|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Et ? om farserede porrer Fra : dulle
 | 
 Dato :  01-09-03 06:24
 | 
 |  | Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
 anderledes ved den?
 
 Venlig hilsen
 Dulle
 
 
 
 
 |  |  | 
  kim rasmussen (01-09-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : kim rasmussen
 | 
 Dato :  01-09-03 07:42
 | 
 |  | 
 
            Hej Dulle
 Det er en fars du selv krydrer et dine smagsløg
 -- 
 Mvh
 Kim Rasmussen
www.leChef.dk Din køkkenchef på nettet
            
             |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (01-09-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  01-09-03 08:22
 | 
 |  | 
 
            "dulle" <dulle@mail.dk> writes:
 > Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
 > anderledes ved den?
 Jeg bruger ganske almindelig frikadellefars, måske erstatter jeg løget
 med porretoppe. Og så skal den selvfølgelig være rimelig fast.
 Mvh Trine
 -- 
 Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet! 
http://www.triane.dk,  billig overnatning i Nordjylland
http://www.bierstedjuletraeshandel.dk,  æresporte og gran
http://www.trinekc.dk,  opskrifter og andre ligegyldigheder
            
             |  |  | 
  Ole Larsen (01-09-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Larsen
 | 
 Dato :  01-09-03 08:33
 | 
 |  | 
 "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
 news:u8yp96kic.fsf@trinekc.dk...
 > "dulle" <dulle@mail.dk> writes:
 >
 > > Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
 > > anderledes ved den?
 >
 > Jeg bruger ganske almindelig frikadellefars, måske erstatter jeg løget
 > med porretoppe. Og så skal den selvfølgelig være rimelig fast.
 
 Farserede porrer hedder altså falske eller forlorne ål. Og det er en
 herrespise....
 Mvh
 Ole
 
 
 
 
 |  |  | 
   dulle (01-09-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : dulle
 | 
 Dato :  01-09-03 09:04
 | 
 |  | Tak for hurtig svar, nu bliver manden glad  når han kommer hjem og ser hvad
 vi skal ha til aftensmad :0)
 
 venlig hilsen
 dulle
 "Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
 news:3f52f630$0$32436$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 >
 > "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
 > news:u8yp96kic.fsf@trinekc.dk...
 > > "dulle" <dulle@mail.dk> writes:
 > >
 > > > Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
 > > > anderledes ved den?
 > >
 > > Jeg bruger ganske almindelig frikadellefars, måske erstatter jeg løget
 > > med porretoppe. Og så skal den selvfølgelig være rimelig fast.
 >
 > Farserede porrer hedder altså falske eller forlorne ål. Og det er en
 > herrespise....
 > Mvh
 > Ole
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
   Benedikte Brisson (01-09-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Benedikte Brisson
 | 
 Dato :  01-09-03 11:17
 | 
 |  | 
 "Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
 news:3f52f630$0$32436$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
 >
 > ... Farserede porrer hedder altså falske eller forlorne ål.
 
 Nixen, det hedder da døde rotter.
 
 > Og det er en  herrespise....
 
 M/K
 
 Venlig hilsen Dikte
 
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |