|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Anne Larsen er god nok Fra : Thomas
 | 
 Dato :  17-06-03 12:37
 | 
 |  | Mange korsede sig jo godt nok dengang Anne Larsen skyllede det hakkede
 kød under hanen, men jeg har alligevel fået en vis respekt for hende.
 
 Senest har jeg læst hendes bog "150 fedtfattige favoritter", hvor der
 er mange gode retter, blandt andet en grøn aspargessuppe, hvor man
 blender det nederste af de nye grønne asparges.
 
 Desuden er der en utraditionel Mulligatawny, og ikke mindst hendes
 Casablanca-gryde, som hun allerede er blevet ret berømt på.
 
 VH
 
 Thomas
 
 
 |  |  | 
  Jimmy (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jimmy
 | 
 Dato :  17-06-03 18:13
 | 
 |  | 
 "Thomas" <th63@ofir.dk> wrote in message
 news:a6b0eee6.0306170337.347f00fd@posting.google.com...
 > Mange korsede sig jo godt nok dengang Anne Larsen skyllede det hakkede
 > kød under hanen, men jeg har alligevel fået en vis respekt for hende.
 
 Jeg kan ikke se noget problem i at skylle hakket kød under hanen.
 hvis man ikke ønsker fedtet, men blot konsistensen fra kødet synes jeg det
 er en suveræn løsning.
 Folk der ikke bekymrer sig om fedme og fedt i det hele taget vil naturligvis
 synes det er blasfemi.
 
 Jeg hørte dog, at hun også skyllede færdigstegte bøffer.
 Regner dog med det er en and.
 
 
 > Senest har jeg læst hendes bog "150 fedtfattige favoritter", hvor der
 > er mange gode retter,
 
 Bestemt.
 
 Mvh
 Jimmy
 
 
 
 
 |  |  | 
  Hauge (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hauge
 | 
 Dato :  17-06-03 19:59
 | 
 |  | 
 
            Hejsa
 "Jimmy" <nyhedsgruppe@get2net.dk> wrote in message
 news:r_HHa.1058$p%5.1028@news.get2net.dk...
 > Jeg kan ikke se noget problem i at skylle hakket kød under hanen.
 > hvis man ikke ønsker fedtet, men blot konsistensen fra kødet synes jeg det
 > er en suveræn løsning.
 Hvorfor så ikke købe lidt bedre kød?
 Jeg oplever nu ret tit, at når  jeg tager 2 pakker kød med 2 forskellige
 fedt %, og regner ud hvor meget reelt kød der er i pakken, når jeg "fjerner"
 fedtet, så er kg-prisen for reel kød næsten den samme for begge pakker kød.
 6-10% koster ret ofte 26 kr. for ½ kg. hvor jeg handler :
   dvs. max 50 gram fedt, reelt kød 450 gram = 57,78 kr./kg reelt kød
 14-19% koster på samme tid 22 kr. for ½ kg. :
  dvs. max 95 gram fedt, reelt kød 405 gram = 54,32 kr./kg reelt kød.
 Altså ikke nogen grund til at købe 14-19% fedt, når fx. kg-prisen for 6-10%
 næsten er den samme, og 6-10% er også bedre kvalitet, ikke så meget
 "affald", og heller ikke nogen reel grund til at skylle smagen ud af kødet,
 når der kun er 50 gram fedt pr. 500 gram "kød", andet end hvis man har brugt
 en hel pakke margarine til stegningen..
 > Folk der ikke bekymrer sig om fedme og fedt i det hele taget vil
 naturligvis
 > synes det er blasfemi.
 Ja, men det er nu også dyrt at skylle fedt ud til en pris på 60 kr./kg.
 > Jeg hørte dog, at hun også skyllede færdigstegte bøffer.
 > Regner dog med det er en and.
 Ja, ænder skyller hun nok også    Mvh Hauge
            
             |  |  | 
   Jeppe Vesterbæk (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jeppe Vesterbæk
 | 
 Dato :  17-06-03 20:43
 | 
 |  | > Hvorfor så ikke købe lidt bedre kød?
 > Jeg oplever nu ret tit, at når  jeg tager 2 pakker kød med 2 forskellige
 > fedt %, og regner ud hvor meget reelt kød der er i pakken, når jeg
 "fjerner"
 > fedtet, så er kg-prisen for reel kød næsten den samme for begge pakker
 kød.
 
 Det kan jeg kun tilslutte mig... At skylle hakkekød under den varme hane
 anser jeg for fuldstændig vanvittigt.
 
 /Jeppe
 
 
 
 
 |  |  | 
   Jimmy (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jimmy
 | 
 Dato :  17-06-03 20:52
 | 
 |  | 
 "Hauge" <678411.hauge@spamfree.dk> wrote in message
 news:SpamFreeID.678411@spamfree.dk...
 > Hejsa
 >
 > "Jimmy" <nyhedsgruppe@get2net.dk> wrote in message
 > news:r_HHa.1058$p%5.1028@news.get2net.dk...
 > > Jeg kan ikke se noget problem i at skylle hakket kød under hanen.
 > > hvis man ikke ønsker fedtet, men blot konsistensen fra kødet synes jeg
 det
 > > er en suveræn løsning.
 >
 > Hvorfor så ikke købe lidt bedre kød?
 Det kan man sige, men hvis ens dikteringer/prioriteter er:
 - SU
 - Lavt fedtindhold
 Det er - for mig - oplagt at købe 3 kilo 10% hakket kød for 100 kr, stege
 det og skylle det.
 Jeg har personligt intet imod det bliver skyllet, og ingen der nogensinde
 har spist hos mig har kunnet smage forskellen, da jeg altid smider et brev
 Knorr eller lignende i.
 > > Folk der ikke bekymrer sig om fedme og fedt i det hele taget vil
 > naturligvis
 > > synes det er blasfemi.
 >
 > Ja, men det er nu også dyrt at skylle fedt ud til en pris på 60 kr./kg.
 >
 > > Jeg hørte dog, at hun også skyllede færdigstegte bøffer.
 > > Regner dog med det er en and.
 >
 > Ja, ænder skyller hun nok også    Ganske givet    Et af problemerne med folk, der bekymrer sig om fedtprocent, er, at de får
 dårlig samvittighed over at spise fedtholdig mad.
 Denne samvittighed kan de rense ved at skylle kødet, og således få en super
 mad-oplevelse.
 Jeg hører allerede: "Jamen 10% regnes for fedtfattigt", "Jamen det er jo
 hysteri" mv., men det ændrer ikke ved disse folks opfattelse.
 Mvh
 Jimmy
            
             |  |  | 
    Hauge (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hauge
 | 
 Dato :  17-06-03 20:57
 | 
 |  | Hejsa
 
 "Jimmy" <nyhedsgruppe@get2net.dk> wrote in message
 news:JjKHa.1095$1Z6.166@news.get2net.dk...
 >
 > Det kan man sige, men hvis ens dikteringer/prioriteter er:
 > - SU
 
 Regn igen, det er IKKE dyrere at købe ordenligt.
 
 > - Lavt fedtindhold
 
 Tjaeh..
 
 > Jeg har personligt intet imod det bliver skyllet, og ingen der nogensinde
 > har spist hos mig har kunnet smage forskellen, da jeg altid smider et brev
 > Knorr eller lignende i.
 
 Ja, men hvis man laver rigtig mad, og ikke industrimad, så vil du opleve at
 mad smager af mad, og ikke af Knorr, du kan jo lige så godt tage en pose
 rasp, brune det på panden og smide en pose Knorr deri = samme smag.
 
 Mvh Hauge
 
 
 
 
 |  |  | 
     Jimmy (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jimmy
 | 
 Dato :  17-06-03 21:32
 | 
 |  | 
 "Hauge" <854357.hauge@spamfree.dk> wrote in message
 news:SpamFreeID.854357@spamfree.dk...
 > Hejsa
 >
 > "Jimmy" <nyhedsgruppe@get2net.dk> wrote in message
 > news:JjKHa.1095$1Z6.166@news.get2net.dk...
 > >
 > > Det kan man sige, men hvis ens dikteringer/prioriteter er:
 > > - SU
 >
 > Regn igen, det er IKKE dyrere at købe ordenligt.
 
 Jeg har ikke udført beregninger, endsige læst din, da der er mange måder at
 beregne på, som alle kan anfægtes på den ene eller anden måde.
 
 Jeg gør således i praksis:
 1 kilo kød deles i fire portioner uanset fedtprocent.
 Det gør således ingen forskel for mig hvilken fedtprocent jeg køber, da jeg
 får en fjerdedel uanset hvad.
 
 
 > > Jeg har personligt intet imod det bliver skyllet, og ingen der
 nogensinde
 > > har spist hos mig har kunnet smage forskellen, da jeg altid smider et
 brev
 > > Knorr eller lignende i.
 >
 > Ja, men hvis man laver rigtig mad, og ikke industrimad, så vil du opleve
 at
 > mad smager af mad, og ikke af Knorr, du kan jo lige så godt tage en pose
 > rasp, brune det på panden og smide en pose Knorr deri = samme smag.
 
 
 Det er nok en overdrivelse.
 
 Mvh
 Jimmy
 
 
 
 
 |  |  | 
      Hauge (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hauge
 | 
 Dato :  17-06-03 21:58
 | 
 |  | Hejsa
 
 "Jimmy" <nyhedsgruppe@get2net.dk> wrote in message
 news:YUKHa.1105$Ri7.673@news.get2net.dk...
 > Jeg har ikke udført beregninger, endsige læst din, da der er mange måder
 at
 > beregne på, som alle kan anfægtes på den ene eller anden måde.
 
 Næeh, ikke når jeg snakker om andelen af reelt kød.
 
 > Jeg gør således i praksis:
 > 1 kilo kød deles i fire portioner uanset fedtprocent.
 > Det gør således ingen forskel for mig hvilken fedtprocent jeg køber, da
 jeg
 > får en fjerdedel uanset hvad.
 
 Jaeh, incl. fedt, som du jo ikke kan tåle, og bare smider væk..
 
 > Det er nok en overdrivelse.
 
 Næeh.
 
 /Hauge
 
 
 
 
 |  |  | 
    Jeppe Vesterbæk (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jeppe Vesterbæk
 | 
 Dato :  17-06-03 21:01
 | 
 |  | > Det er - for mig - oplagt at købe 3 kilo 10% hakket kød for 100 kr, stege
 > det og skylle det.
 [SNIP]
 > Et af problemerne med folk, der bekymrer sig om fedtprocent, er, at de får
 > dårlig samvittighed over at spise fedtholdig mad.
 > Denne samvittighed kan de rense ved at skylle kødet, og således få en
 super
 > mad-oplevelse.
 
 Nu tror jeg næppe, at folk bliver fede af at indtage en ret tilberedt med
 10-prosents hakked kød hvis det blot indtages i moderate mængder. Derfor
 synes jeg det er synd, at "mishandle" maden på denne måde i forhåbningen om,
 at nu er det hele meget sundere og mindre fedende ... måske spiser man blot
 lidt mere? Hvis folk har reelle vægtproblemer, så må de nok indse, at det
 ikke skyldes hakket kød m. 10% fedt (igen, hvis det indtages i rimelige
 mængder)
 
 /Jeppe
 
 
 
 
 |  |  | 
    Jan Bøgh (18-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  18-06-03 16:28
 | 
 |  | Jimmy wrote:
 
 >> Hvorfor så ikke købe lidt bedre kød?
 >
 > Det kan man sige, men hvis ens dikteringer/prioriteter er:
 > - SU
 > - Lavt fedtindhold
 >
 > Det er - for mig - oplagt at købe 3 kilo 10% hakket kød for 100 kr,
 > stege det og skylle det.
 >
 > Jeg har personligt intet imod det bliver skyllet, og ingen der
 > nogensinde har spist hos mig har kunnet smage forskellen, da jeg
 > altid smider et brev Knorr eller lignende i.
 
 ....hvilket vel indikerer at du blot skal have hældt et eller andet i halsen,
 hvorfor en diskussion, der tager udgangspunkt i noget så svært håndterligt
 som madkvalitet, vel er meningsløs.
 
 > Et af problemerne med folk, der bekymrer sig om fedtprocent, er, at
 > de får dårlig samvittighed over at spise fedtholdig mad.
 > Denne samvittighed kan de rense ved at skylle kødet, og således få en
 > super mad-oplevelse.
 
 Tjae - 'super madoplevelse' og skyllet fars er vel nogenlunde det samme som
 at tage en bedaget Lada og tale om køreglæde.
 
 vh
 Jan
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ukendt (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  17-06-03 19:10
 | 
 |  | On 17 Jun 2003 04:37:13 -0700, th63@ofir.dk (Thomas) wrote:
 
 >Mange korsede sig jo godt nok dengang Anne Larsen skyllede det hakkede
 >kød under hanen, men jeg har alligevel fået en vis respekt for hende.
 >
 >Senest har jeg læst hendes bog "150 fedtfattige favoritter", hvor der
 >er mange gode retter, blandt andet en grøn aspargessuppe, hvor man
 >blender det nederste af de nye grønne asparges.
 >
 >Desuden er der en utraditionel Mulligatawny, og ikke mindst hendes
 >Casablanca-gryde, som hun allerede er blevet ret berømt på.
 >
 Hvad hedder opskriften med det skyllede kød - og skal det i øvrigt
 skylles under den kolde eller den varme hane?
 
 KS
 
 
 |  |  | 
  Jimmy (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jimmy
 | 
 Dato :  17-06-03 19:14
 | 
 |  | 
 "kelds" <kelds snabela ofir dot dk> wrote in message
 news:n9muevcpltk1mbdhvis0f56vmnqifddhsh@4ax.com...
 > On 17 Jun 2003 04:37:13 -0700, th63@ofir.dk (Thomas) wrote:
 >
 
 > Hvad hedder opskriften med det skyllede kød - og skal det i øvrigt
 > skylles under den kolde eller den varme hane?
 
 Det skal skylles under den varme hane.
 Pointen er, at så længe kødet er varmt er fedtet flydende og kan skylles
 væk.
 Anvendes den kolde hane køles fedtet hurtigt ned og stivner igen.
 
 Det er værd at bemærke, at kødet skal varmes grundigt igennem bagefter, da
 der er bakterier i varmt vand.
 
 Mvh
 Jimmy
 
 
 
 
 |  |  | 
   crema (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : crema
 | 
 Dato :  17-06-03 20:52
 | 
 |  | Problemet med det varme vand, er ikke bakterierne, men istedet de
 aflejringer af metal, der skylles med det varme vand ud på kødet. Det er
 selvfølgelig et problem, hvis der er patogene bakterier som Legionella eller
 andre fækale bakterier i vandet, men som forbrugere bliver vi som regel
 advaret over radio eller andet medie, og skal derfor koge vandet inden
 anvendelse.
 Anne Larsen og mange andre fedtforskrækkere er i mine øjne lidt for hellige.
 Varieret kost og regelmæssig motion bør for normalmennesket en selvfølge.
 For personer som er svært overvægtige har ofte en forkert indgangsvinkel til
 deres føde og her kan kostændring være en hjælp.
 "Fedtfattige" produkter er i mine øjne en trussel mod de produkter, der
 stadig er produceret men hjertet uden overflødige aroma, farve og
 konserveringsmidler.
 Henrik
 
 "Jimmy" <nyhedsgruppe@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:xTIHa.1074$Ab6.1046@news.get2net.dk...
 >
 > "kelds" <kelds snabela ofir dot dk> wrote in message
 > news:n9muevcpltk1mbdhvis0f56vmnqifddhsh@4ax.com...
 > > On 17 Jun 2003 04:37:13 -0700, th63@ofir.dk (Thomas) wrote:
 > >
 >
 > > Hvad hedder opskriften med det skyllede kød - og skal det i øvrigt
 > > skylles under den kolde eller den varme hane?
 >
 > Det skal skylles under den varme hane.
 > Pointen er, at så længe kødet er varmt er fedtet flydende og kan skylles
 > væk.
 > Anvendes den kolde hane køles fedtet hurtigt ned og stivner igen.
 >
 > Det er værd at bemærke, at kødet skal varmes grundigt igennem bagefter, da
 > der er bakterier i varmt vand.
 >
 > Mvh
 > Jimmy
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
    Jimmy (17-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jimmy
 | 
 Dato :  17-06-03 21:30
 | 
 |  | 
 "crema" <crema@mail.dk> wrote in message
 news:3eef727f$0$5137$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Problemet med det varme vand, er ikke bakterierne, men istedet de
 > aflejringer af metal, der skylles med det varme vand ud på kødet.
 
 Ikke helt korrekt.
 Det varme vands temperatur er mange steder *ideelt* for bakterier at leve i.
 Det gør, at der dannes en bakteriehinde på indersiden af rørene.
 
 
 > Anne Larsen og mange andre fedtforskrækkere er i mine øjne lidt for
 hellige.
 > Varieret kost og regelmæssig motion bør for normalmennesket en selvfølge.
 
 Naturligvis, men hvorfor ikke kombinere det stort set fedtfri kød med
 motion?
 
 
 > For personer som er svært overvægtige har ofte en forkert indgangsvinkel
 til
 > deres føde og her kan kostændring være en hjælp.
 
 Enig.
 
 Mvh
 Jimmy
 
 
 
 
 |  |  | 
     Lars (18-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lars
 | 
 Dato :  18-06-03 10:39
 | 
 |  | 
 "Jimmy" <nyhedsgruppe@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:9TKHa.1103$hz7.1052@news.get2net.dk...
 >
 > "crema" <crema@mail.dk> wrote in message
 > news:3eef727f$0$5137$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > > Problemet med det varme vand, er ikke bakterierne, men istedet de
 > > aflejringer af metal, der skylles med det varme vand ud på kødet.
 >
 > Ikke helt korrekt.
 > Det varme vands temperatur er mange steder *ideelt* for bakterier at leve
 i.
 > Det gør, at der dannes en bakteriehinde på indersiden af rørene.
 >
 >
 > > Anne Larsen og mange andre fedtforskrækkere er i mine øjne lidt for
 > hellige.
 > > Varieret kost og regelmæssig motion bør for normalmennesket en
 selvfølge.
 >
 > Naturligvis, men hvorfor ikke kombinere det stort set fedtfri kød med
 > motion?
 >
 >
 > > For personer som er svært overvægtige har ofte en forkert indgangsvinkel
 > til
 > > deres føde og her kan kostændring være en hjælp.
 >
 > Enig.
 >
 > Mvh
 > Jimmy
 >
 >
 
 Er den bakteriekim der kommer ud med det varme vand fra vandhanen ikke
 resistent overfor varme?
 
 Jeg er altid blevet fortalt at man ikke engang må bruge varmt vand til at
 hælde i elkedlen når man koger vand til te eller kaffe, fordi de bakterier
 der var i det varme vand i hanen ikke døde eller blev gjort ukampdygtige af
 kogning.
 
 Jeg har derfor en kraftig skepsis overfor forslaget om at skylle kødet
 medmindre man koger koldt vand som man derefter hælder over kødet.
 
 Desuden mener jeg at Hauges synspunkt om at købe bedre kvalitet i stedet har
 betydelig mere reson.
 
 Netop tendensen til at indkøb generelt kun overvejes økonomisk er virkelig
 til skade for varekvaliteten og økologien i ordets egentlige betydning.
 
 Det er denne holdning om billige konsumvarer og konformitet der gør at små
 forretninger i lokalmiljøerne må dreje nøglen om og at embelage er blevet en
 miljøbelastning blot for at nævne ganske få aspekter af problematiken.
 
 Hilsen
 Lars
 
 
 
 
 |  |  | 
  Thomas (20-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Thomas
 | 
 Dato :  20-06-03 19:17
 | 
 |  | > >
 > Hvad hedder opskriften med det skyllede kød - og skal det i øvrigt
 > skylles under den kolde eller den varme hane?
 
 Det var noget hun gjorde i fjernsynet engang, så vidt jeg husker var
 det noget hakket oksekød til en gryderet.
 
 VH
 
 Thomas
 
 
 |  |  | 
  Svend Andersen (18-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Svend Andersen
 | 
 Dato :  18-06-03 11:45
 | 
 |  | 
 
            Nu må I sgu snart holde op med jeres blasfemi     Kun idioter kan finde på at stå og skylle fersk kød under vand - varmt
 eller koldt.
 hilsen Svend A
            
             |  |  | 
  Klaus Alexander Seis~ (18-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  18-06-03 12:34
 | 
 |  | Svend Andersen skrev:
 
 > Kun idioter kan finde på at stå og skylle fersk kød under vand
 > - varmt eller koldt.
 
 Jeg har ikke tv, så noget jeg godt kunne tænke mig at vide, er:
 fungerer hendes uhyrligheder efter hensigten?  Dvs., er Anne Larsen
 slank som en mynde, og er hendes blodprofil flot?
 
 
 // Klaus
 
 --
 ><>    unselfish actions pay back better
 
 
 |  |  | 
   Kim Jensen (18-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kim Jensen
 | 
 Dato :  18-06-03 13:40
 | 
 |  | 
 
            > > Kun idioter kan finde på at stå og skylle fersk kød under vand
 > > - varmt eller koldt.
 > Jeg har ikke tv, så noget jeg godt kunne tænke mig at vide, er:
 > fungerer hendes uhyrligheder efter hensigten?  Dvs., er Anne Larsen
 > slank som en mynde, og er hendes blodprofil flot?
 LOL! Hvis du ikke har set Anne Larsen, så har du noget at glæde dig til -
 hun forveksles kun sjældent med de smukke og slanke fitness-piger.    mvh
 Kim Jensen
            
             |  |  | 
    Klaus Alexander Seis~ (18-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  18-06-03 23:15
 | 
 |  | 
 
            Kim Jensen skrev:
 > Hvis du ikke har set Anne Larsen, så har du noget at glæde dig til -
 > hun forveksles kun sjældent med de smukke og slanke fitness-piger.    Efter at have besøgt hendes webside må jeg give dig ret.
   // Klaus
 -- 
  ><>    unselfish actions pay back better
            
             |  |  | 
   Marco (18-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Marco
 | 
 Dato :  18-06-03 14:05
 | 
 |  | 
 
            "Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev:
 > Jeg har ikke tv, så noget jeg godt kunne tænke mig at vide, er:
 > fungerer hendes uhyrligheder efter hensigten?  Dvs., er Anne Larsen
 > slank som en mynde, og er hendes blodprofil flot?
 >
http://www.annelarsen.dk/ --
 Hilsen Marco
www.MecoWeb.dk
www.Kolonihaveportal.dk |  |  | 
    Klaus Alexander Seis~ (18-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  18-06-03 23:15
 | 
 |  |  |  |  | 
   Thomas (19-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Thomas
 | 
 Dato :  19-06-03 08:11
 | 
 |  | > Jeg har ikke tv, så noget jeg godt kunne tænke mig at vide, er:
 > fungerer hendes uhyrligheder efter hensigten?  Dvs., er Anne Larsen
 > slank som en mynde, og er hendes blodprofil flot?
 >
 
 Læs dog hendes bøger. Hun fortæller netop indgående om hvordan hendes
 vægt har svinget med pendulfart, alt efter hvordan hendes privatliv
 har formet sig.
 
 Så selv om man ikke er myndeslank, kan man vel godt forsøge at leve
 sundt og prøve at overbevise andre om det rigtige i det.
 
 Hendes datter er til gengæld myndeslank og smuk som en fotomodel.
 
 VH
 
 Thomas
 
 
 |  |  | 
    Klaus Alexander Seis~ (19-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  19-06-03 10:34
 | 
 |  | Thomas skrev:
 
 > Læs dog [Anne Larsens] bøger.
 
 Nej tak, jeg har bedre ting at bruge mine penge og min tid til.
 
 > Så selv om man ikke er myndeslank, kan man vel godt forsøge at
 > leve sundt og prøve at overbevise andre om det rigtige i det.
 
 Ja, men i mine øjne ryger troværdigheden hvis man ikke selv lever
 op til det man prædiker.  Hvis Anne Larsen var småfed, hvilket jeg
 ikke kan bedømme om hun er, så er hendes fedtforskrækkethed og kød-
 skylleri åbenbart ikke besværet værd.
 
 
 // Klaus
 
 --
 ><>    unselfish actions pay back better
 
 
 |  |  | 
     Nette (19-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  19-06-03 14:07
 | 
 |  | 
 "Klaus Alexander Seistrup"  skrev i en meddelelse
 news:bb066f0f-d312-464c-904c-f169546d2aff@news.szn.dk...
 > Ja, men i mine øjne ryger troværdigheden hvis man ikke selv lever
 > op til det man prædiker.  Hvis Anne Larsen var småfed, hvilket jeg
 > ikke kan bedømme om hun er, så er hendes fedtforskrækkethed og kød-
 > skylleri åbenbart ikke besværet værd.
 Bryder mig ikke selv ret meget om kvinden og hendes principper, men ret skal
 være ret, ..... Så længe du ikke aner noget om, hvordan hun har set ud,
 inden hun startede med at leve efter sine principper, så ryger
 troværdigheden i dine ord også en tur.    Nette
            
             |  |  | 
      Klaus Alexander Seis~ (19-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  19-06-03 23:19
 | 
 |  | 
 
            Nette skrev:
 > Så længe du ikke aner noget om, hvordan hun har set ud,
 > inden hun startede med at leve efter sine principper,
 > så ryger troværdigheden i dine ord også en tur.    Sludder og vrøvl.  Jeg har ikke engang udtalt om at jeg synes
 at Anne Larsen er utroværdig - tværtimod har jeg fortalt at jeg
 ikke kan bedømme ud fra den ene billede på www.annelarsen.dk  om
 hun er fed eller ej.  Og jeg har spurgt her hvordan hun ser ud.
 Hvad jeg skrev, var at *hvis* hun er fed, så har hun et problem
 med troværdigheden.
   // Klaus
 -- 
  ><>    unselfish actions pay back better
            
             |  |  | 
       Nette (20-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Nette
 | 
 Dato :  20-06-03 06:19
 | 
 |  | 
 "Klaus Alexander Seistrup"  skrev i en meddelelse
 news:e63f3d9c-313f-48e7-9435-ad4197e2615e@news.szn.dk...
 > Sludder og vrøvl.  Jeg har ikke engang udtalt om at jeg synes
 > at Anne Larsen er utroværdig - tværtimod har jeg fortalt at jeg
 > ikke kan bedømme ud fra den ene billede på www.annelarsen.dk  om
 > hun er fed eller ej.  Og jeg har spurgt her hvordan hun ser ud.
 Ja, men nu var det ikke det indlæg, jeg hentydede til.    > Hvad jeg skrev, var at *hvis* hun er fed, så har hun et problem
 > med troværdigheden.
 Jeps, og det var netop det jeg hentydede til.....
 Du skrev også: "Ja, men i mine øjne ryger troværdigheden hvis man ikke selv
 lever
 op til det man prædiker."
 Jeg skrev, at så længe, man ikke vidste, hordan hun så ud, inden hun
 startede, så ville ens udtalelser også falde til jorden.... For det kan rent
 faktisk være, hun har været ret så meget overvægtig. Man behøver ikke være
 åleslank, fordi man har tabt f.eks. 30 kg.
 Problemet her, ligger nok i, at jeg i det indlæg, du lige har besvaret,
 skrev "du" og ikke "man"...Så virker det lidt hårdere   Nette
            
             |  |  | 
        Klaus Alexander Seis~ (20-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  20-06-03 06:40
 | 
 |  | 
 
            Nette skrev:
 > Problemet her, ligger nok i, at jeg i det indlæg, du lige har
 > besvaret, skrev "du" og ikke "man"...Så virker det lidt hårdere   Det virker såmænd ikke hårdere, men det virker som om du taler direkte
 til mig.  Hvis man taler direkte til en anden person, siger man "du".
 Hvis man taler generelt, siger man "man".  At bruge "du" i betydningen
 "man" er en grim fejl.
   // Klaus
  FUT <news:dk.kultur.sprog>
 -- 
  ><>    unselfish actions pay back better
            
             |  |  | 
        Jan Bøgh (20-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  20-06-03 15:46
 | 
 |  | 
 
            Nette wrote:
 > Problemet her, ligger nok i, at jeg i det indlæg, du lige har
 > besvaret, skrev "du" og ikke "man"...Så virker det lidt hårdere   Det er en styg meningsforvirrende anglicisme som burde udryddes prompte.
 vh
 Jan
            
             |  |  | 
         Klaus Alexander Seis~ (20-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  20-06-03 16:14
 | 
 |  | Jan Bøgh skrev:
 
 >> Problemet her, ligger nok i, at jeg i det indlæg, du lige har
 >> besvaret, skrev "du" og ikke "man"...
 >
 > Det er en styg meningsforvirrende anglicisme som burde udryddes
 > prompte.
 
 Enig, men jeg tror desværre at løbet er kørt.
 
 
 // Klaus
 
 FUT <news:dk.kultur.sprog>
 --
 ><>    unselfish actions pay back better
 
 
 |  |  | 
  Mette Nylander Sørup (18-06-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup
 | 
 Dato :  18-06-03 13:07
 | 
 |  | > Mange korsede sig jo godt nok dengang Anne Larsen skyllede det hakkede
 > kød under hanen, men jeg har alligevel fået en vis respekt for hende.
 
 Jeg er enig med mange, man skyller ikke kødet under vandhanen. Da jeg er på
 kur, og derfor skal undgå al fedt, giver jeg mit oksekød et opkog. Herved
 frigives det overflødige fedt, der også findes i hakket oksekød med en fedt
 procent på 3-6 %. På den måde kan jeg fuldstændig kontrollere mit
 fedtindtag.
 
 Mvh.
 Mette
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |