedder single malt whisky i Skotland. I
 Irland hedder det åbenbart whiskey....hmmm.
 /Renate
            
             |  |  | 
        Jan Bøgh (01-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  01-03-03 20:21
 | 
 |  | "Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> wrote in message
 news:3e609011$0$52128$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 
 > Det er i grunden underligt det hedder single malt whisky i Skotland. I
 > Irland hedder det åbenbart whiskey....hmmm.
 
 Tjae....sådan er der jo så meget. I øvrigt kan man faktisk godt få en single
 malt whiskey af irsk oprindelse, nemlig Bushmills - der egentlig er rimeligt
 god.
 
 vh
 Jan
 
 
 
 
 |  |  | 
        kf (03-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : kf
 | 
 Dato :  03-03-03 07:39
 | 
 |  | On Sat, 1 Mar 2003 11:48:48 +0100, "Renate Jacobsen"
 <renate@bgprint.dk> wrote:
 
 >
 >Det er i grunden underligt det hedder single malt whisky i Skotland. I
 >Irland hedder det åbenbart whiskey....hmmm.
 >
 >/Renate
 >
 >
 Der er ikke kun single malt, men også malt, vatted malt, single
 cask/barrel malt.
 
 Men de bruges allesammen til at lave blended whisky., hvori man
 blander en god del grain (ren sprit - næsten)
 
 Den grain der ikke bliver brugt i scotland, køres sydpå, tilsættes
 enebær, og så har man gin.
 
 Men prøv at købe en lille flaske famous grouse i kvickly. Drik den ren
 i et cognac glas i en stille stund. Den første smagning kan man mærke
 spiritussen, men den næste ......
 
 /klaus
 
 
 |  |  | 
  Jakob Bruhns (05-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jakob Bruhns
 | 
 Dato :  05-03-03 13:38
 | 
 |  | 
 
 
 |  |  | 
   Jan Bøgh (06-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  06-03-03 18:53
 | 
 |  | 
 
            "Jakob Bruhns" <bruhns@diku.dk> wrote in message
 news:Pine.LNX.4.50L53.0303051322290.9408@ask.diku.dk...
 > On Sat, 1 Mar 2003, Jan Bøgh wrote:
 > > Tjae....sådan er der jo så meget. I øvrigt kan man faktisk godt
 > > få en single malt whiskey af irsk oprindelse, nemlig Bushmills
 > > - der egentlig er rimeligt god.
 >
 > Single malt betyder, at whiskyen kommer fra ét destilleri.
 > (Således kunne man i princippet kalde Jack Daniels for en single
 > malt, men jeg ved ikke om det må bruges udenfor Skotland.) Langt
 Hvordan dælen kan det jeg skriver ovenfor misforstås?
 Der står ret tydeligt 'irsk oprindelse' og antyder for mig at den
 nok er produceret i Irland og ikke i Skotland.
 Suuuk!
 De meget tvivlende kunne jo slå op på..... ja, gæt en gang:
http://www.bushmills.com hilsen
 Jan
            
             |  |  | 
  Peter M. (27-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter M.
 | 
 Dato :  27-02-03 23:43
 | 
 |  | 
 
            Hej Jogurt-naut!
 Så dybt som du har læderet nede i lommen, så tag du og køb en King Georg
 nede fra Netto    Mvh
 Pedro
 "Juggernaut" <juggernaut@FJERNstreetbike.dk> skrev i en meddelelse
 news:b3krbb$far$1@sunsite.dk...
 > Hejsa ng!
 >
 > Hvad vil I anbefale som en rigtig god whiskey til Irish Coffee? Den skal
 > ikke være alt for dyr, men igen...Det plejer jo næsten at være en synd at
 > bruge de dyrere mærker til den slags.
 > Og hvad med de kandis-pinde man kan købe? Er alm brun farin ikke bedre?
 Jeg
 > ved godt at smag og behag er vidt forskellig, men bare et par råd så jeg
 kan
 > pejle mig lidt ind :)
 >
 > På forhånd tak.
 > _Moerch
 >
 >
            
             |  |  | 
  Juggernaut (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Juggernaut
 | 
 Dato :  28-02-03 19:21
 | 
 |  | 
 
            Tjena Pedro.
 Du kan jo altid komme og smage lidt af min damewhiskey    ..Og husk at tage
 din cykelanhænger med LOL
 Mvh
 _Moerch
 "Peter M." <pm@pm.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e5e9465$0$31943$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 > Hej Jogurt-naut!
 > Så dybt som du har læderet nede i lommen, så tag du og køb en King Georg
 > nede fra Netto    > Mvh
 > Pedro
            
             |  |  | 
  Benny Rasmussen (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Benny Rasmussen
 | 
 Dato :  28-02-03 09:01
 | 
 |  | Ved en whiskysmagning arrangeret af den irske ambassade blev det fortalt at
 den originale gamle opskrift var med Jameson Irisk Wiskey og så skal
 whiskyen hældes i til sidst, over og igennem flødeskummet. ( kan varmt
 anbefales )
 
 "Juggernaut" <juggernaut@FJERNstreetbike.dk> skrev i en meddelelse
 news:b3krbb$far$1@sunsite.dk...
 > Hejsa ng!
 >
 > Hvad vil I anbefale som en rigtig god whiskey til Irish Coffee? Den skal
 > ikke være alt for dyr, men igen...Det plejer jo næsten at være en synd at
 > bruge de dyrere mærker til den slags.
 > Og hvad med de kandis-pinde man kan købe? Er alm brun farin ikke bedre?
 Jeg
 > ved godt at smag og behag er vidt forskellig, men bare et par råd så jeg
 kan
 > pejle mig lidt ind :)
 >
 > På forhånd tak.
 > _Moerch
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  kf (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : kf
 | 
 Dato :  28-02-03 11:43
 | 
 |  | On Fri, 28 Feb 2003 09:00:59 +0100, "Benny Rasmussen"
 <bentebenny@stofanet.dk> wrote:
 
 >Ved en whiskysmagning arrangeret af den irske ambassade blev det fortalt at
 >den originale gamle opskrift var med Jameson Irisk Wiskey og så skal
 >whiskyen hældes i til sidst, over og igennem flødeskummet. ( kan varmt
 >anbefales )
 
 Og husk at flødeskummet laves af "double cream"
 
 
 
 
 |  |  | 
   Peter Ingsø Laursen (28-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter Ingsø Laursen
 | 
 Dato :  28-02-03 15:38
 | 
 |  | "kf" <klaus@bio.auc.dk> skrev i en meddelelse
 news:17fu5vsduphuak4i7ogaac8q5bri2dlcnb@4ax.com...
 > On Fri, 28 Feb 2003 09:00:59 +0100, "Benny Rasmussen"
 > <bentebenny@stofanet.dk> wrote:
 >
 > >Ved en whiskysmagning arrangeret af den irske ambassade blev det fortalt
 at
 > >den originale gamle opskrift var med Jameson Irisk Wiskey og så skal
 > >whiskyen hældes i til sidst, over og igennem flødeskummet. ( kan varmt
 > >anbefales )
 >
 > Og husk at flødeskummet laves af "double cream"
 
 Og at man kunn overveje at droppe sugerørene. Drik direkte af glasset, så
 den varme kaffe/whiskey/sukker trækker lidt af det kølige flødeskum med sig
 ved hver tår! Hmmmm!
 
 ---
 Peter Ingsø Laursen
 
 
 
 
 |  |  | 
  EMJ (01-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : EMJ
 | 
 Dato :  01-03-03 19:24
 | 
 |  | Altid den bedste whisky du kan opdrive.
 Det er jo alligevel den du skal fortsætte med.
 EMJ
 
 Den bedste er: Tomatin.
 
 
 "Juggernaut" <juggernaut@FJERNstreetbike.dk> skrev i en meddelelse
 news:b3krbb$far$1@sunsite.dk...
 > Hejsa ng!
 >
 > Hvad vil I anbefale som en rigtig god whiskey til Irish Coffee? Den skal
 > ikke være alt for dyr, men igen...Det plejer jo næsten at være en synd at
 > bruge de dyrere mærker til den slags.
 > Og hvad med de kandis-pinde man kan købe? Er alm brun farin ikke bedre?
 Jeg
 > ved godt at smag og behag er vidt forskellig, men bare et par råd så jeg
 kan
 > pejle mig lidt ind :)
 >
 > På forhånd tak.
 > _Moerch
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  kf (03-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : kf
 | 
 Dato :  03-03-03 07:45
 | 
 |  | 
 
            On Sat, 1 Mar 2003 19:23:43 +0100, "EMJ" <eskil@midtfyn.net> wrote:
 >Altid den bedste whisky du kan opdrive.
 >Det er jo alligevel den du skal fortsætte med.
 >EMJ
 >
 >Den bedste er: Tomatin.
 >
 Sådan noget, ja næsten ævl. Der findes ikke en whisky der er den
 bedste.
 Det afhænger af den der smager, dennes humør & en masse andre ting.
 Man kan finde en whisky til enhver situation, men der findes også
 whiskies som man har svært ved at en situation til.
 Der er kun et råd: Smag dig frem til det du kan lide.
 Om det så er irsk, skotsk, amerikansk, japansk eller indisk, kan kun
 du bestemme.
 /klaus
 medlem af Vendsyssel Maltwhiskylaug
www.malt.dk |  |  | 
 |  |