|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Kyllingelever Fra : Thomas
 | 
 Dato :  04-06-03 11:44
 | 
 |  | Jeg elsker en lille gryderet med kyllingelever, lidt røget flæsk,
 kidney-bønner, selleristumper, lidt løg og lidt friske krydderurter.
 Selvfølgelig serveret sammen med noget gammeldags spaghetti.
 
 Men kan man ikke lave andre retter med kyllingelever?
 
 Jeg kan ikke rigtig finde på andet selv.
 
 VH
 
 Thomas
 
 
 |  |  | 
  Rømer (04-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rømer
 | 
 Dato :  04-06-03 12:51
 | 
 |  | Jo da - jeg holder meget af....fars af 1 pund hakket gris, ½ pund hakket
 kyllingelever, salt peber, æg, løg og mel  - tilsat en håndfuld hakket
 persille og revet skal af en citron - bages i en postejform. Skiver på nogle
 blade god salat, skiveskåret tomat og godt brød.
 
 
 
 
 |  |  | 
  Padmé Amidala (04-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Padmé Amidala
 | 
 Dato :  04-06-03 13:40
 | 
 |  | Du kan lave en salat med kyllingelever, hvor du tilsætter dine
 favoritgrøntsager og så lidt bacon og kyllingeleveren
 
 VH
 Padmé Amidala
 
 
 
 
 |  |  | 
  gap (04-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : gap
 | 
 Dato :  04-06-03 18:53
 | 
 |  | Hej
 
 Min favorit er:
 
 Kyllingeleverpate´
 
 
 300 gr kyllingelever
 500 gr hakket oksekød
 2 æg
 1 hakket grøn peber
 1-2 fed hvidløg
 salt
 peber
 1½ dl rødvin
 150 gr bacon i tynde strimler
 
 Kyllingeleveren hakkes og blandes med de øvrige ingredienser. Et ildfast fad
 fores med 2/3 af baconen. Farsen hældes i. De sidste skiver bacon lægges
 over.
 Pateen`bages ved 200 grader i 1 1/4 - 1½ time.
 Serveres med bagte kartofler ( står der i opskriften) vi får altid
 flødekartofler til
 
 
 Med venlig hilsen
 
 Grethe
 
 
 
 "Thomas" <th63@ofir.dk> skrev i en meddelelse
 news:a6b0eee6.0306040243.369cd79c@posting.google.com...
 > Jeg elsker en lille gryderet med kyllingelever, lidt røget flæsk,
 > kidney-bønner, selleristumper, lidt løg og lidt friske krydderurter.
 > Selvfølgelig serveret sammen med noget gammeldags spaghetti.
 >
 > Men kan man ikke lave andre retter med kyllingelever?
 >
 > Jeg kan ikke rigtig finde på andet selv.
 >
 > VH
 >
 > Thomas
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |