| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Chilipulver, hvordan? Fra : Preben Andersen | 
  Dato :  24-08-03 12:32 |  
  |   
            Jeg overvejer at lave pulver af mine chilifrugter (Apache), men hvor dan gør
 man det bedst? Med en krydderimølle (og hvor kan man købe en sådan?), eller
 måske en blender (det kræver vel briller, maske og handsker).
 Skal frøene tages ud først? Gode råd modtages med tak.
 
 mvh
 Preben
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jakob Bock (24-08-2003) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jakob Bock | 
  Dato :  24-08-03 12:46 |  
  |   
            Preben Andersen skrev:
 
 > Jeg overvejer at lave pulver af mine chilifrugter (Apache), men hvor dan gør
 > man det bedst? Med en krydderimølle (og hvor kan man købe en sådan?), eller
 > måske en blender (det kræver vel briller, maske og handsker).
 > Skal frøene tages ud først? Gode råd modtages med tak.
 
 Jeg har et par gange lavet chilipulver ved at stødde tørrede frugter i
 en morter (efter af frøene var fjernet). Det er nemt, og så kan man
 lave lige den mængde man har brug for. Spørgmålet (som jeg stiller mig
 selv) er også, om frugterne ikke holder bedre på smagen i hel
 tilstand, fremfor at blive lavet til pulver, som man så har stående i
 skabet hele vinteren.
 
 -- 
 Venlig hilsen
 Jakob Bock
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |