|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Ang. sort svin og fishermen Fra : Ukendt
 | 
 Dato :  27-07-03 17:27
 | 
 |  | Hej.
 
 Jeg har ladet mig fortælle, at sort svin og fishermen bliver bedre når man
 selv laver det :). Jeg har derfor fået fat i et par flasker vodka - men har
 ikke umiddelbart kunne finde nogen opskrifter vha. Google.
 
 Sort svin: så vidt jeg selv ved, skal man blende en pose tyrkisk peber
 sammen med vodkaen, og lade den stå i et døgn hvor man jævnligt ryster den,
 indtil den ikke danner bundfald længere. Giver dette et godt resultat?
 
 Fishermen: her har jeg hørt, at man skal bruge to poser Fishermen-bolcher
 (de hvide poser der kan købes i næsten alle forretninger i slik-afdelingen).
 Poserne skal hældes i vodkaen, som så står på radiatoren og varmer et par
 timer, og derefter i fryseren et par timer.
 
 Kender I andre fremgangsmåder end disse, eller kan dem jeg har nævnt
 anbefales? :). Det ville jo være lidt spildt at ødelægge to flasker god
 vodka, og kæresten holder fødselsdag lørdag såeh :).
 
 --
 Mvh.
 Jeppe Vestergaard, Aalborg
 Der er en "fejl" i min email-adresse
 
 
 
 
 |  |  | 
  sune vuorela (27-07-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : sune vuorela
 | 
 Dato :  27-07-03 17:41
 | 
 |  | En der kalder sig "Jeppe Vestergaard" <Jeppe(a)dailyrush.dk> skrev:
 
 >Sort svin: så vidt jeg selv ved, skal man blende en pose tyrkisk peber
 >sammen med vodkaen, og lade den stå i et døgn hvor man jævnligt ryster den,
 >indtil den ikke danner bundfald længere. Giver dette et godt resultat?
 
 Det er ikke nødvendigt at blende - især ikke hvis du har næsten en
 uge. Del sprutten i 2 og put blocher ned i begge halvdele. Du kan kun
 få 4 bolcher ned i vodkaflasken hvis du ikke hælder noget fra. Ryst
 den lidt et par gange om dagen.
 
 >Fishermen: her har jeg hørt, at man skal bruge to poser Fishermen-bolcher
 >(de hvide poser der kan købes i næsten alle forretninger i slik-afdelingen).
 >Poserne skal hældes i vodkaen, som så står på radiatoren og varmer et par
 >timer, og derefter i fryseren et par timer.
 
 Jeg tror ikke at fisk skal laves på en anden måde end sorte svin, men
 hvis det kniber med at få dem opløst, så kan man jo varme lidt på dem.
 DU har jo masser af tid at løbe på!
 
 Skål skipper!
 
 --
 Sune
 
 
 |  |  | 
  jens skov (28-07-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : jens skov
 | 
 Dato :  28-07-03 09:34
 | 
 |  | min erfaring siger at sorte svin bliver bedre ved at stå en del længere end
 et døgn....
 
 
 "sune vuorela" <nospam@vuorela.dk> skrev i en meddelelse
 news:1008ivc1fgerp13jlbn53tc0p0pe69s08e@4ax.com...
 > En der kalder sig "Jeppe Vestergaard" <Jeppe(a)dailyrush.dk> skrev:
 >
 > >Sort svin: så vidt jeg selv ved, skal man blende en pose tyrkisk peber
 > >sammen med vodkaen, og lade den stå i et døgn hvor man jævnligt ryster
 den,
 > >indtil den ikke danner bundfald længere. Giver dette et godt resultat?
 >
 > Det er ikke nødvendigt at blende - især ikke hvis du har næsten en
 > uge. Del sprutten i 2 og put blocher ned i begge halvdele. Du kan kun
 > få 4 bolcher ned i vodkaflasken hvis du ikke hælder noget fra. Ryst
 > den lidt et par gange om dagen.
 >
 > >Fishermen: her har jeg hørt, at man skal bruge to poser Fishermen-bolcher
 > >(de hvide poser der kan købes i næsten alle forretninger i
 slik-afdelingen).
 > >Poserne skal hældes i vodkaen, som så står på radiatoren og varmer et par
 > >timer, og derefter i fryseren et par timer.
 >
 > Jeg tror ikke at fisk skal laves på en anden måde end sorte svin, men
 > hvis det kniber med at få dem opløst, så kan man jo varme lidt på dem.
 > DU har jo masser af tid at løbe på!
 >
 > Skål skipper!
 >
 > --
 > Sune
 
 
 
 
 |  |  | 
  Bo Warming (28-07-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Bo Warming
 | 
 Dato :  28-07-03 17:11
 | 
 |  | "Jeppe Vestergaard" <Jeppe(a)dailyrush.dk> wrote in message
 news:3f23fc32$0$13161$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > Hej.
 >
 > Jeg har ladet mig fortælle, at sort svin og fishermen bliver bedre når man
 > selv laver det :). Jeg har derfor fået fat i et par flasker vodka - men
 har
 > ikke umiddelbart kunne finde nogen opskrifter vha. Google.
 
 1, Irma - der plejer at være dyr - sælger fin svensk "Absolut Kurant" vodka
 (med lidt solbærsmag der let overdøves af bolsjer) til kun 89 kr pr 3/4
 litterflaske
 
 2. Hvis man har anden smag end firmaernes målgruppe, kan det hjemmelavede
 blive bedre. Jeg satte tyrkiskepeberbolsjer og ren sprit i mikrobølgeovnen
 og fik superklistret, superalkoholisk sorte svin.
 "Undgå vand - koncentrer" syns jeg er god leveregel.(Fisk boller i vand)
 
 > Sort svin: så vidt jeg selv ved, skal man blende en pose tyrkisk peber
 > sammen med vodkaen, og lade den stå i et døgn hvor man jævnligt ryster
 den,
 > indtil den ikke danner bundfald længere. Giver dette et godt resultat?
 >
 > Fishermen: her har jeg hørt, at man skal bruge to poser Fishermen-bolcher
 > (de hvide poser der kan købes i næsten alle forretninger i
 slik-afdelingen).
 > Poserne skal hældes i vodkaen, som så står på radiatoren og varmer et par
 > timer, og derefter i fryseren et par timer.
 >
 > Kender I andre fremgangsmåder end disse, eller kan dem jeg har nævnt
 > anbefales? :). Det ville jo være lidt spildt at ødelægge to flasker god
 > vodka, og kæresten holder fødselsdag lørdag såeh :).
 
 Så længe du ikke afdamper alkoholen kan det aldrig blive spildt.
 At fryse ned er helt unødvendigt - hvis ikke du foretrækker at drikke det
 koldt som snaps til sild.
 
 
 Her lidt naturvidenskab hvis du er til det - hjemmelaboratoriearbejde er
 sjov, med lidt filosofisk baggrund sjovere, syns nogle.
 
 FRIGØR DIG AF VANETÆNKNING
 
 
 
 MATEMATIK: Nietzsche-ord Glistrup-ånd
 
 
 
 Arbejdstitlen på den citatsamling jeg arbejder på, er " Nietzsche-ord
 Glistrup-ånd". Blandt lighederne mellem Nietzsche og Glistrup er at de begge
 er forud for deres tid.
 
 - og begge ser på RESULTATER og ikke metafysiske/dømmesyge idealer og
 moraliseren.
 
 
 
 Matematik er et værktøj, som en hammer. Det bringer ting iorden og gør dem
 håndterlige så man kan øge profit.
 
 
 
 
 
 "        Den matematiske formulering af naturlovene er ikke en "erkendelse",
 men et perspektiv på verden, et sæt af "illusioner" (symboler), der sætter
 os i stand til at håndtere den. "Tallet er vort store middel til at gøre
 verden håndterlig. Vi begriber så vidt vi kan tælle, dvs. som en konstant
 lader sig opfatte".               Nietzsche
 
 
 
 "Matematikken handler udelukkende om begrebernes forhold til hinanden uden
 hensyn til deres forhold til erfaringen.               Albert Einstein
 
 
 
 "All human knowledge is either experience or mathematics.
 Nietzsche
 
 
 
 
 
 FYSIK: Nietzsche-ord Glistrup-ånd
 
 
 
 Fysik kan defineres som læren om mekanik, optik, termodynamik, elektronik
 og andre forandringer der ikke har at gøre med atom-atom binding i
 molekyler.(altså kemi)
 
 
 
 Overlap med ingeniørvidenskab og fysik er enormt - men den opreklamerede
 teoretiske fysik er nærmest dogmatik og religion, desværre.
 
 
 
 "Fysik handler ikke om verden, men om hvad vi kan _sige_ om verden"Niels
 Bohr
 
 
 
 "Blot folk får en filosoferende atomfysiker at knæle for i stedet for en
 biskop, er de ligesom lidt lykkeligere.
 Jacob Paludan
 
 "Religion and science are opposed ... but only in the same sense
 as that in which my thumb and forefinger are opposed - and between
 the two, one can grasp everything.
 - Sir William Bragg, Nobel Prize in Physics 1915
 
 
 
 "Science cannot solve the ultimate mystery of nature. And that is because,
 in the last analysis, we ourselves are part of nature and therefore part of
 the mystery that we are trying to solve.                   Planck
 (1858-1947)German Physicist
 
 
 
 "A new scientific truth does not triumph by convincing its opponents
 and making them see the light,
 but rather because its opponents eventually die,
 and a new generation grows up that is familiar with it.
 Planck (1858-1947)German Physicist
 
 
 
 
 
 KEMI: Nietzsche-ord Glistrup-ånd
 
 
 
 I visse lande hedder en kemi-ingeniør en FABRIKS-ingeniør, for faget er om
 omdannelse af produkt A til produkt-B hvor der sker ændring i atom-atom
 bindinger dvs kemiske (molekyl m.m.) bindinger.
 
 
 
 "Sæben er en målestok for staternes velstand og kultur."             Justus
 von Liebig(1803-1873)German Chemist and Professor
 
 
 
 Jeg blev betaget af farveskift og bundfald i reagensglas og gymnasielærere
 bildte mig ind at kemisk forståelse af hjernen var lige om hjørnet, så jeg
 valgte at læse kemi.
 
 
 
 Men psykofaramaka er og bliver overfladisk symptombehandling og den ægte
 lykke-kemi, som er Nietzsches og Glistrups interesse, berøres ikke dybt af
 naturvidenskab
 
 
 
 
 
 Underbevidsthed:  "A chemistry of concepts and feelings.
 
 .....  Universet er et monster af energi, uden begyndelse eller ende, sindet
 koger". Nietzsche
 
 
 
 .."Vi er i vane med at forklare det, som skyldes mange årsager  ved enkelt
 årsag, og de fleste uenigheder kan føres tilbage til dette."       Justus
 von Liebig(1803-1873)German Chemist and Professor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 BIOLOGI: Nietzsche-ord Glistrup-ånd
 
 
 
 Biologer ser på den fysiske og kemiske side af livsprocesserne. Og bilder
 folk ind at Darwin-systematiseringen af evolutionen flytter på religiøse
 forklaringer på livets opståen.
 
 
 
 Der er ikke meget  sociobiolog eller socialdarwinist i Nietzsche eller
 Glistrup, sådan som der var i Hitler eller rettere i de Hitlers-Goebbelske
 propaganda-udtalelser,
 
 (som de næppe selv troede på.)
 
 
 
 Ny viden om sygdommes afhængighed af selvtillid undertrykkes desværre af den
 magtfulde anvendte biologi: lægevidenskab.
 
 
 
 
 
 "Når det væsentlige immunforsvar svækkes, bliver vi mere frygtsomme og
 depressive og livskvaliteten svækkes mærkbart" Knud Erik heller "Stress -
 det biologiske grundlag" 2003
 
 
 
 "Now the faith in God is dead, the question arises once more, Who speaks" .
 My answer taken from biology, not metaphysics, is "the _gregarious _
 instinct speaks. Nietzsche
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Claus Fabritius (29-07-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Claus Fabritius
 | 
 Dato :  29-07-03 23:47
 | 
 |  | 
 
            "Bo Warming" <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> wrote in message
 news:eTbVa.58835$jN4.32795@fe08.atl2.webusenet.com...
 > 1, Irma - der plejer at være dyr - sælger fin svensk "Absolut Kurant"
 vodka
 > (med lidt solbærsmag der let overdøves af bolsjer) til kun 89 kr pr 3/4
 > litterflaske
 Er dette normalprisen eller en tilbudspris? Absolut plejer at være min
 foretrukne vodka, og det er efterhånden længe siden, at jeg har drukket
 Kurant.
 > 2. Hvis man har anden smag end firmaernes målgruppe, kan det hjemmelavede
 > blive bedre.
 Min erfaring er nu også, at man kan lave det bedre, hvis man bruger en god
 vodka og store mængder af Tyrkisk peber. Alternativt kan man prøve sig frem
 med alle mulige andre bolcher og få gode resultater (Mindes at "Højspænding"
 smager godt i vodka)
 Og jo længere det får lov til at trække, jo bedre bliver det.
 > Jeg satte tyrkiskepeberbolsjer og ren sprit i mikrobølgeovnen
 > og fik superklistret, superalkoholisk sorte svin.
 > "Undgå vand - koncentrer" syns jeg er god leveregel.(Fisk boller i vand)
 Hvis jeg ikke husker helt forkert, så fordamper alkoholen før vandet, så du
 burde få noget superklistret alkoholfrit ud af det :)
 > Så længe du ikke afdamper alkoholen kan det aldrig blive spildt.
 > At fryse ned er helt unødvendigt - hvis ikke du foretrækker at drikke det
 > koldt som snaps til sild.
 En af fordelene ved at fryse det ned, er at det bliver tyktflydende. Nogen
 kan lide det. Andre kan ikke.
 --
 /Claus Fabritius
 Going in circles in a Hachi-Roku
http://www.fabritius.fotoarkiv.com/gallery/Biler |  |  | 
 |  |